Bachelor of Science in ravitsemus ja ravitsemusoppi

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Ravitsemus ja ruokavalio Messiah Collegessa

Meidän akkreditoitu ravitsemus- ja dieettiravintolainen valmistaa sinut urasuunnitteluun, ravitsemusneuvontaan ja yhteisön terveyteen.

Ravitsemus- ja ravitsemusalan pääaineena Messiah Collegessa opit käyttämään tieteellisiä periaatteita, viestintätekniikoita ja hallintastrategioita yksilöiden ja yhteisöjen ravitsemuksellisuuden parantamiseksi. Messiah College on yksi harvoista kristillisistä oppilaitoksista tarjoamaan ruokavalio-opetussuunnitelmaa, jonka komissio akkreditoi dieetikkokoulutuksen akkreditoinnista (CADE). Ravitsemus- ja ruokavalio-opiskelijat osallistuvat palveluiden oppimismahdollisuuksiin yhteisössä sekä käytännön kokemuksia kampuslaboratorioissa. Ravitsemus- ja ravitsemustieteilijät ovat valmiita kilpailemaan CADE-akkreditoivien ruokavalioharjoittelujaksojen tai tutkijakoulujen tehtävistä tai hankkimaan työpaikkoja kansanterveyden ravitsemusneuvojilta, ruokavalion teknikoilta tai elintarvikepalvelujen hoitajilta.

Ravitsemus ja ruokavalio ovat merkittäviä erottuvia

Ravitsemus- ja ruokavalion pääaineena Messiah Collegessa voit:

 • Työskentele huippuluokan ravitsemus- ja dieetti-laboratoriossamme sekä biologia-, kemia- ja mikrobiologian laboratorioissamme.
 • Opi käyttämään tieteen periaatteita, viestintätekniikoita ja hallintastrategioita yksilöiden ja yhteisöjen ravitsemustilanteen parantamiseksi.
 • Liity Student Nutrition Awareness Clubiin (SNAC), jossa teet erilaisia ​​elintarvike- ja ravitsemukseen liittyvää palvelutoimintaa ja kehität johtamistaitoja.
 • Ota kursseja, kuten ravitsemus elämän elinkaaren, elintarviketieteiden ja -tekniikan ja ravitsemusalan koulutuksen ja neuvonnan avulla.
 • Toimivat yhdessä tiedekunnan kanssa ruoan ja ravitsemuksen tutkimushankkeen suunnittelussa ja toteuttamisessa. Aiemmin opiskelijat ovat suorittaneet hankkeita, joissa tutkitaan kehon koostumuksen arviointia, vihannesten saatavuutta kaupungeissa, rauta-asemaa kollegionneissa ja lasten pakolaisten ravitsemuksellinen asema leirejä.
 • Suunnittele ja valmistele ravitsevia ja herkullisia aterioita suurille ryhmille College-ravintoloiden keittiön avulla.
 • Kilpailevat ravitsemus- ja ruokavalio-opetuksen akkreditointineuvoston (ACEND) akkreditoimista ruokavalio-opiskelijoista, mukaan lukien Messiaan oma jatko-opiskelija-harjoittelu, jolle ACEND on saanut akkreditoinnin ehdokkuuden.

Tehtävä ja tavoitteet

Ohjelman tehtävänä ja tavoitteenamme on:

 • Valmista valmistuneita menestymään ravitsemusalan harjoitteluohjelmissa, jatkotutkinnossa tai aloitteleville työpaikoille ravitsemus- ja ruokavalioon tai niihin liittyviin ammatteihin.
 • Valmista valmistuneita, jotka osoittavat ammatillista kehitystä, johtajuutta, tiimityötä ja yhteisöpalvelua.

Mahdollisuudet ja työharjoittelu

Messiaan uran ja ammatillisen kehityksen keskus sijoittaa opiskelijoille erilaisiin ravitsemus- ja ruokavalioihin käytännön oppimiskokemuksia. Esimerkkejä ovat mm.

 • Elintarvikepalvelutoimistot
 • Ruokailutilat
 • Sairaalat
 • Hoitokodit
 • Yhteisön terveysjärjestöt

Messiah College tarjoaa jatko-opiskelijavaihtoa, jolle ACEND on saanut akkreditointitilan ehdokkuuden. Opiskelijat, jotka suorittavat täydennyskoulutuskurssinsa Messiah Collegessa, voivat hakea Messiah College Dietetic Internship -ohjelmaa esivalintaohjelmaan. Mahdolliset ylimääräiset aukot täytetään kansallisen ruokavalion harjoitteluprosessin kautta.

