Eläinlääketiede

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Koulutettu ammattilainen on pätevä toimimaan alueilla kliinisen ja kumppani eläinkirurgia, klinikka ja kirurgia kotieläinten tai urheilua ja myös monitieteisiä joukkuetta kansanterveyden, ekologia, viemäröintiin ja zoonoosien torjuntaan. Tuotannossa ja eläinten kasvatukseen, toimii aloilla karjanhoito luomisen ja lihan ja maidon eri lajien sekä teknologian ja tarkastus eläintuotteiden. maa- ja agribusiness johdon ja teknisen eläintautien huumelaboratorioiden ja Rehutehtaan ovat myös alueita eläinlääkärin roolin, monien muiden joukossa.

Kurssi Eläinlääketieteen Farm School on moderni Veterinary Hospital joka isännöi koulutus- menettelyjä, tutkimus ja yhdyskuntapalvelua. Kurssi on päivä, kestävät 5 vuotta.

Eläinlääketieteen Course CENTER UNIVESITÁRIO PRESIDENTTI Antonio Carlos / Campus Juiz de Fora tulisi muodostaa ammattilainen pystyy kytkeytymään eläinlääketieteen toimintaan ratkaista alueelle liittyviä kysymyksiä taloudelliset, sosiaaliset, ympäristölliset ja poliittiset. Ammattilainen on oltava laaja teoreettista tietoa, käytännön, tieteen ja teknologian, sekä kykyä, kriittistä ajattelua ja luovuutta, joten voit luoda teknologioita ja tarpeiden mukaisia ​​nykyisiin tarpeisiin, erityisesti alueella, joka perustuu yhteisön etujen ja pysyviin ja harmoninen integraatio eläinten, ihmisten ja kansanterveyden.

Yleisenä tavoitteena Eläinlääketieteen tietenkin on yleislääkärin koulutuksen kuluessa kokonaisnäkemyksen, jossa taitoja ja osaamista tarvitaan ennaltaehkäisevien toimien, diagnosointiin ja hoitoon eläintautien, eläintuotanto, teknologian eläintuotteiden ja kansanterveydelle. Kurssi antaa vankan koulutuksen ammattilaisten sitoutuneet eettisesti tuotantoon ja tiedon levittämisen, sitoutumalla yhteisön tarpeisiin, sekä analyysi ja rakentaminen luonnon ja sosiaalinen merkitys eläinlääkäri.

Viimeksi päivitetty Helmi 2016

Oppilaitoksesta

A UNIPAC- Universidade Presidente Antônio Carlos iniciou suas atividades na cidade de Barbacena, no ano de 1965, sendo seu fundador o Professor Bonifácio Andrada.

A UNIPAC- Universidade Presidente Antônio Carlos iniciou suas atividades na cidade de Barbacena, no ano de 1965, sendo seu fundador o Professor Bonifácio Andrada. Näytä vähemmän