DHSc urheilutieteessä

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Tohtorintutkinnolla, jolla pätevyys lopulta huipentuu, pätevä opiskelija näyttäisi todistavan itsenäisen ja omaperäisen tieteellisen työn. Opinnäytetyö merkitsisi päätettyä panosta aiheen ja tutkimusalueen tuntemiseen ja tuntemiseen. Pätevät opiskelijat näyttäisivät sovelletun osaamisen tutkimusmenetelmissä sekä asianmukaisen kirjallisen ja / tai suullisen viestinnän tutkimusprosessissa ja havainnot. Opiskelijan on kyettävä pohtimaan tutkimuspäätöksiään ja sovelluksiaan arvioidakseen niiden vaikutuksia urheilualan tutkimuksen kokonaisvaltaisessa yhteydessä.

Relay runner

University of Johannesburg ”Tulevaisuus. Reimagined.” ei ole vain tarttuva lause

Instituutio on ottanut johtavan aseman Afrikan halki neljännen teollisen vallankumouksen ajattelussa. Kaikkien tieteenalojen tulevaisuuden uudelleentulominen. 4IR on seuraava teollistumisen aalto, joka meidän on ymmärrettävä ja muokattava, jotta pystymme rakentamaan tämän maan - ja Afrikan mantereen - tulevaisuuden. niin rikkaasti ansaitsevat. 4IR ei ole vain robotti ja automaatio; Kyse on yhteiskunnan etenemisestä ihmisten ja nousevien sukupolvien voimaannuttamisessa.

Kun maailma siirtyy eteenpäin 4. teollisen vallankumouksen suuntaan, niin myös UJ: n kanssa “Education 4IR” -ohjelmalla - tuomalla 4IR-ajattelu ja -teknologia opetussuunnitelmaan eri kursseille ja käyttämällä innovatiivisia sekoitetun oppimisen tekniikoita. Tämä tarkoittaa, että UJ-tutkinnon suorittaneet ovat paremmin varautuneita omaksumaan liiketoiminnan ja teollisuuden tulevaisuuden, koska AI: llä ja 4IR: llä on suurempi merkitys elämisessä ja työskentelyssä.

University of Johannesburg meidän velvollisuutemme on omaksua ja navigoida maamme tulevia johtajia ylpeänä ja rohkeasti 4IR: n kuvittelemattomien monimutkaisuuksien läpi, jotta he voisivat hyödyntää kaikkia mahdollisuuksia ja tarjota parempaa huomenna. Tulevat johtajat kuten sinä! Täällä olemme johtamassa rohkeaa keskustelua; työntää ja muotoilla uuden huomisen muotoilua. Tässä me ryhdymme toimiin ja rakennamme uutta maailmaa.

Pääsyvaatimukset:

Pääsy annetaan opiskelijalle, jolla on päällikön pätevyys NQF-tasolla 9 (tuottaa vähintään 180 opintopistettä) ja jonka keskimääräinen hyväksymisaste on vähintään 65%.

Ohjelman kesto:

  • Kokopäiväinen: vähintään 2 vuotta ja enintään 4 vuotta
  • Osa-aika: vähintään 2 vuotta ja enintään 5 vuotta

Yhteystiedot:

Nimi: Professori C Roux Puh. 011 559 6962 / Sähköposti: croux@uj.ac.za.

Viimeksi päivitetty May 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lue lisää

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Näytä vähemmän