Filter
Certificate

Vertaa suosittuja Terveysalan Sertifikaatteja 2019

Todistus ohjelmat ovat erinomainen vaihtoehto opiskelijoille kaipuu edelleen niiden koulutukseen saadakseen uran että he haluavat. Nämä ohjelmat ovat lyhyempiä kuin koulutusohjelmat, ja niillä on taipumus keskittyä yksi osa kuria. Sen jälkeen ansaita todistus, useimmat opiskelijat halutessaan siirtyä suoraan työvoimaa.

Mikä on todistus terveydelle? Todistus terveyden valmentaa uran terveystieteissä kenttään. Opiskelijoiden tyypillisesti odotetaan ottavan runsaasti tieteen kursseja, kuten biologiaa, kemiaa, ravinto, ja anatomia. Kurssit psykologian ja genetiikan voidaan myös vaatia enemmän kehittyneitä ohjelmia. Opiskelijat ovat yleensä ohjeistettu käyttävät tutkimukset, luentoja, ja muut tehtävät. Lopussa Opintojen pitäisi pystyä ymmärtämään perus elintoimintojen ja sairauksia.

Ansaita todistus terveys voi antaa opiskelijoille erilaisia ​​ammatillisia ja henkilökohtaisia ​​etuja.Sen jälkeen viimeistely ohjelma, suurin osa opiskelijoista raportti ansaita korkeampia palkkoja ja pääsy enemmän etenemismahdollisuuksia.

Hankintakustannuksiin todistus vaihtelee paikasta toiseen ja koulusta toiseen. Ohjelman kesto ja ohjelma kilpailukyky vaikuttaa myös kustannuksia. Saat tarkempia taloudellisia tietoja, opiskelijoiden tulee ottaa yhteyttä koulun valinta suoraan.

On monia uran vaihtoehtoja terveydelle opiskelijoille. Suurin osa työstä terveydenhuollon alalla kasvattajina, opettamalla tuleville sukupolville sairaanhoitajien, tutkijoiden, ja tutkijat. Pieni vähemmistö päättää jäädä akateemisen ympäristön, kokeiden ja tutkimusta, jotta voidaan syventää ymmärrystä ihmiskehon ja sen prosesseja. Muut terveydenhuollon tutkijat toimivat konsultteina auttaen valtion virastojen ja yksityisten laitosten kanssa kansanterveyskysymyksiin.

Jos haluat ansaita todistuksen tällä alalla, haluat ehkä harkita ansaita todistus verkossa. Online-ohjelmat ovat erinomainen vaihtoehto opiskelijoille etsivät enemmän kuin perinteisten oppimisympäristö joustavammin. Lisätietoja, etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Read More Read Less

Results

University of New Brunswick College of Extended Learning

Sovelletun käyttäytymisen analysointi (ABA) -sertifikaattiohjelma valmistelee yksilöitä uraa päteviksi avustajien käyttäytymisen analyytikoiksi. ... [+]

Käytännön soveltaminen. Reaaliaikainen koulutus.

Sovelletun käyttäytymisen analysointi (ABA) -sertifikaattiohjelma valmistelee yksilöitä uraa päteviksi avustajien käyttäytymisen analyytikoiksi.

Koko ohjelman aikana oppilaat oppivat käyttäytymisen analyysin perustan, kuten kuinka ihmiset oppivat ja unlearn käyttäytymistä ja taitoja. Opiskelija saa myös taitoja käyttäytymisen analyysin sovelluksissa, kuten määrittämällä, miksi joku ryhtyy epäasianmukaiseen käyttäytymiseen, käyttäytymissuunnitelman laatimiseen ja miten hallinnoidaan jatkuvasti käyttäytymisen muutosohjelmia eettisesti.

Opiskelija voi soveltaa näitä näyttöön perustuvia taitoja monin eri tavoin ja asetuksin, kuten:... [-]

Kanada Fredericton
Full-time
Part-time
250 - 1000 tuntia
Opetus kampuksella
Online
Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta
Lue lisää suomeksi
National University of Health Sciences

National Universityn hierontaterapiaohjelmat tarjoavat perusteellista koulutusta kaikilla alueilla, jotka ovat välttämättömiä harjoittelemaan ammattitaitoista hierova ter ... [+]

Ohjelman yleiskatsaus

National Universityn hierontaterapiaohjelmat tarjoavat perusteellista koulutusta kaikilla alueilla, jotka ovat välttämättömiä harjoittelemaan ammattitaitoista hierova terapeutta. Meidän erottuva opetussuunnitelma tarjoaa sinulle vankan pohjan anatomian ja fysiologian, sisältää tutkimusta hieronta teoria ja historia, ja tarjoaa laajaa koulutusta kliinisen hieronnan sekä liiketoiminnan käytäntöjä ja etiikkaa. Olet valmis välittömään työhön missä tahansa terveydenhuollossa tai itsenäisenä ammatinharjoittajana.