Uravaihtoehtoja

Ravitsemus-ja ravitsemusterapeutin pääaineet ovat valmiita:

 • Tarjoa ravitsemuskasvatusta wellness-ympäristöissä, kuten kuntokeskuksissa, ruokapaloissa ja yhteisöllisissä terveysohjelmissa
 • Avustaa elintarvikepalvelutoimintojen hallinnassa terveydenhuollon laitoksissa, ravintoloissa tai kouluissa
 • Avustaa rekisteröidyt ravitsemusterapeutit (RDN: t) tarjoamaan lääketieteellistä ravitsemushoitoa sairaaloissa ja hoitokodeissa
 • Suorita jatko-opintoja ravitsemuskasvatuksessa tai kansanterveydessä
 • Käytä ACEND-akkreditoituja ruokavalioharjoitteluja (vaaditaan rekisteröityneeksi ravitsemusterapeutiksi)

Valmistuneet, jotka suorittavat menestyksekkäästi ruokavalioharjoittelua ja läpäisevät kansallisen rekisteritieteen ravitsemusterapeutin (RDN) kokeen, ovat valmiit:

 • Tarjoa lääketieteellistä ravitsemushoitoa sairaaloissa, hoitokodeissa, terveysklinikoissa ja yrityksissä
 • Tarjoa ravitsemusneuvonta ja koulutus ruokakaupoissa, kuntokeskuksissa, korkeakouluissa ja yliopistoissa sekä yrityksissä
 • Mange-ruokapalvelutoiminta terveydenhuollossa, kouluissa, elintarvikepankkeissa ja yrityksissä
 • Auttaa kehittämään uusia elintarvikkeita ja kouluttamaan kuluttajia elintarvikeyrityksen työntekijöinä

Miksi opiskella ravitsemusta ja ruokavaliota?

Ravitsemus- ja ruokavalioaineet ovat hyvä valinta, jos nautit biologian ja kemian sekä ihmisten kanssa. Ravitsemus - ja ravitsemusterapeuttien akkreditointineuvosto on hyväksynyt tai akkreditoinut tämän suuren osan, jotta akateeminen osa täytettäisiin vaatimukseksi tulla rekisteröityneeksi ravitsemusterapeutiksi (RDN) vuodesta 1977 lähtien. Opiskelijat, jotka eivät jatkakaan kehittämällä RDN: tä, ovat menestyksekkäästi harjoittaneet uraa ravitsemusterapeutteinä, ravitsemusterapeutteina ja ruokapalvelun päällikkönä.

Ohjelman painotus

Kun uppoutat kenttä- ja luokkakoulutukseen, kehität viestinnän, tiimityön, hallinnan ja ongelmanratkaisun taitoja, jotka ovat välttämättömiä uran valmistukseen, ruokapalveluihin, yhteisön terveyteen ja lääketieteelliseen ravitsemukseen.

Ravitsemus- ja ruokavalion pääaineissa tutkitaan monenlaisia ​​aiheita, mukaan lukien anatomia ja fysiologia; kemia ja biokemia; elintarviketieteet ja -teknologia; ravitsemustiede; hallinto ja liiketoiminta; koulutus ja neuvonta; ja ravitsemus.

Apurahat

Messiah College tarjoaa useita apurahoja, mukaan lukien Provost's ja College Honors ohjelmat apurahat jokaisella on eri akateemisia vaatimuksia ja määräaikoja. Meidän on saatava kaikki hakemusmateriaalit viimeistään tammikuun 15. päivänä korkeimman apurahan huomioon.

Kansainvälisille kansalaisille voidaan myöntää lisärahoitusta tapauskohtaisesti käyttämällä kansainvälistä opiskelijarahastohakemusta (ISSA). ISSA-lomakkeelle lähetetty linkki lähetetään opiskelijoille yhdessä heidän tunnustuspäätöksensä kanssa. Tämä merkitsee sitä, mitä nopeammin hakuprosessi saadaan päätökseen, sitä aikaisemmin opiskelijat voivat hakea taloudellista tukea ja saada paketin.

Akateemisen apurahan ja rahoitustuen vähennyksen jälkeen kansainväliset opiskelijat maksavat vuosittain 20 000 - 30 000 dollaria vuodessa neljäksi vuodeksi. Yhdysvaltain suurlähetystö kieltää opiskelijaviisumipyyntöjä, jos opiskelija ei pysty osoittamaan tukevia rahoitusasiakirjoja maksamaan tätä summaa korkeakoulukuluihin. Tämä on hallituksen sääntö, ei college-sääntö.

Voimme hyväksyä hakemuksesi, viralliset transkriptiot ja testipisteet milloin tahansa vuoden aikana. Sinun on valittava, minkä termin haluat syöttää. Kunkin lukuvuoden aikana on kaksi syöttöä - elokuun loppupuolella syksyllä ja tammikuun lopulla kevätkaudella.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Messiah College is a nationally ranked, private Christian college with a student body of 3,305 undergraduate and graduate students. Located in Mechanicsburg, Pa., Messiah is just 12 miles from the sta ... Lue lisää

Messiah College is a nationally ranked, private Christian college with a student body of 3,305 undergraduate and graduate students. Located in Mechanicsburg, Pa., Messiah is just 12 miles from the state capital, Harrisburg. Näytä vähemmän