HEALTHCARESTUDIES

Parhaat Osa-aikainen Sertifikaatit San Diego Yhdysvalloissa 2020

Sertifikaatti on tutkinto, jonka voi suorittaa lukuisissa collegeissa ja yliopistoissa, ja sen tavoitteena on tarjota opiskelijoille uutta kokemusta ja uusia taitoja alalta, jolla näillä on jo olemassaoleva tutkinto. Suurin osa ohjelmista on varsin lyhyitä ja niiden suorittaminen ei välttämättä kestä kuin yhden vuoden.

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

San Diego on pääkaupunki maakunnassa Kaliforniassa, joka sijaitsee rannikolla Tyynellämerellä. San Diego pidetään yksi lukutaitoisia kaupungeissa Yhdysvalloissa. Tutkimus osoittaa, että noin 41 prosenttia yksittäisten vähintään 25-vuotiaita ovat vähintään kandidaatin tutkinnon haltija.

Sertifikaatti San Diego Yhdysvalloissa Osa-aikainen

Tulokset Filter

Terveydenhuollon hallinnossa todistus

University of Redlands
Certificate
<
Part-time
<
12 kuukautta
Englanti
Kampus

Kehittää tärkeää johtamista ja prosessien parantaminen taidot tarpeen tukea nykyajan monimutkaisia ​​terveydenhuollon alalla.

Lue lisää