Kandidaatti biolääketieteessä

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Oletko kiinnostunut ihmiskehon toiminnoista ja haluat auttaa vähentämään sairauksia ja kärsimystä? Haluatko löytää parannuksen sellaisia sairauksia kuten syöpä ja diabetes? Haluatko koulutuksen, jossa yhdistyvät lääketiede ja tiede käytännön taitoihin ja sovelluksiin?

Sitten biolääketiede on jotain sinulle . Sinut tukee aktiivisia tutkijoita, joista osa on maailman johtavia aloillaan. Olet osa tutkimusympäristöä alusta alkaen ja otat osaa uusimpiin tekniikoihin ja tutkimustuloksiin.

Ajankohtaista biolääketieteellisille tutkijoille:

  • Kuinka nanohiukkasia voidaan käyttää syöpälääkkeissä?
  • Antibioottiresistenssi, mitä meidän pitäisi tehdä, kun lääkkeemme eivät enää toimi?
  • Voimmeko luoda omia varaelimiämme kantasoluteknologialla?
  • Kuinka genetiikka, ympäristö, ruoka ja elämäntapa vaikuttavat meidän ja lastemme terveyteen?

Harjoituksen jälkeen

Biolääketieteen ohjelma antaa sinulle mahdollisuuden siirtyä eteenpäin monilla aloilla kandidaatin tutkinnon jälkeen. Sinusta tulee biolääketieteen ongelmien ratkaisun asiantuntija ja toimii tärkeänä linkinä uuden biologisen tiedon ja käytännön lääketieteellisen käytön välillä .

Suurin osa valmistuneista opiskelijoista päättää jatkaa opiskeluaan maisteriksi. Maisterin tutkinnon jälkeen lääketieteelliset tutkijat voivat työskennellä esimerkiksi:

  • Tutkimus yliopisto- tai biotieteiden alalta
  • Asiantuntijatuki viranomaisille ja yrityksille
  • Lääkekehitys ja kliiniset tutkimukset
  • Bioyrittäjyys ja markkinatutkimus
  • Lääketieteellinen kirjoittaminen ja tieteellinen journalismi

Lisätietoja löytyy osoitteesta https://moodle.med.lu.se/course/index.php?categoryid=254

Miksi Lund University ?

Lund University perustettiin vuonna 1666, ja se on yksi Pohjois-Euroopan vanhimmista, laajimmista ja hienoimmista yliopistoista. Yliopisto kuuluu maailman 100 parhaan yliopiston joukkoon QS World University Rankings 2020 -standardissa ja on ylin valinta kansainvälisille opiskelijoille, jotka tulevat Ruotsiin - yhteen maailman innovatiivisimmista, kestävimmistä ja demokraattisimmista maista.

Jos haluat aloittaa kansainvälisen verkoston rakentamisen globaalissa luokkahuoneessa, Lund University on erinomainen vaihtoehto. Koe eri tapaa oppia maassa, joka on yksi maailman parhaista korkeakoulutuksen tarjoajista. Ryhmätoiminta ja epäviralliset opettaja-opiskelijasuhteet helpottavat syvällistä oppimista.

Yliopisto sijaitsee Lundissa, viehättävä ja kompakti yliopistokaupunki Etelä-Ruotsissa, vain 35 minuutin päässä Kööpenhaminan lentokentästä Tanskassa. Kaupunki on kuuluisa vilkkaasta opiskelijaelämästään, ja siellä on myös monia maailman johtavia tutkimuslaitoksia ja kansainvälisiä yrityksiä.

Lisätietoja Lund University osoitteessa www.lunduniversity.lu.se

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A ... Lue lisää

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A degree from Lund University is a hallmark of quality both in Sweden and abroad. Näytä vähemmän
Lund , Malmö , Helsingborg + 2 Lisää Vähemmän
Mene oppilaitoksen verkkosivuille