DPsych terveyden psykologiassa

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

British Psychological Societyin mukaan terveyden psykologian tavoitteena on tieteellisesti tutkia terveyden, sairauden ja terveydenhuollon psykologisia prosesseja.

Tavoitteena on soveltaa terveyspsykologiaa terveyden edistämiseen ja ylläpitoon, terveydenhuoltojärjestelmän analysointiin ja parantamiseen sekä terveyspolitiikan muodostumiseen, sairauden ja vammaisuuden ennaltaehkäisyyn sekä sairaiden tai vammaisten tulosten parantamiseen.

Terveyspsykologia kurinalaisena on Psykologian nopeimmin kasvava ala Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Tällä hetkellä Skotlannissa ei ole tarjolla terveyspsykologeja. Kun otetaan huomioon ikääntyvä ja obesogeeninen väestö, johon liittyy pitkäaikaisia ​​terveysolosuhteita, käyttäytymiseen liittyvien terveys- ja hyvinvointitoimien (ja siten myös terveyspsykologien) kysyntä kasvaa vain.

Tämä Skotlannissa ainoa ohjelma on tarkoitettu tarjoamaan opiskelijoille elintärkeitä tietoja ja taitoja osaavaksi ja tehokkaaksi terveyspsykologiksi. Tohtoriohjelma on suunniteltu vastaamaan BPS: n akkreditointistandardeja vaiheen 1 ja vaiheen 2 koulutukseen terveyspsykologiassa, mikä vastaa ammatinharjoittajan psykologin vaatimuksia.

Ohjelman tavoitteena on valmistaa opiskelijoita akkreditointiin Chartered Psychologistiksi tarjoamalla koulutusta ja valvontaa viidellä keskeisellä osaamisalueella, mukaan lukien tutkimus, opetus ja koulutus, konsultointi, käyttäytymisen muutos -toimet ja ammattitaito.

Mitä opiskelet

Terveyspsykologian DPsych on tällä hetkellä hyväksytty Health and Care Professions Council (HCPC) ja British Psychological Society (BPS). Hyväksyttyään, opiskelijat, jotka suorittavat DPsychin terveyden psykologian onnistuneesti, voivat hakea HCPC: n rekisteröintiä terveyspsykologiksi.

Sisäänpääsyvaatimukset

Kaikki tässä luetellut syöttövaatimukset on käytettävä ohjeena ja ne edustavat vähimmäisvaatimusta, joka on otettava huomioon merkinnässä. Hakijoita, jotka ovat tehneet ehdollisen tarjouksen paikkaa, voidaan pyytää saavuttamaan enemmän kuin on ilmoitettu.

Tyypilliset tulovaatimukset

Vuosi 1: normaalisti 2: 1 arvosanoin psykologiassa, ja GBC: n kanssa BPS: n kanssa. Opiskelijat voivat hakea erityistä moduuliriskiä, ​​joka perustuu aiempaan pätevyyteen tai kokemukseen. Yliopiston tunnustusta edeltävästä oppimisprosessista käytetään vahvistamaan kaikki poikkeukset.

2. vuosi: opiskelijat, jotka ovat saavuttaneet MSc Health Psychology (BSP akkreditoitu) voidaan harkita suoraksi pääsyksi tohtorin tutkintoon (ohjelman 2. vuosi). Yliopiston tunnustusta edeltävästä oppimisprosessista käytetään vahvistamaan kaikki poikkeukset.

Lisävaatimukset

Hakijoiden on myös osoitettava kypsyysaste ja kokemus, joka vastaa ohjelman henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia vaatimuksia.

Opiskelijoiden on esitettävä esimerkki asiaankuuluvan vapaaehtoisen tai palkallisen työkokemuksen osoittamisesta asiaan liittyvillä aloilla, esim. Kokemus alan vapaaehtoisesta tai maksullisesta työstä.

Hakijoiden on osallistuttava haastatteluun osana hakuprosessia ja heihin sovelletaan CRB-tarkastusta. Ohjelmaan hyväksyminen riippuu CRB-tarkastuksen tuloksesta ja riittävästä osoituksesta ohjelman toteuttamiseen tarvittavien taitojen ja motivaation osoittamiseksi.

Huomaa, että opiskelijoiden odotetaan hankkivan omat mahdolliset sijoittelunsa ennen rekisteröitymistä ohjelmaan.

Lisäinformaatio

Muut akateemiset ja ammatilliset pätevyydet

Jokainen hakemus GCU: lle katsotaan yksilöllisesti. Jos sinulla ei ole tyypillistä akateemista maisterintutkintotodistusta, mutta hän voi osoittaa asianmukaista työkokemusta ja / tai hyvityksiä tunnustetuista ammatillisista järjestöistä, sinulla voi olla oikeus osallistua tähän kurssiin yliopiston tunnistamalla aikaisempi oppimismalli.

Englannin kieli

Akateemisen IELTS-pistemäärä on 7,0 (tai vastaava) ilman elementtiä alle 7,0.

Huomaa: jos olet enemmistö englanninkielisestä maasta, sinua ei ehkä tarvitse esittää lisää todistusta englannin kielen taidosta.

Kansainväliset Pathways

Jos et täytä englannin kielivaatimuksia, saatat olla oikeutettu englannin kielen opiskeluun.

Palkkiot ja rahoitus

Maksamasi lukukausimaksut määräytyvät pääosin maksutilanteessasi. Mikä on opiskelijamaksumääränne?

Opintomaksut 2018/19

  • Koti: £ 5500
  • RUK: £ 5500
  • EU: £ 5500
  • Kansainvälinen: £ 12600

Jos aloitat opintosi syyskuussa 2018 tai tammikuussa 2019, nämä ovat vuosittain tai moduulimaksuja, jotka koskevat kurssisi kestoa. kuitenkin maksut voivat muuttua. Täydelliset yksityiskohdat siitä, miten maksut saattavat muuttua, lue maksut ja hyvityssäännöt.

Lisäkustannukset

Kurssimaksuista voi aiheutua lisäkustannuksia yliopistosi aikana.

Apurahat

Tarjoamme korkealaatuista koulutusta oikeudenmukaiseen hintaan; Yliopistollisena yliopistona olemme sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuista koulutusta lahjakkaille opiskelijoille pitämällä lukukausimaksut alhaisina ja antamalla runsaan 2,5 miljoonan puntaa vuodessa apurahaa.

Jos sinulla on kysymyksiä tai tiedusteluja 2018/19 saatavissa olevista apurahoista, ota yhteyttä opiskelijan kyselytiimiin.

Kansainväliset opiskelijan aloituspäivät

Uusille kansainvälisille opiskelijoille suuntautumistilaisuudet alkavat 14. syyskuuta 2018 . Tämä ylimääräinen aika on suunniteltu erityisesti auttamaan uusia kansainvälisiä opiskelijoita pääsemään Yhdistyneeseen kuningaskuntaan ja GCU: iin ennen yleisen opiskelija-induktio- ja opetustyön aloittamista.

Tänä aikana tapahtuu koko joukko hauskoja ja informatiivisia aktiviteetteja, kuten kampus- ja kaupunkikierroksia sekä tervetulotoiveita, joilla voit tavata muita kansainvälisiä opiskelijoita.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Commu ... Lue lisää

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Community Health. Working in partnership with our staff, students and external stakeholders, the School of Health and Life Sciences has created a unifying vision designed to meet the 2020 University Strategy, embedding excellence, engagement and energy into every aspect of school life. Näytä vähemmän