Opetussuunnitelma

Voit ansaita sertifikaatin hierontahoidossa kolmessa kuukautena tai vain yhden vuoden sopivissa iltatyypeissä. Tai jos olet ansainnut yleiset koulutusvaatimuksesi kohti toisen korkeakoulun kaksivuotista tutkintoa, voit ansaita ammattikorkeakoulututkinnon Hierontaterapian suorittamalla suorittamalla ohjelman.... [-]

Yhdysvallat Lombard Saint Petersburg
January 2020
Part-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Division of Graduate Medical Sciences at Boston University School of Medicine

Kliininen tutkimus on nopeimmin kasvava kurinala kasvavassa lääketieteellisessä laitteessa ja lääketeollisuudessa. Pyrkimys yhä kasvavaan tietämykseen ja uudet kliinisen ... [+]

Sertifikaatit 2019.

Kliininen tutkimus on nopeimmin kasvava kurinala kasvavassa lääketieteellisessä laitteessa ja lääketeollisuudessa. Pyrkimys yhä kasvavaan tietämykseen ja uudet kliinisen tutkimuksen edistämiseen perustuvat sääntelymenettelyt ovat ratkaisevan tärkeitä urakehitykselle.

Nondegree-ohjelman tavoite on antaa perusteellinen käsitys ihmisen tutkimuksen tieteellisistä perustekijöistä.

Opetussuunnitelma antaa syvällisen käsityksen kliinisen tutkimuksen keskeisistä elementeistä, kuten:

Kliinisen tutkimuksen suunnittelu ja käyttäytyminenKliiniset tutkimusasetuksetTutkimuksen hyvät kliiniset käytännötKriittinen arviointi lääketieteellisestä tutkimuskirjallisuudestaKuka voi hyötyä tästä ohjelmasta?... [-]
Yhdysvallat Boston
September 2019
Part-time
1 - 2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Angelo State University College of Business

12-luotto-tunnin terveydenhuollon hallintatodistus on suunniteltu ammattilaisille, jotka haluavat edetä terveydenhuollon alalla. Sertifikaatti keskittyy laajentamaan tiet ... [+]

Noin

12-luotto-tunnin terveydenhuollon hallintatodistus on suunniteltu ammattilaisille, jotka haluavat edetä terveydenhuollon alalla. Sertifikaatti keskittyy laajentamaan tietoa etiikasta, terveydenhuollon rahoituksesta, toiminnasta ja terveydenhuollon viestinnästä. Laajenna uramahdollisuuksiasi ja oppia parantamaan terveysalan ammattilaisten käytäntöjä ja menettelytapoja terveydenhuollon alalla.

Sertifikaattiohjelmaa

Terveydenhuollon hallintotodistus

Työpaikat

Tämä sertifikaatti on erinomainen lisäys kaikille terveydenhuollon johtajista kiinnostuneille, mukaan lukien sairaalan johtajalle, lääketieteellisen yksikön talousjohtaja, farmaseuttisen tuotepäällikön, terveydenhuollon tietotekniikan päällikölle, lääkäripalvelujen johtajalle tai lääkärin suhteiden hoitajalle.... [-]

Yhdysvallat San Angelo
September 2019
2 lukukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health - Online

Yhden vuoden online-sertifikaattiohjelma, joka valmistaa oppilaita keräämään, kartoittamaan ja tulkitsemaan maantieteellisiä tietoja testaten ja parantamaan hypoteeseja v ... [+]

Kansanterveysalan spatiaalisen analyysin sertifikaatti on Johns Hopkins Bloombergin kansanterveystyön täydellinen online-osa-aikainen jatko-ohjelma.

Spatiaalinen analyysi on kehittymässä oleva ala, jossa kehitetään suuria ja tärkeimpiä sovelluksia, jotka vaikuttavat kansanterveyteen paikallisella ja globaalilla tasolla.

Spatiaalisen analyysin kansanterveysalan sertifiointiohjelman varovaisesti järjestetyt kurssit lisäävät ja vahvistavat yhtenäistä kattavaa aluetieteen paradigmaa, johon sisältyy paikkatietojen, paikkatietojärjestelmien ja tilastotietojen osia.

