DPsych in Counseling Psychology

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Akkreditoitu: HCPC BPS

Hanki integroitu kliininen koulutus ja laaja ammatillinen kehitys GCU: n DPsych Counseling Psychology -ohjelmasta - ainoasta ohjelmasta, joka on luonteeltaan Skotlannissa. Neuvontapsykologia on nopeasti kasvava sovellettavan psykologian ala ja monenlaiset erilaiset asetukset tarvitsevat erittäin ammattitaitoisia HCPC-rekisteröityneitä psykologeja.

Tässä tohtorikoulutusohjelmassa laajennat kykyäsi työskennellä monimutkaisten asiakasryhmiensä kanssa ja edistää vaikuttavaa tutkimusta psykologisen terveyden alalla.

Kiinnitämme suhteitamme aktiivihoitajien kanssa antamaan sinulle maailmanluokan ja erittäin tärkeän koulutuksen, jossa on kliinistä koulutusta sekä humanistisiin (henkilökeskeisiin) että kognitiivisiin käyttäytymismalleihin. Otamme kokonaisvaltaisen ja kokonaisvaltaisen lähestymistavan opetukseen, ja kehität osaamistasi sovelletusta psykologisesta teoriasta ja tutkimuksesta sekä täydellisestä työstä jatkuvissa kliinisissä harjoitteluissa.

Täällä sinä olet osa menestyvää, avointa ja monimuotoista yhteisöä, jolla on yhteiskunnallinen vastuu ja sitoutuminen yhteiseen hyvään.

Korkeakoulututkinnot

Valmistumisvuorossa voit hakea Chartered Psychologist -tilan British Psychological Societyn kanssa ja voit hakea HCPC-rekisteröintiä.

Valmistuneitamme hyötyvät syvällisestä koulutuksesta ja johtamistaidot psykologisen terapian alalla - ja GCU: n erinomaisesta akateemisesta maineesta ja maailman huippuvuosista 5%. Alumnimme työskentelevät rekisteröityneenä neuvonpelapologina, mikä vaikuttaa myönteisesti itsenäiseen käytäntöön ja korkeakouluihin, NHS: hen ja sosiaali-, organisaatio-, kasvatus- ja rikostutkintaan.

Mitä opiskelet

DPsych kattaa psykoterapeuttiset taidot ja taidot; Kriittinen kysely neuvonnassa psykologiassa; Kehittyneet tutkimusmenetelmät ja väitöskirjat; ja henkilökohtainen ja ammatillinen kehittäminen moduulien välillä 15 - 60 op.

D.Psychin palkinnon saavuttamiseksi saavutat paljon 540 opintopistettä. Varhaiset poistumispisteet ovat saatavilla PgCertissä psykologisessa neuvonnassa (60 op); PgDip psykologisessa neuvonnassa (120 ov); ja MSc Psykologinen Neuvonta (180 ov) tasolla.

Ohjelman toimitus

D.Psych-ohjelma toimitetaan yli kolme vuotta kokopäiväisesti ja enintään 7 vuotta osa-aikaisesti. Lukuvuoden osallistuminen opetukseen on yli kaksi päivää viikossa (torstaisin ja perjantaina) kokopäiväisesti ja yksi päivä viikossa, osa-aikaisesti. Seuraavina vuosina läsnäolo on vain perjantaisin, jota täydentävät useat intensiiviset opetusviikot.

Harjoittelun aikana on hankittava vähintään 450 tuntia valvottua kliinistä käytäntöä ja harjoittelu on käynnissä ympäri vuoden. Kokopäiväisen opiskelijan odotetaan suorittavan harjoittelua kahdella päivällä viikossa (aikataulun mukaisten akateemisten päivien ulkopuolella), kehittämällä erilaisia ​​asiaan liittyviä taitoja suoran asiakastyön lisäksi. Opiskelijat ovat vastuussa sijoittelun turvaamisesta, vaikka ohjelma tarjoaa huomattavaa tukea ja mahdollisuuksia tähän.

Sisäänpääsyvaatimukset

Kaikki tässä luetellut syöttövaatimukset on käytettävä ohjeena ja ne edustavat vähimmäisvaatimusta, joka on otettava huomioon merkinnässä. Hakijoita, jotka ovat tehneet ehdollisen tarjouksen paikkaa, voidaan pyytää saavuttamaan enemmän kuin on ilmoitettu.

Tyypilliset tulovaatimukset

Yhdistynyt kuningaskunta arvostaa 2: 1 (tai vastaavaa), joka täyttää BPS-standardit Graduate Basis for Chartership (GBC) -ohjelmassa. Henkilökohtainen kypsyys ja todistettavissa oleva kokemus avustava rooli.

Akateeminen essee

Anna hakemuksestasi 1000 sanaa aiheesta "Miten neuvontapsykologia eroaa muista ammateista (kuten kliinisestä psykologiasta, psykoterapiasta ja neuvonnasta) ja miten elämäsi on valmistanut sinua tällaisesta työstä?"

Varmista, että essee on sopivalla akateemisella tasolla, mukaan lukien viittaus.

