Filter
BSc

10 Suosituinta kandidaatin tutkintoa Registered Nursingssa 2019

Hankkiminen kandidaatiksi voi kestää missä tahansa yksi viiden vuoden kuluttua. Opiskelija voi halutessaan siirtää hyvityksiä toissijainen toimielin tai jälkeisen kansalaisopisto nopeuttamiseksi tarvittava aika tutkinnon suorittamiseen. Online ja osa-aika luokat ovat saatavilla myös opiskelijoille muita sitoumuksia tai kiireinen aikataulu.

Mikä on BSC Hoitotyön RN? Tämä tutkinto keskittyy tarjoamaan opiskelijoille valtakirjan tulla sairaanhoitaja opettamalla heille perustiedot tehokkaan ja toimivan terveydenhuolto. Sairaanhoitajaa on lisensoitu ammattilaisia, jotka ovat suorittaneet esitettyjen vaatimusten mukaan maa, osavaltio tai maakunta joiden avulla he voivat harjoitella hoitokodeissa, sairaaloissa ja yksityiskoteihin. Opiskelijat ottaa kursseja kemian, biologian, ravinto ja anatomia ymmärtämään ihmiskehon sekä kursseja käytännössä ja teoriassa kehittää ihmissuhde ja lääketieteellistä osaamista tarvitaan auttamaan potilaita.

Hankkiminen RN hoitotyön lisenssin tasoittaa tietä menestyksekkään terveystieteen uran. Valmistuneet käyttävät erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot auttaa monenlaisia ​​ihmisiä yleensä nopeatempoisessa ympäristössä ja työskennellä vieressä lääkäreiden ja muun hoitohenkilökunnan tarjota sekä rutiini ja ensihoidon.

Kustannukset hoitotyön asteen vaihtelevat toimielin. Joissakin on kolmen vuoden ohjelma, kun taas toiset opiskelijat voivat ansaita tutkinto niin vähän kuin yksi vuosi. On suositeltavaa perusteellisesti tutkimuksen ohjelmat olet kiinnostunut varmista, että ne tasata ammatillisia ja taloudellisia tavoitteita.

Yksilöt, jotka ovat BSC Hoitotyön yleensä löytää korkeampi maksavat mahdollisuudet kuin ne saavat lisää kokemusta. Monet löytää työtä sairaalassa osastolla tai yksityinen klinikka, jossa rutiinitutkimusten, avustaminen vakuutus paperityötä ja antaa eturivin apua leikkaussaleissa.Toiset toimivat yksityisasunnoissa, auttaen vanhukset elävät aktiivista ja terveellistä elämäntapaa.

Laitokset maailmanlaajuinen tarjoavat koulutusohjelmat hoitotyössä. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

 

Read More Read Less

10 tulosta kohteessa Registered Nursing

American National University

Tulet olemaan pätevä johtamisen ja johtamisen taitoihin, tutkimukseen, tietotekniikkaan, terveydenhoitopolitiikkaan, yhteisöön ja kansanterveyteen. Suoritettu brittiläine ... [+]

Bachelor of Science in Hoitotyössä - RN to BSN Completion Program

Tulet olemaan pätevä johtamisen ja johtamisen taitoihin, tutkimukseen, tietotekniikkaan, terveydenhoitopolitiikkaan, yhteisöön ja kansanterveyteen.

Suoritettu brittiläinen sairaanhoitaja on hoitajan, suunnittelija / johtaja / hoidon koordinaattori ja hoitohenkilökunnan jäsen. Tutkinnon suorittaneen BSN-ohjelman laatiminen tarjoaa hyvin monipuolisen koulutuksen, johon kuuluvat muun muassa ammatillisten ryhmien käsitteet, näyttöön perustuva käytäntö, laadunparannus, potilasturvallisuus, tietotekniikka, kliininen päättely / kriittinen ajattelu, genetiikka ja genomiikka, kulttuuriherkkyys, ammattitaitoa ja käytäntöä elinikäisenä dynaamisessa ja monimutkaisessa terveydenhuollon ympäristössä.... [-]

Yhdysvallat Salem USA Online
September 2019
Full-time
Part-time
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Trinity College of Nursing & Health Sciences

... [+]

Sovellus, hakemusmaksu, kliininen suorituskykystandardit ja kaikki korkeakoulujen ja lukion opintosuoritukset

On osoitettava orgaaninen kemia ja tilastollista valmiutta testaamalla ja / tai aikaisemmalla harjoittelulla opintoja RN-BSN-täydennysvaihtoehdolla virallisesti hyväksytyllä akateemisella tutkintotodistuksella tai -ammattitutkinnolla on 71 luotto tuntia RN-perusohjelmassa.

