Biostatistiikan jäsenvaltiot

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta instituution verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Lue täältä lisää siitä, kuinka BU käsittelee koronaviruskriisiä

Valmistaudu uralle kansanterveyden eturintamassa

Jotkut meistä kutsutaan esittämään suuria kysymyksiä elämässä. Biostatistiikot kysyvät näitä kysymyksiä ja löytävät elämää muuttavat vastaukset tieteellisen tutkimuksen ja perusteellisen tilastollisen analyysin avulla.

Kuinka se toimii

Master of Science (MS) -ohjelmamme, jota yhdessä hallinnoivat Kansanterveystieteiden korkeakoulun biostatistiikan osasto ja Taiteiden ja korkeakoulun matematiikan ja tilastojen osasto, tarjoaa kattavan koulutuksen tilastoteorian ja hakemus sijoittamaan sinut hyvin tuleviin jatko-opintoihin tai aloittamaan urasi harjoittavana biostatistiikana, samalla kun alat rakentaa ammattiverkostoasi Bostoniin. Tässä kattavassa ohjelmassa

  • Hanki edistyneitä tietoja todennäköisyydestä, tilastollisista päätelmistä ja lineaaristen mallien teoriasta.
  • Opi suunnittelemaan ja suorittamaan kokeellisia ja epidemiologisia tutkimuksia.
  • Rakenna taitoja tilastollisessa laskennassa, datanalyysissä ja edistyneissä tilastollisissa mallinnustekniikoissa.
  • Ole aktiivinen osa biostatistiikkayhteisön osastoa, ja sinulla on usein mahdollisuuksia osallistua tutkimusprojekteihin, laitosseminaareihin ja olla vuorovaikutuksessa vilkkaan opiskelijayhteisön kanssa.

Siirtyä eteenpäin

Kasvava terveydenhuollon kenttä tarvitsee päteviä ammattilaisia, joilla on tietoa, osaamista ja käytännön kokemusta tutkimuksen eteenpäin viemiseksi ja tilastotietojen toimittamiseksi uusien syöpälääkkeiden, geenitestien, huipputeknisten kirurgisten toimenpiteiden ja muun kehittämisen aloittamiseksi. Biostatistikoiden työpaikkamahdollisuudet ovat kasvussa, ja BU: n biostatistiikan MS valmistaa sinut onnistuneelle uralle:

  • Biolääketieteelliset tutkimusyritykset
  • Lääkeyritykset
  • Ota yhteyttä tutkimusorganisaatioihin
  • Paikalliset ja kansalliset hallintovirastot
  • Tutkimusasemat yhdistyksissä, säätiöissä, kansalaisjärjestöissä ja voittoa tavoittelemattomissa organisaatioissa

Lisäksi biostatistiikan MS tarjoaa erinomaisen valmistautumisen jatkaaksesi opintojasi tohtorin tohtorina. ohjelmoida.

123921_09-1955-COLORS-16321.jpg

Tiedekunta

Opit parhailta. Suoritettu, harjoittava tiedekuntamme julkaisee huippututkimusta, joka saa kansanterveysinnovaatiot liikkeelle. Suoritetun tiedekuntamme tutkimuskohteita ovat monimuuttujaanalyysi, selviytymisanalyysi, lääketieteelliset tilastot, kliinisten tutkimusten metodologia, tilastollinen genetiikka, vankat tilastot, pituussuuntaisten tietojen analysointi, aikasarjat, regressio, arviointiteoria ja kokeiden suunnittelu.

rahoitusta

MS-ohjelmaan ilmoittautuneille opiskelijoille tarjotaan rajoitettu määrä ansioita ja apurahoja. Suurin osa opiskelijoistamme rahoittaa lukukausimaksuja säästöillä tai lainoilla. Käy GRS: n taloudellisen tuen sivulla saadaksesi apurahoja ja apurahoja ja SPH: n Rahoitus sinun koulutuksellesi -sivulta mahdolliset sisäiset ja ulkoiset rahoitusmahdollisuudet.

Kaikki pääsyyn ja taloudelliseen apuun liittyvät pyynnöt tai kysymykset tulee lähettää osoitteeseen grs@bu.edu. Hakijoiden ei tulisi ottaa suoraan yhteyttä tiedekunnan jäseniin pääsyä tai rahoitusmahdollisuuksia varten.

Yhdellä silmäyksellä

Kokopäiväinen aikataulu:

Suorita tutkinto 15 kuukauden kuluessa.

Syksy minä Kevät I Syksy II
CAS / MET MA581 Todennäköisyys CAS / MET MA582 Matemaattinen tilasto CAS MA575 lineaariset mallit
BS805 Välitilastollinen laskenta ja sovellettu regressioanalyysi BS852 Tilastolliset menetelmät epidemiologiaan Biostatistiikan tai matematiikan valinnaiset - 4 op
EP770: n käsitteet ja menetelmät epidemiologiassa Biostatistiikan valinnaiset - 8 op
Biostatistiikan valinnaiset - 4 op Ota MS-teoriakoe Ota MS-sovellettu tentti

Osa-aikainen aikataulu:

Osa-aikaiset opiskelijat suorittavat 1-2 kurssia lukukaudessa ja voivat suorittaa ohjelman 24 kuukaudessa.

MS-tutkinnon ansaitsemiseksi opiskelijoiden odotetaan suorittavan 32 opintoviikkoa vähintään B-arvosanalla jokaisessa kurssissa.

Viimeksi päivitetty Marras 2020

Oppilaitoksesta

Welcome! Arts & Sciences is Boston University’s largest academic division, the heart of a world-class research university. Our faculty in the Graduate School of Arts & Sciences are among the w ... Lue lisää

Welcome! Arts & Sciences is Boston University’s largest academic division, the heart of a world-class research university. Our faculty in the Graduate School of Arts & Sciences are among the world’s most respected professors, researchers, and professionals in their disciplines. Our alumni are leading innovation and research and making an impact in their fields. Our campus is Boston, a city vibrant with history, culture, and diversity, and teeming with potential for connections and careers. Näytä vähemmän