$close

Suodattimet

Katso tulokset

2 Parasta sertifikaattia Akupunktiossa 2022

Todistus on ammatillinen tilitietojen, joka asettaa teitä lukuun ottamatta muut omalla alalla korostamalla erityinen taito tai osaamisalueen. Saamalla sertifiointi, voit avata ovia urasi, että et ehkä voi tehdä toisin. Mikä on Certificate Akupunktio? Sertifiointi akupunktio antaa sinulle perustavaa tietoa ja taitoja sinun täytyy olla perusteellisesti ymmärtää tämän perinteisen kiinala… Lue lisää

Todistus on ammatillinen tilitietojen, joka asettaa teitä lukuun ottamatta muut omalla alalla korostamalla erityinen taito tai osaamisalueen. Saamalla sertifiointi, voit avata ovia urasi, että et ehkä voi tehdä toisin.

Mikä on Certificate Akupunktio? Sertifiointi akupunktio antaa sinulle perustavaa tietoa ja taitoja sinun täytyy olla perusteellisesti ymmärtää tämän perinteisen kiinalaisen paranemista liikennemuotojen. Omassa kursseja, saatat oppia anatomia ja fysiologia, Kinesiologia, diagnosoida ja hoito, kiinalaisen lääketieteen teoriaa, ja perus itämainen teoria ja filosofia.

Joukossa monia etuja akupunktio sertifiointi ovat viestintätaidot, kliiniset ominaisuudet ja elementtejä historiaa ja kulttuuria, että te ymmärtää kuin tuotteen oman koulutuksen. Opiskelijat näihin ohjelmiin tyypillisesti tulla pois newfound ymmärrystä aihe.

Vaikka kustannukset akupunktio sertifioinnin vaihtelevat suuresti eri ohjelmissa, on varmasti valinta budjetin rajoissa, joka miellyttää sinua. Consult rahoitustuki neuvonantajat koulusi valinta keskustelemaan vaihtoehdoista.

Kanssa sertifiointi tällainen, sinun on mitä sinun täytyy syöttää uran kiinalainen lääketiede, akupunktio koulutus ja tutkimus, vaihtoehtoiset paranemista tutkimukset, ja sosiaalinen tai kliinisen työn on itämainen alalla. Työpaikat korin, hieronta, ja muiden alojen luonnon lääketiede ovat myös suosittuja niille, jotka koulutetaan akupunktio. Vaihtoehtoisesti, jotkut ihmiset haluavat jatkaa niiden akupunktio koulutus perusvaatimusten todistus tasolla meneillään saada neljän vuoden tutkinto acupuncturist ja tulla lisensoitu lääkärin.

Tutustu kouluun listat löytää akupunktio todistus ohjelma, joka sopii sinulle.Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
The American College Of Traditional Chinese Medicine (ACTCM)
San Francisco, Yhdysvallat

Kun akupunktio on yhä arvokkaampi hoito potilaan hyvinvoinnin valtavirran hoidossa, akupunktuurin asiantuntijoilla on oltava tarvittavat tiedot, viestintä- ja tutkimustaidot, ... +

Kun akupunktio on yhä arvokkaampi hoito potilaan hyvinvoinnin valtavirran hoidossa, akupunktuurin asiantuntijoilla on oltava tarvittavat tiedot, viestintä- ja tutkimustaidot, jotta he voivat työskennellä tehokkaasti muiden terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. -
Certificate
Englanti
Kampus
 
American College of Acupuncture & Oriental Medicine
Houston, Yhdysvallat

Kiinalaisen lääketieteen filosofian tavoitteena on esitellä perinteisen kiinalaisen lääketieteen käsitteet ja filosofiat. Tämä online-itsepalvelukurssi on ilmainen.

Kiinalaisen lääketieteen filosofian tavoitteena on esitellä perinteisen kiinalaisen lääketieteen käsitteet ja filosofiat. Tämä online-itsepalvelukurssi on ilmainen. -
Certificate
Täyspäiväinen
Englanti
Syys 2022
Online