[-]
Yhdysvallat USA Online
September 2019
Part-time
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi
NZMA

Tämä pätevyys valmistaa valmistuneita aloittamaan uran apteekissa. Kurssi kattaa luokkahuoneen ja käytännön oppimisen, jossa on runsaasti harjoittelua apteekkialalla. ... [+]

Tämä 60-viikkoinen ohjelma on tarjolla NZMA : n Aucklandin pohjoisrannalla, Auckland Symonds St, Hamilton ja Christchurchin kampuksilla.

Mitä opin?

Tämä pätevyys valmistaa valmistuneita aloittamaan uran apteekissa. Kurssi kattaa luokkahuoneen ja käytännön oppimisen, jossa on runsaasti harjoittelua apteekkialalla. Ohjelmaan on integroitu kuusi moduulia, joihin on integroitu 400 tuntia työkokemusta. Työkokemuksen lisäksi opiskelijat voivat saada tiedekunnan järjestämän kuuden viikon harjoittelupaikan.

Ohjelman sisältö sisältää:

• Apteekki

• Annostusprosessit

• apteekkien terveys ja lääkkeet

• Kehittyneet annostelutekniikat... [-]

Uusi-Seelanti Manukau Auckland Hamilton Christchurch  + 1 More
July 2019
Full-time
60 viikkoa
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
College of Marin

Nämä kurssit tarjoavat ammatillista koulutusta miehille ja naisille, jotka haluavat harjoittaa työselostus tulessa teknologiaan. ... [+]

Nämä kurssit tarjoavat ammatillista koulutusta miehille ja naisille, jotka haluavat harjoittaa työselostus tulessa teknologiaan.

Skills Sertifikaatit Taidot Sertifikaatit ovat tunnustus siitä, että opiskelija on saavuttanut tietyn joukon osaamista sisällä ammatillista ohjelmaa. Skills Sertifikaatit voi olla osa "tikkaat" taitojen alkaen työtehtävää taitoja ja antaisi täyttä -saavutustodistuksen ohjelman tai saattaa olla taito asettaa, joka mahdollistaa opiskelija päivittää tai ennalta olemassa oleva ura.

Skills Sertifikaatit vaativat vähemmän kuin 18 yksikköä ja ovat kestoltaan lyhyempi kuin -saavutustodistuksen.

Sairaankuljettaja Training Course taidot Certificate... [-]

Yhdysvallat Kentfield Novato
September 2019
Full-time
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Washburn University

Sonografiaa voidaan käyttää monien ruumiinosien, kuten vatsan, rintojen, naisen lisääntymisjärjestelmän, eturauhasen, sydämen ja verisuonien tutkimiseen. Sonografiaa käyt ... [+]

Mikä on DMS?

Sonografiaa voidaan käyttää monien ruumiinosien, kuten vatsan, rintojen, naisen lisääntymisjärjestelmän, eturauhasen, sydämen ja verisuonien tutkimiseen. Sonografiaa käytetään yhä enemmän sydäntaudin, sydänkohtauksen ja verisuonitautien havaitsemiseen ja hoitoon, jotka voivat johtaa aivohalvaukseen.

Diagnostisen Medical Sonography -yhdistys (SDMS) määrittelee sonografiaa diagnostisena lääketieteellisenä menetelmänä, joka käyttää korkeataajuisia ääniaaltoja (ultraääni) elimistössä, kudoksissa tai verenkierrossa kehon sisällä. Tämän tyyppistä menettelyä kutsutaan usein sonogram- tai ultrasuurikuvaukseksi.

Miksi valita Washburn University Diagnostic Medical Sonography -ohjelma?Kaikki didaktiset kurssit suoritetaan Etäopetuksessa (online-muodossa)Ohjelma on toimitettu Etäopetuksessa (online-muodossa) yli 11 vuoden ajanOpiskelijat voivat osallistua ARDMS tai CCISertifiointitutkinnot valmistumisen jälkeenKliininen koulutus voidaan yleensä järjestää lähelle opiskelijoiden kotiaOpiskelija työskentelee tiiviisti rekisteröidyn ultraäänikoulun kanssaWashburn-tiedekunnassa on yli 70 vuoden kokemus ultraäänestäWashburn University sijainti mahdollistaa yhteyden suurissa terveyskeskuksissa, yksityisissä lääkäreiden toimistoissa ja klinikoissa sekä pienissä sairaaloissaOpiskelijoille tarjotaan laaja valikoima kliinisiä kokemuksiaViimeisimmän SDMS palkkaselvityksen mukaan keskisuuren palkkasumman osuus on 66 768 dollariaAkkreditointi... [-]
Yhdysvallat Topeka
August 2019
Full-time
12 kuukautta
Online
Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta
Lue lisää suomeksi
American Heritage College

