Sairaanhoitajan koulutus

Olet jo suorittanut terveydenhoito- ja (lasten) hoitotyön, geriatrisen hoitotyön tai kätilön koulutuksen ja haluaisit seurata muita hoitotyön ammattien opettajana ja saada työtä hoitotyössä? Hoitokoulutuksen kandidaatin tutkinto-ohjelmassa valmistelemme teitä juuri tähän.
Keskitytään kysymykseen: Miten motivoida kielellisesti, kulttuurisesti, älyllisesti ja heterogeenisesti oppijaryhmiä fyysisesti, psyykkisesti ja sosiaalisesti haastavaan ammattiin pitkällä aikavälillä? Näytämme muun muassa, mitä pedagogisia-didaktisia menetelmiä voit käyttää oppisopimuskoulutukseen omaan oppimiseen, miten nykyiset tutkimustulokset sisällytetään opetukseen ja miten siirtyminen teoriasta käytäntöön toimii ottaen huomioon sosiaaliset haasteet.
Kurssillasi hankit tärkeitä tietotaitoja yhteiskuntatieteistä, psykologiasta, filosofiasta ja terveystieteistä sekä käsitellä poliittisia ja oikeudellisia puitteita sekä hoitotyön digitalisointia.

Akkreditoitu tutkinto

Kaikki IUBH: n nykyiset ohjelmat ovat FIBAA: n (International Business Administration Accreditation) akkreditoimia.
Akkreditointi ilmaistaan vain, jos opinto-ohjelma täyttää kaikki sisällön ja rakenteen laadulliset vaatimukset.
FIBAA on eräänlainen TÜV akateemiselle koulutukselle, joka tarkistaa akateemisen ja maisteriohjelman laadun akkreditointineuvoston puolesta. Akkreditointi uusitaan joka viides (ensimmäinen akkreditointi) tai seitsemän (uudelleen akkreditointi) vuotta - takaa opetuksen laadun.
Erikoislaatuisia kursseja varten FIBAA myöntää palkkionsa. Viisi kursseja IUBH: lle on jo myönnetty tähän erikoismerkkiin. IUBH on siis yksi Saksan johtavista yliopistoista, joissa on viisi tai useampia palkkioita.

Sinun tulevaisuuden urasi hoitotyössä

Hoitotyön koulutusohjelman valmistuttua voit ensisijaisesti ryhtyä opetukseen hoitotyössä ja terveyteen liittyvissä oppilaitoksissa. Mahdollisia painopisteitä ovat terveydenhuolto ja hoito, terveys ja lastenhoito, vanhusten hoito ja kätilö / äitiys.
Lisäksi olet (freelance) opetustoiminta jatkokoulutuksessa ja ammatillisessa koulutuksessa sekä ammattilaisille että huoltajille. Muita soveltamisaloja ovat ammattitaitoiset ammatit, esimerkiksi kustantamossa, sairausvakuutusyhtiöiden tai neuvontakeskusten kanssa. Mutta voit myös tehdä uran hoitohenkilöstönä projektinhallinnassa tai tutkimuksessa.

Kurssikatsaus

Etäopiskelun hoitotyössä opetetaan ensisijaisesti aikuiskoulutuksen tieteellisiä perusteita, yleis- ja hoitokohtaista didaktiikkaa ja elinikäistä oppimista. Lisäksi olet huolissaan opetuksen ja oppimisen puiteolosuhteiden analysoinnista, erilaisista hoitotyön konteksteista ja tulevista muutoksista hoitotyössä itse, lisäksi harkitaan ja keskustellaan oikeudellisista ja eettisistä näkökohdista, psykologian ja johtamisen merkityksellisistä näkemyksistä. Saat myös tärkeää tietoa iäkkäiden ja ikääntyneiden tai sairaalahoidon sairaalan ja avohoidon erilaisista asetuksista.
Ammattikorkeakoulututkinto-ohjelmalla on modulaarinen rakenne, eli opiskelet aihepiirien perusteella, jotka on jaettu ns. Moduuleiksi. Näissä moduuleissa on joskus johdantokurssi ja erikoistumiskurssi, joka valmistaa järjestelmällisesti tätä moduulia. Moduulien sisällä saat hyvityksiä jokaisesta onnistuneesta valmistumisesta (European Credit Transfer System), joka dokumentoi saavutuksesi. Nämä ECTS-opinnot ovat kansainvälisesti vertailukelpoisia ja tietysti tunnustettu.

erikoisalat

Kuudennella lukukaudella valitset kaksi 20 opintopistettä. Tätä varten valitset erikoistuneen erikoistumisen ("pakolliset erikoisalat") hoitotyön koulutuksen sekä toimivan ja toimialan erikoistumisen alalla ("Wahlspezialisierung").
Joitakin esimerkillisiä vaalien erikoistumisia ovat:
  • Terveydenhuollon ja sähköisen terveydenhuollon teknologia
  • Health Economics
  • Hoitokoulutuksen yleiset ja diagnostiset perusteet
  • Koulutus ja edistäminen ja konsultointi
  • Terveys- ja sosiaalialan laki

tutkimuksessa mallit

Mukauta etäopiskelu elämääsi.

Voit suorittaa kandidaatin tutkinnon sekä kokopäiväisesti että kaksi osa-aikaista vaihtelua. Sisällön osalta nämä mallit ovat identtisiä, mutta osa-aikaiset versiot viikoittaista oppimisaikaa lyhennetään.

Osa-aikainen opiskelu sopii erityisesti niille, joilla on jo suuri työmäärä tai jotka haluavat vähentää kuukausikustannuksiaan.

kokopäiväinen

kesto

Kokopäiväisessä opiskelussa voit valita eniten kursseja lukukaudessa. Jos et suorita opintojasi määrätyn ajan kuluessa, tutkimusta jatketaan vielä 18 kuukaudella. Tänä aikana voit käyttää kaikkia etäopiskelun tarjouksia kuin aikaisemmin ilmaiseksi. Jos huomaat, että sinulla on odotettua vähemmän aikaa, voit siirtyä eri aikamalliin kolmen kuukauden ajanjaksolla kuukauden loppuun.

osa-aikainen

kesto

Osa-aikaiset opinnot vähentävät kuukausittaista opetusta. Samalla puolivuosittain valittavien kurssien määrä vähenee myös.

Jos et pysty suorittamaan tutkintoasi määrätyn ajan kuluessa, opintojasi jatketaan vielä 18 kuukaudella. Tänä aikana voit käyttää kaikkia etäopiskelun tarjouksia kuin aikaisemmin ilmaiseksi. Jos huomaat, että sinulla on odotettua enemmän aikaa, voit siirtyä eri aikamalliin kolmen kuukauden ajanjaksolla kuukauden loppuun.

Ohjelman opetuskielet:
Saksan kieli

Katso 2 muuta ohjelmaa kohteelta IUBH Fernstudium »

Viimeksi päivitetty May 14, 2019
Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Duration
36 - 72 kuukautta
Part-time
Full-time
Hinta
312 EUR
kuukauden aikana. Hinnat vaihtelevat ajan mallin mukaan.
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä