Bachelor in Nutrition

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Aikana

Opetussuunnitelma on järjestetty varmistamaan oppilaiden integrointi eri taustoista terveyden, ja edistää osalta perus- ja tiettyjä aiheita, sen pohjalta Tiede Elintarvike- ja ravitsemukselliset tarpeet yksilöiden ja populaatioiden.

Yhteenlaskettu tieto yli koulutus mahdollisen suorituskyvyn monilla aloilla, mistä useimmat perinteiset uusimpaan, kuten kasviperäisten lääkeaineiden, Genome, Gerontology.

Valmistuneet Univap on yleis, jolla pyritään elintarviketurvaan ja ravinnon hoidon kaikilla asiantuntemusta elintarvike- ja ravitsemusalan esitetään perustavaa laatua, terveyden ylläpitämiseen ja palauttamiseen ja ehkäistä taudin yksilöiden tai populaatioiden .

Työmarkkinat

Työmahdollisuuksia valmistuneet yliopistosta Vale do Paraíba on lukuisia, koska se on suuri taloudellinen potentiaali alueen monilla aloilla, mikä edellyttää asianmukaista rakennetta terveydenhuoltojärjestelmän ja hyvinvointia, ravintoloita ja teollisuuden itsensä kenttä työ. Puhumattakaan siitä, että ei ole riittävästi korkeakoulujen kysynnän tyydyttämiseksi kaikkien Paraíba Valley ja lähialueet, koska alueella Serra da Mantiqueira, pohjoisrannikolla ja Historic Valley (Arapeí, Areias, Bananal, Queluz, Silveirojen polvea ja São José do Barreiro).

Kurssin kohokohdat

Poikkitieteellinen koulutus, perusta tieteenalojen soveltaa erityistä tietämystä terveyttä, kosketus ennakointi työmarkkinoihin, kautta opetussuunnitelma vaiheessa velvoittaviksi 3. vuosi, tieteenalojen linjassa nykyisen työmarkkinoilla, kuten Nutritional Genomics, Nutritional Epidemiology, kasviperäisten ja Nutraceuticals.

Kurssin tavoite

Muoto tajuissaan ammatillinen teidän asemaa ja vastuuta, osaa ottaa ne laillisesti ja kokonaisuudessaan, asettaa itsensä asiantunteva ja pätevä jäsen monitieteellinen terveydenhuollon ja koulutuksen, tarpeiden ja etujen laaja nykyisten työmarkkinoiden Ravitsemusterapeutti .

Hae muodostumista ammatillinen teknisesti pätevä suunnitella, organisoida, suora, valvoa ja arvioida elintarvikkeet ja ravitsemus palveluja, työskentelevät ravitsemuskasvatus ja apua yhteisön tai henkilöille, terve tai sairas, julkisissa tai yksityisissä laitoksissa, monialaiset ryhmät, sekä tutkimukseen minkäänlaiseen ruokaan ja ravitsemukseen.

Se aikoo myös tarjota koulutusta, jossa käsitellään sosiaalista terveyttä tarpeisiin, painottaen Unified Health System (SUS).

Kesto

8 lukukautta, neljä vuotta.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

A Universidade do Vale do Paraíba – Univap, reconhecida pelo MEC em 1992, é uma instituição comunitária sem fins lucrativos, de ensino, pesquisa e extensão.

A Universidade do Vale do Paraíba – Univap, reconhecida pelo MEC em 1992, é uma instituição comunitária sem fins lucrativos, de ensino, pesquisa e extensão. Näytä vähemmän
São José dos Campos