Bachelor of Science in kuntoutuksen studies- verkossa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Thomas University perustutkintoa Kuntoutus Studies tutkinto valmentaa opiskelijoita tarjoamaan kuntoutuspalveluja julkisen ja yksityisten toimistojen henkilöille erilaisten vammaisten. Kuntoutustutkimuksen perustutkinto on täysin verkossa, ja se myös valmistaa opiskelijoita saavuttamaan Advanced Standing -tilan TU: n Kliinisen kuntoutuksen ja mielenterveyden neuvontamestarina.

Tärkeä viesti OUT-of-state kantajia: Jokainen valtionhallinnon säätelee onko yliopistot sijaitsevat muissa valtioissa voi ilmoittautua opiskelijat online-ohjelmia. Tätä prosessia kutsutaan "valtion lupaa." Jotkut valtiot eivät salli heidän opiskelijat ilmoittautua opiskelijoita online ohjelmien ulkopuolella yliopistoissa lainkaan; muiden valtioiden veloittaa yliopistojen ulkopuolisten korkeita maksuja ilmoittautua edes yksi opiskelija, että valtion. Tästä syystä Thomas Yliopisto ei ehkä voi ilmoittautua ulkopuolisten opiskelijoiden Georgia jokaisessa online-ohjelma tarjoamme. Hyväksymme opiskelijoita niin monet valtiot kuin mahdollista. Ota yhteyttä Opiskelijaksi klo admissions@thomasu.edu tai 800.538.9784 ext 1114 selvittää, jos valtio on sallittua Thomas University.

Tämä ylempää tutkintoa Kuntoutus Studies on täysin verkossa työharjoitteluun vaatimus, ja myös valmistella teitä tulevaisuudessa uran Kuntoutus Studies. Tutkinnon kandidaatin tutkinto Kuntoutus Studies ovat suuren kysynnän. Vuonna kuntoutuksen alalla DOT ja O * NET ovat standardin käytetään hankkeen tulevaa työllisyyttä. Nämä lähteet osoittavat työllisyyden tarpeisiin seuraavien kahdeksan vuoden lähtötason kuntoutus teknikot valtakunnallinen keskimääräinen kasvuvauhti 20-28% ennakoituja työpaikoista kansallisesti on 189100.

Vaihtoehdot keskittyminen Tutkimus:

Koulusta työelämään siirtymiset - Tämä keskittyminen valmistelee tutkinnon auttaa ihmisiä käyttämään työvoimaa kerran vammainen henkilö lähtee oman koulunsa toimintaa. Henkilöt täyttämällä tämä keskittymä pystyy toimimaan erilaisissa ympäristöissä ja työpaikkoja, kuten tapauksessa johtajat, kyseessä koordinaattorit, työvalmentajat, ja / tai suora hoito.

Riippuvuudet - Tämä keskittyminen valmistelee tutkinnon työskennellä ihmisten kanssa, jotka kamppailevat alkoholin ja huumeiden väärinkäyttöä. Opiskelijat täyttämällä tämä pitoisuus voi ottaa tilan tutkimista Associate lisensoitu päihdetyö neuvonantaja valmistumisen jälkeen.

Gerontologia - Tämä keskittyminen valmistelee tutkinnon työskennellä virastoja, jotka keskittyvät ihmisiä, jotka ovat niiden ikääntyvien aikuisten vuotta. On arvioitu, että vuoteen 2025 mennessä, neljäsosa väestöstä Yhdysvalloissa ja Kanadassa on yli 65 vuotias. Valmistuneet ymmärtää liittyviä kysymyksiä muuttuvat roolit ja vastuut ikääntyvien ja lisänneen taitoja työskennellä vanhusväestön. Opiskelija voi ansaita sertifikaatin Gerontologian.

Rikosoikeus - Keskittäminen tarjoamaan tutkinnon taitoja sekä kuntoutuksen ja rikosoikeutta, ja ne pystyvät jatkamaan työpaikkojen koeajalle virkamiehet, turvallisuuden valvojana mainos litems, ja sosiaalipalveluihin virastojen.

Viimeksi päivitetty Marras 2017

Oppilaitoksesta

Thomas University is a four-year co-educational university that serves the post-secondary educational needs of south Georgia and north Florida. The university is located in Thomasville, Georgia, a rel ... Lue lisää

Thomas University is a four-year co-educational university that serves the post-secondary educational needs of south Georgia and north Florida. The university is located in Thomasville, Georgia, a relatively small town of over 20,000 people in rural southwest Georgia. The town is 35 miles north of Tallahassee, Florida, 55 miles south of Albany, Georgia, and 45 miles west of Valdosta, Georgia. Näytä vähemmän