Dpsych urheilu- ja liikuntapsykologiassa

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Urheilu- ja liikuntapsykologia on suhteellisen uusi ja yhä suosittu alue psykologiassa Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

DPsych Sports and Exercise Psychology on ainoa ohjelmansa Skotlannissa, jossa keskitytään voimakkaasti kehittämään erinomaisia ​​terapeuttisia taitoja, monialaista oppimista, opetusta ja tutkimusta.

Urheilu- ja liikuntapsykologit työskentelevät kaikilla urheilu- ja liikuntatoiminnan aloilla, erityisesti ammatti- ja olympialalla, lisääntyvässä liikunnassa ja osallistumisessa yleisen väestön keskuudessa.

Ne edustavat luotettavaa ja luotettavaa rakennetta urheiluseurannassa paikallisessa, kansallisessa ja olympia-urheilussa sekä ammattijalkapalloilun, rugby-golfin ja kansallisten urheiluinstituutioiden rakenteissa (Skotlanti, Pohjois-Irlanti, Wales ja Englanti).

Urheilu- ja liikuntapsykologit hyödyntävät psykologista teoriaa ja tutkimusta, soveltavat heitä ehkäisemään sairauksia ja loukkaantumisia, edistävät korkeimpia suorituskykyä ja hyvinvointia sekä lisäävät harjoittelun osallistumista ja motivaatiota kaikille.

Mitä opiskelet

Urheilun ja liikunnan psykologian DPsych on tällä hetkellä hyväksytty Health and Care Professions Councilin (HCPC) ja British Psychological Society (BPS).

HCPC: n hyväksymät asiat, opiskelijat, jotka suorittavat DPsychin urheilu- ja harjoittelupsykologian onnistuneesti, voivat hakea HCPC: n rekisteröintiä urheilun ja harjoituksen psykologiksi.

Sisäänpääsyvaatimukset

Kaikki tässä luetellut syöttövaatimukset on käytettävä ohjeena ja ne edustavat vähimmäisvaatimusta, joka on otettava huomioon merkinnässä. Hakijoita, jotka ovat tehneet ehdollisen tarjouksen paikkaa, voidaan pyytää saavuttamaan enemmän kuin on ilmoitettu.

Tyypilliset tulovaatimukset

Vuosi 1: normaalisti 2: 1 arvosanoin psykologiassa, jolla on mahdollisuus GBC: n kanssa BPS: n kanssa. Opiskelijat voivat hakea erityistä moduuliriskiä, ​​joka perustuu aiempaan pätevyyteen tai kokemukseen. Yliopiston tunnustusta edeltävästä oppimisprosessista käytetään vahvistamaan kaikki poikkeukset.

Vuosi 2: Urheilu- ja harjoittelupsykologian (BSP) akkreditoitua luonnontieteiden kandidaatin tutkinnon suorittaneita opiskelijoita voidaan harkita suoraan suorittamaan tohtorintutkintoon (ohjelman 2. vuosi). Yliopiston tunnustusta edeltävästä oppimisprosessista käytetään vahvistamaan kaikki poikkeukset.

Englannin kieli

Akateemisen IELTS-pistemäärä on 7,0 (tai vastaava) ilman elementtiä alle 7,0.

Huomaa: jos olet enemmistö englanninkielisestä maasta, sinua ei ehkä tarvitse esittää lisää todistusta englannin kielen taidosta.

Lisävaatimukset

Hakijoiden on myös osoitettava kypsyysaste ja kokemus, joka vastaa ohjelman henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia vaatimuksia. Hakijoiden on osallistuttava haastatteluun osana hakuprosessia ja heihin sovelletaan CRB-tarkastusta.

Ohjelmaan hyväksyminen riippuu CRB-tarkastuksen tuloksesta ja riittävästä osoituksesta ohjelman toteuttamiseen tarvittavien taitojen ja motivaation osoittamiseksi.

Opiskelijoiden on esitettävä esimerkki asiaankuuluvan vapaaehtoisen tai palkallisen työkokemuksen osoittamisesta asiaan liittyvillä aloilla, esim. Kokemus alan vapaaehtoisesta tai maksullisesta työstä.

Huomaa, että opiskelijoiden odotetaan hankkivan omat mahdolliset sijoittelunsa ennen rekisteröitymistä ohjelmaan.

Lisäinformaatio

Muut akateemiset ja ammatilliset pätevyydet

Jokainen hakemus GCU: lle katsotaan yksilöllisesti. Jos sinulla ei ole tyypillistä akateemista maisterintutkintotodistusta, mutta hän voi osoittaa asianmukaista työkokemusta ja / tai hyvityksiä tunnustetuista ammatillisista järjestöistä, sinulla voi olla oikeus osallistua tähän kurssiin yliopiston tunnistamalla aikaisempi oppimismalli.

Kansainväliset Pathways

Jos et täytä englannin kielivaatimuksia, saatat olla oikeutettu englannin kielen opiskeluun.

Palkkiot ja rahoitus

Maksamasi lukukausimaksut määräytyvät pääosin maksutilanteessasi. Mikä on opiskelijamaksumääränne?

Opintomaksut 2018/19

  • Koti: £ 5500
  • RUK: £ 5500
  • EU: £ 5500
  • Kansainvälinen: £ 12600

Jos aloitat opintosi syyskuussa 2018 tai tammikuussa 2019, nämä ovat vuosittain tai moduulimaksuja, jotka koskevat kurssisi kestoa. kuitenkin maksut voivat muuttua. Täydelliset yksityiskohdat siitä, miten maksut saattavat muuttua, lue maksut ja hyvityssäännöt.

Lisäkustannukset

Kurssimaksuista voi aiheutua lisäkustannuksia yliopistosi aikana.

Apurahat

Tarjoamme korkealaatuista koulutusta oikeudenmukaiseen hintaan; Yliopistollisena yliopistona olemme sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuista koulutusta lahjakkaille opiskelijoille pitämällä lukukausimaksut alhaisina ja antamalla runsaan 2,5 miljoonan puntaa vuodessa apurahaa.

Jos sinulla on kysymyksiä tai tiedusteluja 2018/19 saatavissa olevista apurahoista, ota yhteyttä opiskelijan kyselytiimiin.

Kansainväliset opiskelijan aloituspäivät

Uusille kansainvälisille opiskelijoille suuntautumistilaisuudet alkavat 14. syyskuuta 2018 . Tämä ylimääräinen aika on suunniteltu erityisesti auttamaan uusia kansainvälisiä opiskelijoita pääsemään Yhdistyneeseen kuningaskuntaan ja GCU: iin ennen yleisen opiskelija-induktio- ja opetustyön aloittamista.

Tänä aikana tapahtuu koko joukko hauskoja ja informatiivisia aktiviteetteja, kuten kampus- ja kaupunkikierroksia sekä tervetulotoiveita, joilla voit tavata muita kansainvälisiä opiskelijoita.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Commu ... Lue lisää

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Community Health. Working in partnership with our staff, students and external stakeholders, the School of Health and Life Sciences has created a unifying vision designed to meet the 2020 University Strategy, embedding excellence, engagement and energy into every aspect of school life. Näytä vähemmän