Disclosure

Kaikkien opiskelijoiden on toimitettava asianmukaiset rikosoikeudellisia tuomioita, jotka Skotlannissa sijoittuvat henkilöt merkitsevät yhteydenpitoa heikommassa asemassa olevien ryhmien suojeluun (PVG). Muiden kuin Yhdistyneen kuningaskunnan opiskelijoiden on lisäksi toimitettava vastaavat tiedot edellisestä asuinpaikastaan.

Lisäinformaatio

Muut akateemiset ja ammatilliset pätevyydet

Jokainen hakemus GCU: lle katsotaan yksilöllisesti. Jos sinulla ei ole tyypillistä akateemista maisterintutkintotodistusta, mutta hän voi osoittaa asianmukaista työkokemusta ja / tai hyvityksiä tunnustetuista ammatillisista järjestöistä, sinulla voi olla oikeus osallistua tähän kurssiin yliopiston tunnistamalla aikaisempi oppimismalli.

Englannin kieli

Akateemisen IELTS-pistemäärä on 7,0 (tai vastaava) ilman elementtiä alle 7,0.

Huomaa: jos olet enemmistö englanninkielisestä maasta, sinua ei ehkä tarvitse esittää lisää todistusta englannin kielen taidosta.

Kansainväliset Pathways

Jos et täytä englannin kielivaatimuksia, saatat olla oikeutettu englannin kielen opiskeluun.

Palkkiot ja rahoitus

Maksamasi lukukausimaksut määräytyvät pääosin maksutilanteessasi. Mikä on opiskelijamaksumääränne?

Opintomaksut 2018/19

  • Koti: £ 6090
  • RUK: 6090 puntaa
  • EU: 6090 euroa
  • Kansainvälinen: £ 12600

Jos aloitat opintosi syyskuussa 2018 tai tammikuussa 2019, nämä ovat vuosittain tai moduulimaksuja, jotka koskevat kurssisi kestoa. kuitenkin maksut voivat muuttua. Täydelliset yksityiskohdat siitä, miten maksut saattavat muuttua, lue maksut ja hyvityssäännöt.

Lisäkustannukset

Kurssimaksuista voi aiheutua lisäkustannuksia yliopistosi aikana.

Ohjelmaan sisältyvät kaikki opetetut elementit, tutkimusvalvonta, harjoittelun tukeminen ja kaikkien Glasgow Caledonianin yliopiston opiskelijoiden edut. Seuraavat lisäkustannukset ovat seuraavat:

Kliininen valvonta: vaikka ryhmäopetus järjestetään ohjelman opetuksessa, yksityiskohtainen kliininen valvonta tapahtuu yhdessä harjoittelukäytännön kanssa. Jotkin sijoittelut voivat tarjota asianmukaisen valvonnan, mutta monissa tapauksissa opiskelijoiden on rahoitettava valvontaansa. Tämä maksaa tyypillisesti £ 40 - £ 70 tunnissa, ja sen pitäisi yleensä tapahtua vähintään kahden viikon välein.

Kliinisen valvonnan lisäksi opiskelijoilla on kustannuksia, mukaan lukien henkilökohtainen hoito (vähintään 40 tuntia ohjelmaa kohden ja kustannukset, jotka ovat samankaltaisia ​​kuin valvonta); kirjat ja oppimateriaalit; ammatillinen korvausvakuutus (noin 80 puntaa vuodessa); PVG-sovellus (noin £ 60). Sinua vaaditaan tekemään työterveyden seulonta, joka voi aiheutua pienestä maksusta. Sinun on maksettava matkakustannukset ja sijoittelut.

Apurahat

Tarjoamme korkealaatuista koulutusta oikeudenmukaiseen hintaan; Yliopistollisena yliopistona olemme sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuista koulutusta lahjakkaille opiskelijoille pitämällä lukukausimaksut alhaisina ja antamalla runsaan 2,5 miljoonan puntaa vuodessa apurahaa.

Jos sinulla on kysymyksiä tai tiedusteluja 2018/19 saatavissa olevista apurahoista, ota yhteyttä opiskelijan kyselytiimiin.

Kansainväliset opiskelijan aloituspäivät

Uusille kansainvälisille opiskelijoille suuntautumistilaisuudet alkavat 14. syyskuuta 2018 . Tämä ylimääräinen aika on suunniteltu erityisesti auttamaan uusia kansainvälisiä opiskelijoita pääsemään Yhdistyneeseen kuningaskuntaan ja GCU: iin ennen yleisen opiskelija-induktio- ja opetustyön aloittamista.

Tänä aikana tapahtuu koko joukko hauskoja ja informatiivisia aktiviteetteja, kuten kampus- ja kaupunkikierroksia sekä tervetulotoiveita, joilla voit tavata muita kansainvälisiä opiskelijoita.

Akkreditointi

Terveys- ja hoitotoimikunnan hyväksymä. Opiskelijat, jotka saavat tämän palkinnon, voivat hakea rekisteröintiä HCPC: n neuvonantajapsykologiksi.

Hyväksytty British Psychological Society. Opiskelijat, jotka saavat D.Psychin neuvontapsykologiassa, voivat hakea Chartershipia neuvontapsykologina.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Commu ... Lue lisää

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Community Health. Working in partnership with our staff, students and external stakeholders, the School of Health and Life Sciences has created a unifying vision designed to meet the 2020 University Strategy, embedding excellence, engagement and energy into every aspect of school life. Näytä vähemmän