close

Suodattimet

Katso tulokset

Suosituinta diplomia Perinteinen lääketiedessa 2020

Opiskelijat toteuttavat diplomin voi luottaa voisi työskennellä omaan tahtiinsa. Pituus useimpien ohjelmien riippuu siitä, onko ihminen haluaa mennä osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti. Päätyttyä, voidaan olettaa olevan valmis ottamaan työtä niiden tutkimuskohde. Mikä on tutkinto perinteisen kiinalaisen lääketieteen? Tämä ohjelma yhdistää moderni ja tavanomaisia ​​käytänt… Lue lisää

Opiskelijat toteuttavat diplomin voi luottaa voisi työskennellä omaan tahtiinsa. Pituus useimpien ohjelmien riippuu siitä, onko ihminen haluaa mennä osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti. Päätyttyä, voidaan olettaa olevan valmis ottamaan työtä niiden tutkimuskohde.

Mikä on tutkinto perinteisen kiinalaisen lääketieteen? Tämä ohjelma yhdistää moderni ja tavanomaisia ​​käytäntöjä perinteisen kiinalaisen lääketieteen. Opiskelijat oppivat miten diagnosoida ja määrätä hoito, ja kerätäkseen kaikki tarvittavat välineet tulla harjoittajia. Basic teorioiden ja käytäntöjen, kuten akupunktio, muodostavat ytimen mitä tutkitaan tässä pitkälle ohjelman.

Kun opiskelija suorittaa niiden perinteisen kiinalaisen lääketieteen ohjelma, he voivat työskennellä kiinalaisen lääketieteen sairaaloissa ja klinikoilla, Kiinan lääketeollisuudessa, oppilaitosten ja opettaa, ja paljon muuta.Tämä tutkintotodistus on tarkoitus edistää tietyn ura kuin se koskee perinteisen kiinalaisen lääketieteen.

Kustannukset kunkin ohjelman riippuu laitoksen sekä maa, jossa toimielin on olemassa. Jotta voidaan paremmin ymmärtää mahdollisia kustannuksia, jotka liittyvät ohjelman on tärkeää ottaa yhteyttä ylläpitäjä, joka voi vastata tärkeitä kysymyksiä.

Opiskelijat, jotka saavat opiskelemassa perinteisen kiinalaisen lääketieteen ammattilaisten tyypillisesti työskentelevät joko acupuncturist tai, kuten, harjoittajia. Jotkut haluavat avata oma käytäntö, kun taas jonkin verran työtä monilla tasoilla toimialan sisällä. Tutkinto kurinalaisuutta antaa yksilöille jatkaa useita vaihtoehtoja sisällä maailma perinteisen kiinalaisen lääketieteen, joka harjoittaa käytäntöjä, jotka on kulkenut ja parantaa koko loputtomalta useita sukupolvia.

Ohjelmat keskittyvät Diploma perinteisen kiinalaisen lääketieteen tarjotaan kaikkialla maailmassa, mutta tarjotaan runsaammin paikoissa kuten Kanadassa. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä vähemmän
Related fields of study
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Suodattimet
Pacific Rim College
Victoria, Kanada

Diploma Akupunktio ja Oriental Medicine on 4 vuotta (8-lukukauden) ohjelma syvästi tutkii teoreettisen ja kliinisen käsitteitä Akupunktio ja Oriental Medicine

Diploma Akupunktio ja Oriental Medicine on 4 vuotta (8-lukukauden) ohjelma syvästi tutkii teoreettisen ja kliinisen käsitteitä Akupunktio ja Oriental Medicine -
Diplomit
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
4 vuotta
Englanti
Syys 2020
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä