HEALTHCARESTUDIES

Suositut Sertifikaatit Durham Yhdysvalloissa 2020

Sertifikaatti on tutkinto, joka myönnetään lyhyen koulutusohjelman päätteeksi ja jonka tavoitteena on tarjota opiskelijalle täsmäräätälöityä koulutusta ja taitoja esimerkiksi työssä etenemiseen tai aiempien akateemisten suoritusten täydentämiseen. Suurin osa ohjelmista on mahdollista suorittaa jopa alle vuodessa.

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

Durham sijaitsee Pohjois-Carolinassa ja asuu kuuluisa Duke University. Kaupunki on aina ollut poliittisesti taipuvainen puolueen äänestäminen demokraattinen presidentit vuodesta 1869 lähtien.

Sertifikaatit Durham Yhdysvalloissa

Tulokset Filter

Certificate in Healthcare Leadership

Dignity Health Global Education in collaboration with Duke Corporate Education
Certificate
Heinä 2020
<
Täyspäiväinen
<
12 viikkoa
Englanti
Online

Designed for healthcare professionals seeking to lead in an effective way, this program teaches leaders to evaluate themselves, improve communication, build relationships, and ...

Lue lisää

Certificate in Nurse Leadership

Dignity Health Global Education in collaboration with Duke Corporate Education
Certificate
Heinä 2020
<
Täyspäiväinen
<
16 viikkoa
Englanti
Online

This course teaches and empowers nurses to evaluate themselves, lead others, and make dynamic and thoughtful decisions based on an acquired skill set developed by world-leadin ...

Lue lisää