Ensihoidon

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Tervetuloa Hillsborough Community College EMS ohjelmat.

Akkreditointi:

HCC EMS sovellus on täysin akkreditoitu Florida Department of Health, Bureau of Emergency Medical Services ja tarjoaa uusimmat ja ajan tasalla opetussuunnitelmaan. Lisäksi Ensihoito ohjelma on akkreditoitu komitea akkreditoinnista Koulutusohjelmat (http://www.caahep.org/) kun valiokunnan suosituksen akkreditoinnista Koulutusohjelmat varten ensihoidon ammatit (CoAEMSP).

Alaisuudessa Emergency Medical Services-ohjelma, opiskelijat ensimmäinen tulla sertifioitu ensihoidon teknikko ja toissijaisesti ensihoitaja. Tutkinnon EMT ja ensihoitaja ohjelma ansaita college luottoa todistus.

Ne, jotka haluavat parantaa heidän tietonsa voi harjoittaa assosiaatiojäsenen loppututkinto Emergency Medical Services Associate ohjelmat.

Disclaimer:

Kaikki voitava on tehty sen varmistamiseksi, että tietoja EMS Programs verkkosivujen on tarkka ja nykyinen. HCC ja web-suunnittelija ei vastaa sisältöä, virheistä tai puutteista. Lukijaa kehotetaan tutustumaan ajankohtaiseen Hillsborough yhteisön College luettelo.

Viimeksi päivitetty Huhti 2016

Oppilaitoksesta

Hillsborough Community College delivers teaching and learning opportunities that empower students to achieve their educational goals and become contributing members of the local community and a global ... Lue lisää

Hillsborough Community College delivers teaching and learning opportunities that empower students to achieve their educational goals and become contributing members of the local community and a global society. Näytä vähemmän