Biolääketieteen tiedekunta

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Ohjelman yleiskatsaus

Voit ansaita biolääketieteellisen kandidaatin tutkinnon niin vähän kuin 16 kuukautta kätevillä iltatasoilla. Valitsemalla jatkotutkintosi Kansallis-yliopistossa antaa sinulle pääsyn jatkotason tiloihin ja tiedekuntaan valmistautuessasi uraan monissa kehittyneissä tiede- ja lääketiedealoissa. Illan ohjelma on suunniteltu opiskelijoille, joilla on kaksivuotinen tutkinto tai aiemmat korkeakoulututkinnot, jotka haluavat suorittaa kansallisen yliopiston koulutuksen. Ankkuroi perustutkintosi kursseihin, kuten mikrobiologia, fysiologia, kemia, anatomia ja paljon muuta.

Opetussuunnitelma

Biolääketieteellisen tiedekunnan kandidaatin 124-luotto-ohjelma tarjoaa vankan perustan perustieteellisille kursseille, kuten mikrobiologia, fysiologia, kemia ja anatomia. Myös lääketieteen kursseja, kuten patologia, ravitsemus, immunologia, epidemiologia ja farmakologia. Ei ole tarvittavia ydinkursseja, vain vaatimus, että ansaitset 64 kansallisen yliopiston 124 opintopistettä.

Suunnittele oma opetussuunnitelma

Opiskelijat National University on vapaus räätälöityihin kandidaatin loppuun opetussuunnitelman ympärille oman aikataulun ja niiden tulevaisuuden tavoitteet. Kätevä iltaohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden jatkaa tutkintoaan ja samalla tasapainottaa muita sitoumuksia ja velvollisuuksia.

Erinomainen tiedekunta ja tilat

Valmistunut lääketieteellinen koulu, National University pystyy tarjoamaan jatkotutkinnon tiedekunnan ja tilat opiskelijoille Biomedical Sciences-ohjelmaan. Opi opettajilta ja ohjaajilta, jotka pitävät asiantuntijoita kurinalaisuudestaan ​​ja joilla on usein korkein tutkintotaso. NUHS: n tiedekeskeiset tilat hyödyttävät sinua monin eri tavoin; tutkimme anatomiapöydämme työskentelevää brändi-anatomialaboratorioissamme olevia aivokuoreja vuorovaikutukseen biokemian laboratorion huipputekniikan kanssa. Lue lisää palveluistamme »

Valmistelu kehittyneille tutkinnoille

Kun aloitat BS-ohjelman kansallisella yliopistolla, vuorovaikutuksessa opiskelijoiden ja tiedekunnan ensimmäisen ammatillisen astetta kiropraktiikka , Naturopathic Medicine , akupunktio ja itämainen lääketiede . Tämä varhainen vuorovaikutus valmistautuu paremmin opiskelijaa työskentelemään terveydenhuollon ympäristössä erilaisten lääketieteen ammattilaisten kanssa. Sinulla on myös hyvät valmiudet harjoittaa muita pitkälle kehittyneitä tutkintoja saadakseen lääkärin, lääkärin avustajan, optometrian, hammaslääkärin jne.

Hakeminen

Kansallisessa yliopistossa olemme täällä auttamassa sinua jokaisen askeleen kautta. Aloittaminen on helppoa täyttämällä verkkoilmoituslomake tai soittamalla numeroon 1-800-826-6285.

Alla on lyhyt yhteenveto pääsytapahtumista:

  • Rolling-sisäänkirjautumisaikataulun avulla voit hakea syyskuun, tammikuun tai toukokuun trimestereille saapumista
  • Suorita verkko- tai paperisovellus ja lähetä 55 dollarin käyttömaksu
  • Lähetä kaikki viralliset opintosuoritukset
  • Edellytykset ottamista

Kevät 2018 Hakemuksen määräaika

Kaikki tammikuun kolmanneksen hakemukset on jätettävä viimeistään 1.12.2017.

Kesä 2018 Hakemuksen määräaika

Kaikki toukokuun puolivälin hakemukset on jätettävä viimeistään 1.4.2018.

Viimeksi päivitetty Loka 2017

Oppilaitoksesta

Founded in 1906, National University of Health Sciences is a leader in the growing field of integrative medicine and is respected worldwide for success in balancing healing arts and science, combining ... Lue lisää

Founded in 1906, National University of Health Sciences is a leader in the growing field of integrative medicine and is respected worldwide for success in balancing healing arts and science, combining broad-scope integrative medicine with patient-centered care. Näytä vähemmän