$close

Suodattimet

Katso tulokset

Parasta sertifikaattia Allied Healthssa 2022

Toissijaisen koulutuksen jälkeen todistusohjelmat antavat opiskelijoille mahdollisuuden harjoitella erityiskysymyksiä koskevaa koulutusta ja pätevyyttä. Muutaman kuukauden kuluttua oppilaat voivat vahvistaa uransa taustalla, täydentää sitä asiantuntemuksellaan tai valmistautua uuteen alaan. Lääketieteen opiskelijat saattavat ihmetellä, "Mikä on todistus liittoutuneiden terveyteen?" T… Lue lisää

Toissijaisen koulutuksen jälkeen todistusohjelmat antavat opiskelijoille mahdollisuuden harjoitella erityiskysymyksiä koskevaa koulutusta ja pätevyyttä. Muutaman kuukauden kuluttua oppilaat voivat vahvistaa uransa taustalla, täydentää sitä asiantuntemuksellaan tai valmistautua uuteen alaan.

Lääketieteen opiskelijat saattavat ihmetellä, "Mikä on todistus liittoutuneiden terveyteen?" Tämä viittaa laajaan ohjelmaan, jonka tarkoituksena on tarjota tietoa ja käytännön kokemusta kliinisestä tai yksilöllisestä lääketieteellisestä työstä. Riippuen siitä, mistä erikoiskoulusta ja erikoisopiskelijoista jatkuu, kurssit voivat kattaa esimerkiksi lääketieteellisen laskutuksen ja koodauksen, henkilökohtaisen avun ja tuen potilaille, joilla on krooniset sairaudet tai lääketieteellisten testauslaitteiden valmistelu ja käyttö. Ohjelma voi täydentää verkko- tai kampuskursseja käytännön työhön lääketieteellisessä ympäristössä.

Ansaittamalla sertifikaatin liittoutuneessa terveydentilassa lääketieteen tutkijat voivat kehittää arvokkaita taitoja kliinisessä tai avustajana. Mahdolliset hyödyt vaihtelevat ihmisten ja teknisten kirjallisten taitojen puhdistamisesta tietoiseen päätöksentekoon, myös stressaavissa tilanteissa.

Ohjelmat todistuksen hankkimiseksi liittoutuneessa terveydentilaan voivat kestää 6-12 kuukauden kuluttua. Tämän ja koulujen ja yliopistojen välisten yleisten erojen välillä kiinnostuneiden tulisi olla valmiita tutkimaan potentiaalisia kustannuksia rekisteröinnille ja opettajille valitsemillaan laitoksilla.

Riippuen erikoistumisesta, todistus liitännäisterveydestä voi valmistaa oppilaita lääkärin uran kliinisiin, teknisiin tai avustaviin tehtäviin. Niille, joilla on kirjanpidon ja dokumentoinnin soveltuvuus, lääketieteelliset kooderit ja transkriptiot ovat usein kysyttyjä. Esimerkkinä teknisestä tehtävästä diagnostinen lääketieteellinen henkilökunta käyttää tieteellisiä menetelmiä ja testauslaitteita, jotka auttavat tunnistamaan ja arvioimaan potilaiden sairauksia. Lopuksi, opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneempia personoidusta potilaan hoidosta, voivat harjoittaa urallaan lääketieteellisiä avustajia tai fysioterapeutteja.

Useimmat lääketieteen laitokset tarjoavat ohjelmia, joilla pyritään saamaan sertifikaatti liittoutuneelta terveydentilalta, sekä erilaisia ​​verkko- ja kampuksenvaihtoehtoja. Aloita etsimällä ohjelmaa alla ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytoimistoon täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
Washburn University
Topeka, Yhdysvallat

Magneettinen resonanssi (MR) tai magneettikuvaus (MRI) on menetelmä, jossa käytetään radiotaallon energiaa sekä magneettikenttää kuvaamaan tiettyä kehon aluetta. Kehon rakenne ... +

Magneettinen resonanssi (MR) tai magneettikuvaus (MRI) on menetelmä, jossa käytetään radiotaallon energiaa sekä magneettikenttää kuvaamaan tiettyä kehon aluetta. Kehon rakenne ja toiminta esitetään sitten poikkileikkaukseltaan anatomisiksi kuvina. MR: llä on suurempi pehmytkudoksen kontrasti kuin CT, jolloin saadaan yksityiskohtaisia ​​kuvia. Magneettiresonanssikuvauksessa käytettävät teknologiat voivat työskennellä sairaaloissa, kuvantamiskeskuksissa. Occupational Outlook -käsikirjan mukaan useammalla kuin yhdellä diagnostisella kuvantamisalueella, kuten MR: llä, sertifiointiteknologiat ovat markkinoitavampia. -
Certificate
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
Englanti
Online