Filter
Diplomit
Saksa

Parhaat Diplomit Saksassa 2019

Diplomiohjelma voi olla loistava vaihtoehto ammatillista täydennyskoulutusta tai opintoja täydentäviä kokonaisuuksia kaipaaville. Diplomit voivat kartuttaa opiskelijan osaamista ja pätevyyttä ja sitä kautta tasoittaa tietä parempiin oman alan tehtäviin. Diplomiohjelman suorittaminen ei yleensä kestä kovin kauaa.

Saksa, virallisesti Saksan liittotasavalta, on liittovaltion parlamentaarinen tasavalta Länsi-Keski-Euroopassa. Maa koostuu 16 valtion ja sen pääkaupunki ja suurin kaupunki on Berliini.

Diplomit Saksassa

Read More Read Less

Tulokset

City Colleges - Online Learning

Kurssi esittelee opiskelija ääni - ja käytännön keskittynyt - johdatus moderni ja näyttöön perustuvaa hoitoa lähestymistapa erilaisia ​​psyykkisiä ongelmia. CBT (kuten si ... [+]

Diploma in Cognitive Käyttäytymistieteellinen Behaviour

Kurssi: Diploma in Cognitive Käyttäytymistieteellinen Therapy

Aloituspäivä: Tiistai 27 syyskuu 2016

Kesto: 10 viikkoa, tiistai-iltaisin alkaen 6.30 21:30

Kurssimaksu: € 945 (tai € 995 jos maksaa kurssimaksun erissä) Maksu £ 76 on maksettava Institute of Commercial Management onnistuneesti päätökseen tämän kurssin.

Multi-kurssi alennus: Opiskelijat, jotka ilmoittautua kahden tai useamman luokkahuoneessa-pohjainen kursseja School of Psychology voi tehdä niin maksu € 895 per kurssi.

Antaja: Institute of Commercial Management (ICM)

CPD Laajuus: Tämä tapahtuma on hyväksytty 9 CPD luottoja jäsenille Psychology Society of Ireland.... [-]

Saksa Germany Online
Request Info
Englanti
Full-time
10 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
City Colleges - Online Learning

Tavoitteena on antaa opiskelijoille ymmärrystä käytännön sovelluksia periaatteiden Applied Behaviour Analysis (ABA) kiinnittäen erityistä huomiota henkilöihin autismi, he ... [+]

Tutkinnon ABA (Autism Studies)

€ 845.00

Kesto: 10 luennot

Kurssimaksu: verkossa € 845 (tai € 895 jos maksaa kurssimaksun erissä) Maksu £ 76 on maksettava Institute of Commercial Management onnistuneesti päätökseen tämän kurssin.

Antaja: Institute of Commercial Management (ICM)

CPD Laajuus: Tämä tapahtuma on hyväksytty 9 CPD luottoja jäsenille Psychology Society of Ireland.

Tavoitteena on antaa opiskelijoille ymmärrystä käytännön sovelluksia periaatteiden Applied Behaviour Analysis (ABA) kiinnittäen erityistä huomiota henkilöihin autismi, henkinen ja kehitysvammaisten, lasten ja nuorten hoitoon, ja henkilöt, joilla oli oppimisen ja / tai käyttäytymiseen haasteita koulun. Tämä intensiivikurssi tarjoaa koulutusta ABA täydellinen aloittelijan sekä ne, joilla on jonkin verran kokemusta, jotka haluavat kehittää tietoa ja ymmärrystä käyttäytymiseen lähestymistapoja. Päätyttyä opiskelijat on suurempi ymmärrys periaatteiden ABA ja kuinka soveltaa niitä, miten määritellään toiminnan haastava käyttäytyminen ja miten suunnitella hoidon avulla sekä vähentää tai lisätä käyttäytymistä tarvittaessa. Tärkein tavoite on antaa opiskelijoille välineitä tarvitaan parantamaan elämänlaatua toisten mielekkäällä tavalla. Kurssilla käsitellään aiheita kuten: Mikä on ABA ?, periaatteet käyttäytymisen analyysia, käsittely haastava käyttäytyminen, sanallinen käyttäytyminen ja viestintä, Functional viestintä koulutus (FCT), Suoritetaan toiminnallinen käyttäytymisen arviointia, mittaaminen käyttäytyminen, suunnittelu ja toteutus hoidon avulla sekä analysointi- ja näyttö käyttäytymiseen tietoja. Kaikki kurssin sisältö laskee alle neljään laajaan sisältöä alueet:... [-]

Saksa Germany Online
Request Info
Englanti
Full-time
Online
Lue lisää suomeksi