26 Sertifikaatti Ohjelmat sisään Kanada for 2024

Sertifikaatti Ohjelmat sisään Kanada for 2024Filter
    • Toronto, Kanada

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Bridging to University Nursing - IEN on kahden lukukauden ohjelma kansainvälisesti koulutetuille sairaanhoitajille, joiden on täytettävä teoreettiset tai käytännölliset puutteet oppimisessaan, kuten College of Nurses of Ontario (CNO) on tunnistanut. Tämä tutkintotodistusohjelma on myös kotimaisten valmistuneiden käytettävissä, jotka tarvitsevat päivitetyn koulutuksen tai käytännön palauttaakseen rekisteröintinsä sairaanhoitajaksi CNO:ssa.

    • Kitchener, Kanada
    • Waterloo, Kanada
    • + 6 more

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Conestogan PSW-ohjelma on suunniteltu kouluttamaan opiskelijoita henkilökohtaisen tukityöntekijän ammattiin ensisijaisesti valmistuneiksi.

    • Calgary, Kanada

    Osa-aikainen

    20 kuukaudet

    Sekoitettu

    Englanti

    Tämä jatkotutkinto-ohjelma tarjoaa johtamisen perustiedot terveydenhuoltoalan ammattilaisille ja lähtötason johtajille. Painopiste on tarjota opiskelijoille tarvittavat tiedot päästäkseen johtoasemaan Kanadan terveydenhuoltojärjestelmässä. GCHSM on saatavilla opiskelijoille, jotka haluavat lisätä tietotasoaan, mutta eivät ehkä pysty tai ovat varovaisia sitoutuakseen täyden maisterin tutkintoon.

    • Winnipeg, Kanada

    Osa-aikainen

    5 kuukaudet

    Kampuksella

    Ranskan kieli

    Pidätkö ihmisistä huolehtimisesta? Oletko dynaaminen ja haluat saada töitä nopeasti? Valitse terveydenhuollon avustajatodistuksemme epäröimättä! Terveydenhuollon opiskelijamme tulevat kaikkialta maailmasta ja edustavat kaikkia ikäryhmiä! Terveydenhuollon avustajan todistuksen ansiosta pystyt tarjoamaan päivittäistä hoitoa pitkäaikaishoitokeskuksissa, vanhainkodeissa tai sairaaloissa. Henkinen tukesi on tärkeää!

    • Barrie, Kanada
    • Orangeville, Kanada

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    • Online

    Osa-aikainen

    Etäopiskelu

    Englanti

    Thanatologian sertifikaatin tavoitteena on lisätä tietoisuutta ja ymmärrystä kuolemasta ja sen vaikutuksista yksilöihin. Ohjelman kurssit keskittyvät suruun ja menetykseen liittyviin kysymyksiin, viestintästrategioihin ja kuoleman ja kuoleman uskonnollisiin filosofioihin sekä kuolevien että surevien näkökulmasta. Tämän ainutlaatuisen ohjelman valmistuneilla on taidot ja kokemus ymmärtää, tukea ja hoitaa paremmin niitä, jotka kohtaavat kuoleman tai selviävät siitä.

    • Online Canada
    • Toronto, Kanada

    Täysaikainen

    2 lukukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Personal Support Worker -ohjelma valmistaa sinulle tiedot ja taidot tarjota myötätuntoista hoitoa, kun autat yksilöitä, joilla on laaja-alaisia sairauksia ja terveydenhuoltotarpeita. Apunne avulla he voivat elää aktiivista ja onnellista elämää yhteisössä ja instituutioissa sekä täällä että ulkomailla.

    • Kitchener, Kanada
    • Waterloo, Kanada
    • + 6 more

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Kaksivuotinen jatkotodistusohjelma on suunniteltu kansainvälisesti koulutetuille sairaanhoitajille, joilla on nelivuotinen kandidaatin tutkinto hoitotyössä.

    • Barrie, Kanada
    • Orangeville, Kanada
    • + 2 more

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Sekoitettu, Kampuksella

    Englanti

    Tämä ohjelma on suunniteltu valmistamaan oppilaille tiedot ja taidot, joita tarvitaan tukipalvelujen tarjoamiseen kotona, pitkäaikaishoidossa tai akuuttihoidossa asuville ihmisille ja toimimaan terveydenhuollon tiimin kiinteinä jäseninä. Tämän ohjelman onnistuneen suorittamisen jälkeen opiskelijat oppivat kommunikoimaan tehokkaasti asiakkaiden, perheiden ja terveydenhuollon tiimin jäsenten kanssa ja tarjoamaan turvallista ja pätevää hoitoa yksittäisille asiakkaille, joilla on fyysisiä, kognitiivisia, emotionaalisia ja käyttäytymisongelmia. Personal Support Workers (PSW) ovat sääntelemättömiä terveydenhuollon tarjoajia, jotka työskentelevät säänneltyjen terveydenhuollon ammattilaisten valvonnassa tai tuetussa itsenäisessä elinympäristössä asiakkaan johdolla.

    • Victoria, Kanada

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    Kampuksella

    Englanti

    Kokonaisvaltainen Ravitsemus Certificate Program (HNCP) on ainutlaatuinen 4-kuukauden ohjelma, joka tutustuttaa opiskelijan koko elintarvikkeisiin ravitsemus- ja lääkkeelliset käyttötavat ruoka mukaan eri kulttuurien.

    • London, Kanada

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Pre-Health Sciences Pathway edistyneisiin tutkintotodistuksiin ja tutkintoihin tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden opiskella terveydenhuolto-ohjelmien kannalta merkityksellisiä aiheita Fanshawe College ja saada arvostusta terveydenhuollon alojen ammatillisista rooleista, vastuista ja akateemisista vaatimuksista.

    • Edmonton, Kanada

    Kampuksella

    Englanti

    Kun olet varmistanut oman turvallisuutesi saapuessasi paikalle, etusijalla on potilaan hengitystiet. Jos uhri ei voi vaihtaa ilmaa, kaikki elvytysponnistelut ovat turhia. Aggressiivinen ja nopea pelastajan hengitysteiden hallinta on ensiarvoisen tärkeää. Happi (O2) on lääke, ja jos sitä käytetään oikein, se on erinomainen työkalu sokkien torjunnassa. Vuotuinen uudelleensertifiointi elvytyksellä vaaditaan nykyisten standardien ylläpitämiseksi. Neljän tunnin ohjelma, joka on suunniteltu terveydenhuollon tarjoajan - peruspelastajan - C-tason elvytyskurssin mukana. Tämä ohjelma sisältää seuraavat: Hengitysteiden anatomia Hengitysteiden tukkeutuminen Imulaitteiden käyttö Happisäiliöiden huolto Orofaryngeal Airways (OPA) Nenä-nielun hengitysteiden käyttö (NPA) Hapen virtausnopeudet ja syöttöjärjestelmät Happisäiliöiden varotoimet ja vianetsintä Käytännön koulutus mallinukkeille ja erikoistuneille hengitysteiden kouluttajille

    • Nanaimo, Kanada

    Kampuksella

    Englanti

    Käytännön sairaanhoitajaksi tuleminen on palkitseva ja inspiroiva urapolku, joka on ihanteellinen henkilöille, jotka menestyvät nopeassa ympäristössä, nauttivat työskentelystä ihmisten kanssa ja ovat kiinnostuneita urasta, joka myötävaikuttaa muiden mukavuuteen ja hyvinvointiin. Tämän käytännön hoitotyön koulutusohjelman filosofia perustuu Discovery Community College sitoutumiseen käytännön koulutukseen ja valmistuviin työvalmiisiin opiskelijoihin. Upottamalla opiskelijat tosielämän työympäristöön ohjelmamme valmistautuvat paremmin siirtymiseen luokkahuoneesta työpaikalle. Kun olet suorittanut tämän ohjelman onnistuneesti, sinulla on tietoa, taitoja, käyttäytymistä ja vankkoja kliinisiä arvioita, joiden avulla voit menestyä erilaisissa lääketieteellisissä olosuhteissa.

    • Fredericton, Kanada

    Täysaikainen

    20 viikkoa

    Etäopiskelu

    Englanti

    Ohjelma on suunniteltu tarjoamaan osallistujille olennaisia ​​taitoja sovellettavaksi erilaisissa tehtävissä ja tukialoilla.

    • Ottawa, Kanada

    Täysaikainen

    Etäopiskelu

    Englanti

    Sovelletun käyttäytymisen analysointi (ABA) on tutkimukseen perustuva ja tietoon perustuva tiede, jota voidaan käyttää opettamaan yksilöitä, joilla on autismin taajuuksien häiriö (ASD), erilaisia ​​uusia taitoja, kuten sosiaalista, leikkiä, itsetuhoa, kieltä ja akateemisia taitoja.