Opiskelijat saavat tietoa kaikilla tarvittavilla aloilla lääketieteellisessä toimistossa, mukaan lukien terminologia, tietojenkäsittely, eettiset kysymykset ja paljon muu ... [+]

Lääkäripalvelut

Opiskelijat saavat tietoa kaikilla tarvittavilla aloilla lääketieteellisessä toimistossa, mukaan lukien terminologia, tietojenkäsittely, eettiset kysymykset ja paljon muuta.

Kurssille ilmoittautuneet saavat tietoa lääketieteellisestä terminologiasta ja ymmärtävät lääketieteen kielen, koska se liittyy primäärirakenteisiin. Asiakirjojen hallintaan sisältyvät periaatteet ja menettelyt, kuten paperin ja EMR: n (Electronic Medical Record) ja EHR (Electronic Health Record), käsitellään käytännön sovellusten lisäksi. Terveydenhuoltoa koskevat oikeudelliset ja eettiset kysymykset katetaan mukaan lukien HIPAA-vaatimustenmukaisuus- ja tietosuojasäännöt, petokset ja väärinkäytökset. Sisältyvät tehokkaaseen viestintään liittyvät käsitteet sekä miten seulotaan ja siirretään saapuvat puhelut ja käsitellään valituksia.... [-]

Yhdysvallat Orange Garden Grove Long Beach Oceanside  + 1 More
September 2019
Full-time
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Tufts University - School of Engineering

Biolääketieteellisen tekniikan sertifikaatti vastaa tähän tarpeeseen erittäin monitieteisellä opintojaksolla, jonka avulla opiskelijat voivat keskittyä biolääketieteellis ... [+]

Kasvava biolääketieteellinen teollisuus vaatii ammattitaitoisia ammattilaisia, joiden osaaminen voi ylittää tieteen ja tekniikan perinteiset rajat. Yritykset etsivät sähköinsinöörejä, jotka ymmärtävät diagnostisten kuvantamisvälineiden lääketieteellisiä käyttötapoja, biotekniikan alan ammattilaisia ​​kudostekniikan koulutuksessa kudosimplanttien kehittämiseen sekä biomateriaaleihin hyvin perehtyneitä mekaanisia insinöörejä keinotekoisten nivelten suunnitteluun.

Biolääketieteellisen tekniikan sertifikaatti vastaa tähän tarpeeseen erittäin monitieteisellä opintojaksolla, jonka avulla opiskelijat voivat keskittyä biolääketieteelliseen instrumentointiin, biolääketieteelliseen optiikkaan, biomateriaaleihin / bioteknologiaan ja kudosteknologiaan tai muihin vastaaviin opintoihin. Kurssit opettavat tekniikan tiedekunta sekä kokeneet kliiniset ammattilaiset Tuftsin maailmankuuluvista terveysalan kouluista.... [-]

Yhdysvallat Medford
August 2019
Full-time
Part-time
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Kennesaw State University

... [+]

Tutkintotodistus terveyden tietotekniikassa

Terveysalan tietotekniikan sertifikaatin kursseja tarjotaan sekä face-to-face että verkossa.

Ohjelman vaatimukset

Online Graduate Application - On ei palauteta $ 60 hakemusmaksu. Transcripts - Viralliset opintosuoritukset jokaisesta EACH Collegestä ja / tai yliopistosta, johon olet osallistunut. Sen on oltava suljetussa kirjekuoressa laitokselta tai lähetettävä sähköisesti laitoksesta suoraan. Resume - (Voidaan ladataan online-sovellus) [-]
Yhdysvallat Kennesaw
June 2019
Full-time
Opetus kampuksella
Online
Lue lisää suomeksi
American College of Acupuncture & Oriental Medicine

Kiinalaisen lääketieteen filosofian todistuksen tavoitteena on esitellä perinteisen kiinalaisen lääketieteen käsitteet ja filosofiat. Tämä sertifikaattiohjelma koostuu vi ... [+]

Tarkoitus

Kiinalaisen lääketieteen filosofian sertifikaatin tavoitteena on esitellä perinteisen kiinalaisen lääketieteen käsitteet ja filosofit.

Ohjelman yleiskatsaus

Tämä sertifikaattiohjelma on yksi laitoksen suosituimmista lyhyistä ohjelmista. Se koostuu akupunktioteorian ja -filosofian kursseista. Ohjelma on täysin verkossa ja omassa tahdissasi, ja kurssit ovat yksilöllisiä maksimoidaksesi oppimismahdollisuutesi. Neljän kuukauden lopussa henkilöt, jotka suorittavat 100% kaikista kursseista, saavat todistuksen.

[-]
Yhdysvallat Houston
September 2019
Full-time
Part-time
1 - 4 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
International Nurse Training

Tämä kurssi heijastaa sellaisten tukityöntekijöiden roolia, jotka täyttävät erikoistyötoiminnot ja tehtävät ikääntyneillä palveluilla. joko asuin-, koti- tai yhteisöperus ... [+]

Kurssikuvaus

Tämä kurssi heijastaa sellaisten tukityöntekijöiden roolia, jotka täyttävät erikoistyötoiminnot ja tehtävät ikääntyneillä palveluilla. joko asuin-, koti- tai yhteisöperusteisissa ympäristöissä. Työntekijät ottavat vastuun omasta tuotostaan ​​määriteltyjen organisaatioiden ohjeiden mukaisesti ja ylläpitävät laadukasta palvelutarjontaa yksilöllisen palvelun suunnittelun ja toimituksen kehittämisen, helpottamisen ja tarkistamisen avulla.

Työntekijöitä voidaan vaatia osoittamaan johtajuutta ja heillä on vain rajallinen vastuu muiden tuotosten organisoinnista ja määrästä ja laadusta rajoitetuissa parametreissä.

Tämän pätevyyden saavuttamiseksi ehdokkaan on täytynyt suorittaa vähintään 120 tuntia työharjoittelua, kuten on määritelty osaamisyksiköiden arviointivaatimuksissa.... [-]

Australia Sydney
January 2020
Full-time
18 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
American National University

Meidän lääketieteellisiä avustajia ovat monitaitoisia terveydenhuollon ammattilaisia, jotka osaavat suorittaa kliinisiä ja hallinnollisia rutiinimenettelyjä terveydenhuol ... [+]

Lääketieteellisen avun todistus

Lääketieteellisen avustustodistuksen tarkoituksena on antaa opiskelijoille kliiniset ja hallinnolliset perustiedot lääkärin avustamisen alalla. Käytännön ja kattava työselostus sisältää anatomian, fysiologian, farmakologian, injektioiden, EKG: iden ja venepunktioiden hoitamisen.

Säästää aikaa

American National University asteittainen oppimismuoto säästää aikaa ja rahaa antamalla sinut pääsemään työelämään nopeammin samalla kun tarjoat sinulle mahdollisuuden saumattomasti jatkaa akateemisten saavutusten tasoa.

Lääketieteellisen apuvälineen todistus on 100% siirrettävissä lääkärin avustavalle lääkärin tutkinnolle, mutta silti se tarjoaa tietoja ja taitoja, jotka ovat välttämättömiä ansaitsemaan vähintään 10 kuukautta.... [-]

Yhdysvallat Salem USA Online
September 2019
Full-time
40 viikkoa
Opetus kampuksella
Online
Lue lisää suomeksi
Michigan School of Professional Psychology

Todistus Applied Behavior Analysis (ABA) tarjoaa opiskelijoille valmistelun tulla hallituksen sertifioitu Behavior Analyst (BCBA). ... [+]

Certificate Applied Behavior Analysis (ABA) tarjoaa opiskelijoille valmistelun tulla Hallitus Certified Behavior Analyst (BCBA).

BCBAs tarvitaan työskennellä yksilöiden autismi, muiden kehitysvammaisten, traumaattinen aivovammoissa (Tbis), ja erilaisia ​​käyttäytymiseen haasteita poliklinikoilla, sairaalat, koulut, ja laitoshoito asetukset ympäri Yhdysvaltoja ja kansainvälisesti.

MiSPP tarjoaa todistus ohjelma ABA joka valmistaa opiskelijoita istua kansainvälisen tutkinnan tulla BCBAs. MiSPP n ABA todistus ohjelma yhdistää 18 luotto tuntia kursseista hyväksymä analyysiraportilla todistuslautakunta (BACB) ja 1000 tunnin harjoittelua kokemus. Opiskelija voi suorittaa ABA-sertifikaatti 18 kuukausi (5 lukukautta) ottamalla yksi kurssi per lukukausi yhdessä neljä lukukautta Praktikum kokemusta.... [-]

Yhdysvallat Farmington Hills
September 2019
Full-time
Part-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi