FT (Terveystieteiden tiedekunta)

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Kutsumme innostuneiden tutkimusopiskelijoiden hakemuksia, jotka haluavat tutkia tutkimusklustereihimme liittyvää käytännön osa-aluetta.

 • Elävät hyvin dementian kanssa
 • Osallistuminen ja monimuotoisuus
 • Hallinto, laatu ja turvallisuus
 • Hoidon lopettaminen
 • Terveyserot
 • Terveysteknologiat

Tutustu edellä mainittuihin alueisiin, jotta saat tietoja saatavilla olevista projekteista, mahdollisista esimiehistä ja nykyisistä opiskelijoista.

Olet tervetullut ottamaan yhteyttä tiedekunnan henkilökuntaan, joka työskentelee kiinnostavalla alueella keskustelemaan tutkimusideostasi ennen kuin lähetät hakemuksesi ja tutkimusehdotuksenne.

Toivomme, että jatko-tutkintotutkintoja koskevat hakemukset ovat tervetulleita ympäri vuoden, ja harkitsemme vaihtoehtoisia lähtöpäiviä, kun ajoitus ei sovi kahden ilmoittautumispäivämäärän kanssa: lokakuussa ja helmikuussa.

Sisäänpääsyvaatimukset

Vähimmäisvaatimukset tohtorintutkinnon hakemiselle ovat:

 • Ensimmäisen tai toisen luokan kandidaatin tutkinto hyväksytyssä yliopistossa tai laitoksessa.
 • Korkeampi tutkinto hyväksytyssä yliopistossa tai laitoksessa tai ammatillisten tohtorien tapauksessa yksittäisten kurssimääräysten mukaisesti.
 • Poikkeuksellisesti ehdokkaat, joilla on alempi kuin yllä, mutta joilla on kokemusta ja koulutusta sopivaksi valmistautumiseksi.

Vähimmäisvaatimukset MPhil-hakemuksen hakemiseksi ovat:

 • Kandidaatin tutkinto hyväksytyssä yliopistossa tai laitoksessa.
 • Tutkintotodistuskomitean hyväksymä ammatillinen pätevyys ja sopiva yleinen koulutus.
 • Poikkeuksellisesti tutkinnon tutkijakomitea voi hyväksyä ehdokkaita, joilla on vähemmän kuin edellä, mutta jotka kykenevät esittämään tyydyttävät todisteet riittävän tietotason hankkimisesta.

Paikoille tehdään vankka tutkimusehdotus, jota seuraa onnistunut haastattelu.

Englannin kielivaatimukset

 • Jos englanti ei ole ensimmäinen kieli, pyydämme vähintään 6,5 IELTS-standardin mukaista vähimmäisvaatimusta (alle 5,5).
 • Todistuksen on oltava saatu kahden vuoden kuluessa ehdotetusta alkamispäivästä.

Jos et täytä IELTS-vaatimusta, voit ottaa University of Bradford edeltävän englanninkielen kurssin.

Mitä opiskelet

valvonta

Saat erinomaisia ohjeita, neuvoja ja tukea kokeneilta, asiantuntevilta ja lähestyttäviltä esimiehiltä säännöllisesti.

Koulutus ja kehitys

Uutena opiskelijana voit odottaa kattavaa perehdytysohjelmaa, joka toivottaa sinut tervetulleeksi terveystieteelliseen tiedekuntaan ja laajempaan yliopistoon.

Sinulle tarjotaan myös mahdollisuus rekisteröidä Vitae-sivusto, joka on tarkoitettu Yhdistyneen kuningaskunnan kehityskehyksen luomiseen korkeakoulujen jatko-tutkijoille ja tutkimushenkilöstölle. Tämä auttaa sinua tunnistamaan oppimistarpeesi suhteessa onnistuneiden tutkijoiden tietoon, käyttäytymiseen ja ominaisuuksiin.

Yliopistona tarjoamme tällä hetkellä lähes 100 lyhyttä kurssia ja moduulia, joista voit valita ne, jotka vastaavat oppimistarpeitasi. Nämä on suunniteltu Bradfordissa sijaitseviin kauko- ja osa-aikaisiin sekä kokopäiväisiin opiskelijoihin.

Terveystieteellisessä tiedekunnassa voit valita valikoiman lounasaikaisia seminaareja, jotka on tarkoitettu erityisesti terveyteen liittyvää tutkimusta tekeville opiskelijoille. Sinua kannustetaan myös tunnistamaan sopivat ulkoiset kehitysmahdollisuudet, jotka tukevat oppimista.

Tarkkaamme huolellisesti edistymistäsi yliopiston varmistamiseksi, täyttämme oppimistarpeesi.

Oppiminen ja arviointi

Tohtorikoulutettavat sitoutuvat arvioimaan, että he etenevät riittävästi opinnoissaan.

Opiskelijan on yleensä laadittava raportti ja yksityiskohtainen aikataulu jatkotyölle.

Tämä tapahtuu 12-18 kuukautta alkuperäisen rekisteröinnin jälkeen.

laitteisto

Kesällä 2011 Terveystieteiden tiedekunta siirtyi yliopiston kaupunkikampukselle, mikä merkitsi 6 miljoonan punnan investointeja terveyteen Bradfordissa. Uusi rakennus muodostaa yhdyskäytävän kampukselle ja on varustettu uusimmilla käytännön simulointisviiteillä ja -alueilla.

Teille tarjotaan työpiste, varastotilat ja pääsy tulostukseen suuressa, tarkoituksellisesti rakennetussa alueellamme, joka on omistettu tohtorinopiskelijoille. Sinulla on myös kokous-pod-huone, jossa on web-kamera, joka on ihanteellinen opiskelijoille, jotta he voivat järjestää kasvotusten ja Skypen kokoukset.

Laajemmalla yliopistolla on uusi PGR-lounge, johon voit liittyä laajempaan PGR-yhteisöön liittyviin toimintoihin.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are ... Lue lisää

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are shaping the future of their sectors in world-class facilities. We’ve invested millions of pounds in high-tech learning environments, such as our motion capture studio and new School of Management facilities. During your time with us, you can become the very best version of yourself. The University is a place where you can expand your mind and make lifelong friends; where you can grow, learn, experience. Where you can belong, and where we support you every step of the way. Näytä vähemmän