[-]
Yhdysvallat Rock Island
May 2019
Full-time
Part-time
15 - 24 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Eastern University Online

Suunniteltu harjoitellaan sairaanhoitajat. Edelleen oman uran ja valmistautua johtamisen tai johtotehtävissä terveydenhuollon alalla. ... [+]

Suunniteltu harjoitellaan sairaanhoitajat. Edelleen oman uran ja valmistautua johtamisen tai johtotehtävissä terveydenhuollon alalla.

Laatu Education

Perinteisenä voittoa laitos, Eastern University nauttii pitkä perintö tarjota opiskelijoille laadukasta koulutusta vuodesta 1925.

100% verkossa

Kätevä ja liikerakennukset malli ilman vaadittu luokan tai kirjautuminen kertaa mahdollistaa yksilöllisen suunnittelun.

Mukavuus

Täydellinen työselostus missä ja milloin tahansa ilman koskaan tulla kampuksen. Perustat core hoitotyön ansaita samalla astetta edetä urallasi.

7 viikon Kurssit

On kuusi lähtökohtien vuodessa ja seuraava aloituspäivä on 29.8.2016.... [-]

Yhdysvallat Wayne
September 2019
Part-time
14 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Grand Canyon University

Jos olet rekisteröitynyt sairaanhoitaja, jolla on tutkinto tai tutkintotodistus hoitotyössä, Grand Canyon University (GCU) sairaanhoidon kandidaatti (RN to BSN) -ohjelma ... [+]

Jos olet rekisteröitynyt sairaanhoitaja, jolla on tutkinto tai tutkintotodistus hoitotyössä, Grand Canyon University (GCU) sairaanhoidon kandidaatti (RN to BSN) -ohjelma voi valmistaa sinut ottamaan urasi seuraavaan tasoon.

Ansaitse BSN: ääsi tehostamaan taitojasi, laajentamaan ymmärrystä parhaista käytännöistä ja valmistautumaan ottamaan enemmän vastuuta johtajana sairaalassa tai terveydenhuollon organisaatiossa. GCU: n RN-BSN on räätälöity vastaamaan RN: n aikuisen oppijan tarpeita ja maksimoimaan vahvuudet, joita työskentelevällä RN: llä on.

Yliopistojemme neuvonantajat antavat etukäteen aikaa, ja ilmaiset kustannusarviointityökalut antavat sinulle yleisen arvion osallistumiskustannuksista.... [-]

Yhdysvallat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 More
September 2019
Part-time
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Saint Mary's University of Minnesota Online

Saint Maryn Minnesotan yliopistosta hoitotyön kandidaatin tutkinto (RN to BSN) opettaa lääkäreiden opettajat, jotka voivat valmistautua seuraavaan vaiheeseen ammatillises ... [+]

Nykypäivän nopeasti muuttuva terveydenhuoltoympäristö tarjoaa jännittäviä urapolkuja sairaanhoitajille. Saint Maryn Minnesotan yliopiston verkko-opiskelija (RN to BSN) tarjoaa sinulle tietoa, taitoja ja valtuutuksia määrittelemään tehtävänne terveydenhuollon dynaamisessa tulevaisuudessa.

Tämä progressiivinen, nopeutettu ohjelma avaa mahdollisuutesi hoitotyön uramahdollisuuksille. Ansaitse hoitotyön tutkinto verkossa samalla kun ympäröi itsesi oppilaitoksen ja opiskelijoiden kanssa, jotka tukevat matkaa hoitotyön johtajuuteen.

