Ekokardiografiakurssi

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Echocardiography-teknikko on erikoistunut keskittymä diagnostisen lääketieteellisen ultraäänen alalla. Echo Technologist oppii tunnetuksi hankkimaan ja tulkitsemaan sydämen ja ympäröivien rakenteiden diagnostisia kuvia, arvioimaan sydämen anatomiaa, kammion kokoa ja sydämen toimintaa. Ohjelma koordinoi akateemista tutkimusta kliinisen laboratoriokokemuksen kanssa sairaalassa tai klinikassa.


Mitä echo-teknikko tekee?

Echo techs kutsutaan joskus echocardiographers tai sydämen sonographers. Ensisijainen vastuu kaiku tekniikka on kerätä tietoja, joita lääkäri voi käyttää sydänsairauksien diagnosointiin. Lue lisää saadaksesi lisätietoja kaikuustekniikan tehtävistä ja koulutuksesta, jonka tarvitset. Echo tech on kardiovaskulaarinen teknologia, joka on erikoistunut käyttämään ei-invasiivista kuvantamistekniikkaa potilaan sydämen analysoimiseksi, erityisesti sen suonien, valtimoiden, kammioiden ja venttiilien toiminnalle. Kokonaisvastuuseen kuuluu kalibroida ja käyttää lääketieteellisiä diagnostisia kuvantamiskoneita ottamaan kuvia potilaan sydämestä. Sinun on ehkä sijoitettava potilas kuvantamiseen, kun he ovat makaamassa tai tarkkailemaan sydämensä kävelemällä juoksumattoa. Koska työskentelet monien erilaisten potilaiden kanssa, sinulla on oltava erinomaiset viestintätaidot. Muita työtehtäviä, joita voit joutua tekemään, ovat puhumalla potilaille menettelystä, ottamalla useita kuvia sydämestä ja antamalla potilaille lääkkeitä, jotta saataisiin selville heidän sydämensä reaktio farmakologiseen stressiin. Tämän ohjelman valmistuvien tutkijoiden asemat ovat keskitason invasiiviset kardiologit, ekokardiografit, vaskulaariset sonografit ja / tai välitason avustaja ultraäänitutkimukseen / sonografiatekniikan teknikoon.


Ekokardiografiaohjelma koostuu seuraavista:

 • Terminologia, anatomia, fysiologia (luento)
 • Fysiikka
 • Fysiikka
 • Vaskulaari I (luento
 • Vaskulaari II (luento
 • Echokardiografia I (A
 • Echokardiografia II (A
 • Ulkoisuus (terveydenhuollon ympäristössä)


Tämän ohjelman suorittamisen jälkeen valmistuneet saavat lopputodistuksen. Ekokardiografia-ohjelman opiskelijoilla on mahdollisuus kouluttaa ja seurata alan käytäntöjä: aikuisten ekokardiografia, potilaan hoito ja kliininen lääketiede, ultraäänifysiikka ja instrumentointi, sydän- ja verisuonitautien patofysiologia ja terapeuttiset toimenpiteet, 2D

Vaikka ekokardiografit eivät ole velvollisia täyttämään Kaliforniassa valtionhallinnon lisenssivaatimuksia, organisaatiot, kuten American Diagnostic Medical Sonographers -rekisteri (ARDMS), sertifioivat Echocardiography Technologistin taidot ja tietämyksen tunnistamisen kautta, mukaan lukien rekisteröinti. Koska rekisteröinti tarjoaa itsenäisen, objektiivisen mittauksen yksilön ammatillisesta asemasta, monet työnantajat haluavat palkata rekisteröityjä diagnostiikkakardiografiat (RDCS).

Kuitenkin jotkut valmistuneet ekokardiografia-ohjelma voi olla oikeutettu erikoiskokeisiin, katso ARDMS-tentti edellytys yksityiskohtaisia ​​tietoja osallistua sertifikaatti erikoistumishankkeiden ARDMS.

Rekisteröinti ARDMS: llä vaatii yleisten Sonography-periaatteiden ja instrumentaatiotutkimuksen "SPI" suorittamisen ( ATI College fysiikan moduulien / -luokkien onnistuneen suorittamisen jälkeen opiskelijat voivat hakea ja istua SPI-tenttiin välittömästi) Diagnostiikkakardiografiasta (RDCS) ja / tai rekisteröidystä verisuonisteknologiasta (RVT).

ATI College on akkreditoitu akkreditoimalla ACCSC: n virastoa vuodesta 2002 lähtien.


Edellytys

Hakijoita voivat hakea henkilöt, joilla on korkea-asteen tutkintotodistus, GED tai korkeakoulututkinto. Jokaisen hakijan on lähdettävä pääsykokeesta (koostuu matematiikasta ja englannista) pääsemään opinto-ohjelmaansa yliopistossa.


Lukujärjestys

Päiväluokat: 18 kuukautta, 8:30 - 15:00 maanantaista perjantaihin.

Ilta-luokat: 27 kuukautta, 17:30 - 22:30 maanantaista torstaihin.

Aloituspäivät 2018-2019

Täysaikainen


Miksi valita ATI College ?

 • ACCSC on kansallisesti akkreditoinut
 • Valtion taloudellinen apu on tarjolla niille, jotka ovat oikeutettuja
 • Joustavat päivä- ja ilta-aikataulut
 • Kehittynyt käytännön koulutus todellisten potilaiden kanssa
 • Laaja valikoima externship mahdollisuuksia
 • Dedicated tiedekunta ja henkilökunta
 • Urakehitysapu
 • Pienikokoiset luokkahuoneet
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

With over a decade of experience teaching allied health programs, ATI College is a leader in general ultrasound and echocardiography education. Program curriculums are comprehensively designed to full ... Lue lisää

With over a decade of experience teaching allied health programs, ATI College is a leader in general ultrasound and echocardiography education. Program curriculums are comprehensively designed to fully and completely prepare you for an exciting career in the health-care industry. Näytä vähemmän
Norwalk , Los Angeles + 1 Lisää Vähemmän