Biotieteiden maisterin tutkinto

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Pohjois-Texasin yliopiston biolääketieteellisen tekniikan laitos on sitoutunut kouluttamaan ja luomaan hyvin pyöreitä, asiantuntevia biolääketieteen insinöörejä, jotka ovat intohimoisesti parantaessaan Texasin, Yhdysvaltojen ja maailman ihmisten elämänlaatua.

Ansaita tämä tutkinto, opiskelijat ansaitsevat 30 opintopistettä opinnäytetyöoptiosta ja 33 opintopistettä opinnäytetyön optiosta. Opiskelijalla on myös mahdollisuus ansaita todistus terveydenhuollon johtamisesta Pohjois-Texasin terveysalan tiedekeskuksen kautta.

Biolääketieteen tekniikan keskittymä on saatavilla sähkötekniikassa, mekaniikassa ja energiateollisuudessa sekä materiaalitieteessä ja tekniikassa. ohjelmia.

Graduate Opportunities

Terveydenhuollon, innovatiivisen tekniikan ja teknologian kehityksen korostaminen on lisännyt biolääketieteen insinöörien kysyntää. Yhdysvaltain työministeriö odottaa biolääketieteen tekniikan kasvavan keskimääräistä korkeammalle ja siitä tulee nopeimmin kasvava tekniikan ala seuraavana vuosikymmenenä. YK: n biolääketieteen tekniikan maisterin tutkinto, olet valmis insinööriuraan, joka ratkaisee yhteiskunnalliset ongelmat, edistää teknologiaa ja parantaa ihmisten elämänlaatua kaikkialla.

YK: n biolääketieteen tekniikan jatko-opiskelijana sinulla on mahdollisuus työskennellä maailmankuulun tiedekunnan kanssa, joka tekee innovatiivista tutkimusta biomateriaaleista, biolääketieteellisistä instrumenteista, nanoteknologiasta ja biomekaniikasta. Sinulla on myös mahdollisuus tehdä yhteistyötä tutkimushankkeiden kanssa tiedekunnan jäsenten kanssa UNT Health Science Centerissä Fort Worthissä.

Tutkimusmahdollisuudet

Teknillisen korkeakoulun opetustilat ja huippuluokan tutkimuslaboratoriot. Uusimpien tutkimuslaitteiden avulla laboratoriomme tarjoavat jännittäviä mahdollisuuksia opiskeluun ja löytämiseen. Voit myös työskennellä tiedekunnan jäsenten kanssa, jotka tutkivat:

  • biomateriaalit
  • biomekaniikan
  • Biomedical Instrumentation
  • Nanoteknologia ja nanomedicine

Pääsyvaatimukset

Jotta opiskelijat voisivat osallistua biolääketieteen tekniikan maisteriohjelmaan, heidän on täytettävä seuraavat vaatimukset.

  • Ammattikorkeakoulututkinto vastaavalla alalla.
  • Vähintään 3,0 GPA perustutkinto-kursseilla.
  • Hyvä hyväksytty GRE-pisteet. Onnistuneet hakijat esittävät tyypillisesti kvantitatiivisen jakson pisteitä 155 tai korkeammat ja verbaalisessa osassa 146 tai enemmän.
  • Useimmat kansainväliset opiskelijat tarvitsevat todistusaineistosta 79: stä TOEFL: stä tai IELTS: stä 6.0: sta.

Opiskelijat, joilla ei ole taustaa biolääketieteellisessä tekniikassa, voivat ottaa tasoituskursseja, jotta he voivat osallistua ohjelmaan osaston määrittelemänä.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Welcome to the UNT College of Engineering, a young and vibrant college at a top tier (R1) university. The college is going through a phase of transformation, adding nine tenured/tenure-track and two n ... Lue lisää

Welcome to the UNT College of Engineering, a young and vibrant college at a top tier (R1) university. The college is going through a phase of transformation, adding nine tenured/tenure-track and two non-tenure-track faculty members in 2019, with plans to continue expanding over the next 4-5 years. Näytä vähemmän