CertHE Healthcare Management

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Tämä lyhyt CertHE Healthcare Management -kurssi on täydellinen johdatus sekä terveyden että johtamisen haastaviin maailmoihin. Suorituskyvyn opintokokonaisuuden kesto on vain 16 kuukautta, joten ohjelma voidaan suorittaa erillisenä pätevyydenä tai käyttää hyväksi täydellisen BSc (Hons) terveydenhuollon hallinnan tutkintoon.

Ohjelman aikana saat tietoa ajankohtaisista terveydenhuollon henkilöistä samalla kun aloitat yhteyden nykyisiin terveydenhuollon ongelmiin ja niiden vuorovaikutukseen yritysten ja johdon kanssa. Saat myös ymmärrystä johtamisaiheista, mukaan lukien rahoituksen ja liiketoiminnan johtamisen taidot. Opit tunnistamaan terveydenhuollon johtamiseen liittyvät keskeiset haasteet sekä miten kommunikoida ideasi suullisesti ja kirjallisen esityksen yhteydessä.

Oman aihepiirin tietämyksen lisäksi kehität myös laajan valikoiman siirrettäviä, uraan liittyviä taitoja, kuten kykyä ymmärtää tietoja, ratkaista ongelmia ja oppia luottavaisesti kommunikoimaan ja keskustelemaan asioista ammattimaisessa ympäristössä. .

Urakehitysmahdollisuudet

Olemme sitoutuneet parantamaan työllistymismahdollisuuksia tutkinnon suorittaneiden keskuudessa. Verkkokurssimme antavat sinulle mahdollisuuden parantaa uranäkymiäsi ja ansaita potentiaalia yhdistämällä keskeisiä taitoja, jotka ovat suoraan siirrettävissä työpaikalla.

Korkeakoulututkinto terveydenhuollon hallinnassa on täydellinen tapa parantaa ansioluetteloasi ja mahdollisesti edetä urasi lyhyessä ajassa. Koko ohjelman avulla voit parantaa viestintätietoutta, tietokoneiden lukutaitoa, tietojen tulkintaa, ongelmanratkaisua ja itsemotivaatiota.

Ohjelma voi olla ensimmäinen askel sairaalajohdon, avohoidon ja kansanterveyden, tukipalveluiden johtajien ja monien muiden roolien uralla ja terveydessä.

Sisäänpääsyvaatimukset

Uskomme, että koulutuksen on oltava kaikkien saatavilla, joten tarjoamme avoimen pääsyn reitin, joten et tarvitse mitään aiempaa akateemista pätevyyttä aloittaaksemme CertHE Healthcare Management -kurssiamme.

Sinulla on mahdollisuus aloittaa CertHE Healthcare Management -kurssi ja arvioida, onko se oikea sinulle kolmen ensimmäisen viikon aikana. Sinun on läpäistävä ensimmäinen tehtäväsarja tänä aikana jatkaaksesi opintojen suorittamista.

Jos englanti ei ole sinun ensimäinen kieli, sinun englannin kykysi vastaa IELTS (Academic) -pistemäärää 6,0.

Jos sinulla ei ole IELTS-sertifikaattia tai vastaavaa pätevyyttä, vaadimme opiskelijoille mahdollisuuden lähettää englanninkielinen ilmainen online-testi.

Sinun ei tarvitse todistaa englannin kielen taitoa, jos olet kansalainen tai olet suorittanut Yhdistyneen kuningaskunnan tutkinnon vastaavan tutkinnon jonkin näistä maista.

21 päivän rahat takaisin -takuu

Haluamme antaa sinulle mahdollisuuden kokea University of Essex Online -kurssi 21 päivän kokeilujaksolle. Siksi olemme ottaneet käyttöön rahat takaisin takuun. Jos aloitat kurssin ja päätät, että se ei ole sinulle kolmen ensimmäisen viikon aikana, saat täyden hyvityksen.

Oppiminen ja arviointi

Verkossa opiskelu antaa sinulle vapauden opiskella milloin ja missä se sopii sinulle - kotona, lounasaikasi aikana tai missä tahansa muualla sinulla on internetyhteys.

Kaikilla online-kursseillamme on ohjeellinen opintokokonaisuus, joka on oppaamme siitä, kuinka kauan opintojasi kestää. Todellinen kesto voi olla pidempi tai lyhyempi riippuen opintojasi nopeudesta, opinto-optioista valitaan ja moduulin saatavuudesta. Opintojasi on mahdollista suorittaa opintojaksoa nopeammin kaksinkertaistamalla moduulit tiettyinä aikoina; kuitenkin vähimmäisvaatimuksia sovelletaan.

Kaikilla kursseilla on säännölliset aloituspäivät ympäri vuoden. Lukuvuosi on järjestetty moduuleiksi, tyypillisesti yhden tai kahden viikon lomalla moduulien ja jäsennellyn kolmen viikon tauon jouluaikana. Opiskelijat saavat kurssin aikataulun hakemusprosessin aikana.

Opetusmenetelmät ja tyyli

Koska olemme 100%: n online-yliopisto, käytämme virtuaalista oppimisympäristöä perinteisen kampuksen sijaan. Järjestelmä seuraa ja hallinnoi oppimisprosessia reaaliajassa ja tarjoaa sinulle välittömän pääsyn oppimateriaaleihisi.

Tämä oppimisympäristö mahdollistaa sekä opiskelijoiden että ohjaajien aktiivisen osallistumisen reaaliaikaisiin keskusteluihin ja voit kuunnella live-luentoja ja seminaareja internetin välityksellä. Kaikki kurssit toimitetaan vain englanniksi.

Sinulla on oma opiskelijakouluttaja, ja hänellä on mahdollisuus säännöllisesti vuorovaikutuksessa muiden opiskelijoiden ja ohjaajasi kanssa. Varmistaaksemme, että sait tarvitsemaasi tukea opettajallasi, saamme kurssikurssimme 20 opiskelijalle.

Arviointi

Hyväksymme toimeksiantoihin perustuvan lähestymistavan arvioinnin sijasta arviointiin. Terveydenhuollon hoitotyöt perustuvat todelliseen työkokemukseen ja tutorit arvioivat niitä jatkuvasti.

Olet aina tietoinen nykyisestä alustavasta palkkaluokasta heti ohjelman alusta lähtien, jolloin voit arvioida nykyisten tutkimusmenetelmien menestystä ja selkeästi tunnistaa parannettavat alueet.

Uskomme, että tämä läpinäkyvyys antaa sinulle tarvittavat tiedot, jotta voit hyödyntää kurssiasi. Tavoitteenamme on:

  • joka näyttää tunnuksesi selkeästi palkintoluettelossasi, jota voidaan tarkastella aina, kun kirjaudut oppimisympäristöön
  • työn nopea kääntyminen arvioimaan sen varmistamiseksi, että palkkaluokka on aina ajan tasalla
  • arvioida työtä koko moduulin sijaan odottaa loppuvuoden tentit
  • että sinulla on säännöllinen yhteys opiskelijan neuvonantajasi kanssa
  • yksinkertaisuus ja läpinäkyvyys arviointikriteerien suunnittelussa

Meillä on myös politiikka, jolla varmistetaan, että opiskelijoiden tekemä työ on aito. Sen lisäksi, että kaikki työtä arvioidaan usein, käytämme vakiintunutta sähköistä valvontajärjestelmää plagioinnin tarkistamiseksi.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... Lue lisää

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Näytä vähemmän
Colchester , UK Online + 1 Lisää Vähemmän