Sairaanhoitajan koulutus

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Olet jo suorittanut terveydenhoito- ja (lasten) hoitotyön, geriatrisen hoitotyön tai kätilön koulutuksen ja haluaisit seurata muita hoitotyön ammattien opettajana ja saada työtä hoitotyössä? Hoitokoulutuksen kandidaatin tutkinto-ohjelmassa valmistelemme teitä juuri tähän.

Keskitytään kysymykseen: Miten motivoida kielellisesti, kulttuurisesti, älyllisesti ja heterogeenisesti oppijaryhmiä fyysisesti, psyykkisesti ja sosiaalisesti haastavaan ammattiin pitkällä aikavälillä? Näytämme muun muassa, mitä pedagogisia-didaktisia menetelmiä voit käyttää oppisopimuskoulutukseen omaan oppimiseen, miten nykyiset tutkimustulokset sisällytetään opetukseen ja miten siirtyminen teoriasta käytäntöön toimii ottaen huomioon sosiaaliset haasteet.

Kurssillasi hankit tärkeitä tietotaitoja yhteiskuntatieteistä, psykologiasta, filosofiasta ja terveystieteistä sekä käsitellä poliittisia ja oikeudellisia puitteita sekä hoitotyön digitalisointia.

tutkimusjakson aikana
  • Vakio-opiskeluaika: 36 kuukautta
  • Eri aikamallit ovat mahdollisia
  • Opintojen aloittaminen on mahdollista milloin tahansa
pääsy
Todistus yliopistoon pääsystä
(Tekninen) Abitur tai aiheeseen liittyvä yliopistoon pääsy ja pätevyyskoulutus
Ilman Abituria:
Opinnäytetyön pätevä ammattikoulutus ja vähintään kolmen vuoden työkokemus

Seuraavat suoritetut hoitotyön ammatilliset koulutuskurssit hakevat pääsyä:

  • Terveydenhuollon työntekijä ja sairaanhoitaja
  • Terveydenhuolto ja lastenhoitajat
  • Kätilö / äitiyshoitaja
  • Geriatrinen sairaanhoitaja
  • tai vastaava ammatillinen koulutus, joka on suoritettu toisessa maassa
akkreditointi
AR-tiiviste, ZFU (hyväksyntänumero: 1104319)

Kurssikatsaus

Etäopiskelun hoitotyössä opetetaan ensisijaisesti aikuiskoulutuksen tieteellisiä perusteita, yleis- ja hoitokohtaista didaktiikkaa ja elinikäistä oppimista. Lisäksi olet huolissaan opetuksen ja oppimisen puiteolosuhteiden analysoinnista, erilaisista hoitotyön konteksteista ja tulevista muutoksista hoitotyössä itse, lisäksi harkitaan ja keskustellaan oikeudellisista ja eettisistä näkökohdista, psykologian ja johtamisen merkityksellisistä näkemyksistä. Saat myös tärkeää tietoa iäkkäiden ja ikääntyneiden tai sairaalahoidon sairaalan ja avohoidon erilaisista asetuksista.

Opinnäytetyömme on modulaarinen, mikä tarkoittaa, että opiskelet ainealueilla, jotka on jaettu ns. "Moduuleihin". Näissä moduuleissa on toisinaan johdantokurssi ja syvällinen kurssi, jotka valmistavat järjestelmällisesti sinut moduulin suorittamiseen. Moduuleista saat ECTS-pisteitä (European Credit Transfer System) jokaisesta onnistuneesta suorituksesta, joka dokumentoi suoritustasi. Nämä ECTS-pisteet ovat kansainvälisesti vertailukelpoisia ja tietenkin tunnustettuja.

Akkreditoitu tutkinto

Kaikki IUBH: n nykyiset kurssit ovat FIBAA: n (International Business Administration Accreditation Foundation) hyväksymiä.
Akkreditointi myönnetään vain, jos opinto-ohjelman sisältö ja rakenne täyttävät kaikki laatuvaatimukset.

FIBAA on eräänlainen akateemisen koulutuksen TÜV, joka tarkastaa kandidaatin ja maisterin kurssien laadun akkreditointineuvoston puolesta. Akkreditointi uusitaan joka viides (ensimmäinen akkreditointi) tai seitsemän (uudelleenakkreditointi) vuosi - takuu opetuksen laadulle.
FIBAA myöntää palkkionsa erikoislaatuisesta kurssista. Viisi IUBH: n kurssia on jo myönnetty erityisellä sinetillä. IUBH on yksi Saksan johtavista yliopistoista, jolla on viisi tai enemmän premium-sinettejä.

Sinun tulevaisuuden urasi hoitotyössä

Hoitotyön koulutuskurssin suorittamisen jälkeen voit ensisijaisesti aloittaa opetuksen hoitotyössä ja terveyteen liittyvissä oppilaitoksissa. Mahdollisia painopisteitä ovat terveys ja hoitotyö, terveys- ja lastenhoito, vanhustenhoito ja kätilöt / synnytykset.
Lisäksi sinulla on (freelance) opetustoimintaa jatko- ja jatkokoulutuksessa sekä ammattimaisille hoitajille että hoitaville sukulaisille. Muita sovellusalueita ovat ammatit, joilla on arviointi, kuten kustantamisessa, sairausvakuutuksissa tai neuvontakeskuksissa. Mutta voit myös tehdä uran hoito-asiantuntijana projektijohtamisessa tai tutkimuksessa.

Viimeksi päivitetty May 2020

Oppilaitoksesta

Mit unserem IUBH Fernstudium bieten wir Studierenden die Möglichkeit, sich flexibel und praxisorientiert auf ihren Karrierestart vorzubereiten.

Mit unserem IUBH Fernstudium bieten wir Studierenden die Möglichkeit, sich flexibel und praxisorientiert auf ihren Karrierestart vorzubereiten. Näytä vähemmän
Mene oppilaitoksen verkkosivuille