Saint Maryn Minnesotan yliopiston BSN ero

Kiihtynyt yhden vuoden ohjelmaKyky varjostaa harjoittelua sairaanhoitajalle hoidon erityispiirteistä ja valintamahdollisuuksistaTarjoaa etenevää hoitoa, johon kuuluu interventioon perustuvia, ei-perinteisiä hoitohoitojaSuunniteltu opettamaan CCNE: n perusteet ylioppilastutkojen hoitotyön koulutukseenSisältää iPadin 24/7-päiväkirjallisuuteen ja tukeen... [-]
Yhdysvallat Winona
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
Online
Lue lisää suomeksi
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Joustava ohjelma, jolla pyritään hoitotyön ammattilaisiin, jotka etsivät kehittynyttä pätevyyttä. ... [+]

Pätevien sairaanhoitajien ammatillinen kehitysohjelma, akateemisen pätevyyden edistäminen tutkintoon tai arvosanan tasoon; tai saada tutkintotodistus. Useat toimitusmenetelmät ja monipuoliset moduulivalinnat tarjoavat joustavuutta erilaisille kotimaisille ja kansainvälisille markkinoille. Ratkaisupyynnöt voidaan räätälöidä yksilöllisten ammatinharjoittajien henkilökohtaisten kehitystarpeiden ja palvelukehityksen operatiivisten tarpeiden ja strategisten tarpeiden tyydyttämiseksi.

Miksi valita tämän ohjelman?

Olemme asiantuntijoita kaikilla neljällä hoitotyön osa-alueella (aikuiset, lapset, oppimisvaikeudet ja mielenterveys) sekä terveysvierailu, kätilö ja kansanterveys.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow
September 2019
Full-time
Part-time
1 - 6 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

BSc (Hons) Aikuisten hoitotyön tutkinto GCU: lta. Se on erittäin kilpailukykyinen ja valmistuneillemme käyvät läpi monenlaisia ​​uraa NHS: ssä. Tämä nelivuotinen tutkinto ... [+]

Aikuisten hoitotyö on dynaaminen, palkitseva ja erittäin ammattitaitoinen hoitotyö ja myötätuntoinen ura. Kehität erilaisia ​​taitoja, jotka vaihtelevat terveyskoulutuksen tarjoamisesta yksilöille monenlaisista taustoista monimutkaisen hoidon antamiseen useille akuuteille tai pitkäaikaisille oireille.

Tämän ohjelman tavoitteena on kehittää sairaanhoitajia, jotka kykenevät tarjoamaan ihmisläheistä, turvallista ja tehokasta hoitoa, työskentelemään muiden ammattien ja virastojen kanssa muuttuvassa ja monimutkaisessa terveydenhuollon ympäristössä.

Koet erilaisia ​​kliinisiä harjoittelujaksoja ja oppii käyttämään erilaisia ​​tekniikoita ja lähestymistapoja. Teet kliinistä harjoittelua 50%: lla kurssista, yhteisössä ja sairaalassa sekä riippumattomasta ja vapaaehtoisesta alan kokemuksesta.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow
September 2019
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Benedictine University Online

Benedictine Universityn RN: n kautta BSN-ohjelmaan et vain vastaa kasvavan terveydenhuollon alan tarpeisiin. Voit rakentaa nykyisiä tietojasi ja kokemuksiasi käyttäen tos ... [+]

Benedictine Universityn RN: n kautta BSN-ohjelmaan et vain vastaa kasvavan terveydenhuollon alan tarpeisiin. Voit rakentaa nykyisiä tietojasi ja kokemuksiasi käyttäen tosielämän tilanteita ja näyttöön perustuvan käytännön soveltamista.

Olitpa työskennellyt sairaanhoitajana vuosien ajan tai olet juuri menossa kentälle, ohjelma parantaa harjoittajan sairaanhoitajan henkilökohtaista ja ammatillista kehitystä.

Komission hyväksymä kollegiaalinen hoitotyön koulutus osoittaa sinulle, työnantajille, rekrytoijille ja muille laitoksille, että sait korkealaatuista koulutusta yliopiston ohjelman kautta, jota on arvioitu tiukasti menestyksen varmistamiseksi.

Sinun RN: nne BSN: n online-tutkintoon Benedictine Universityssä olet valmis vastaamaan tämän alan vaatimuksiin ja edistämään hoitotyötä.... [-]

Yhdysvallat Lisle
September 2019
Part-time
12 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Sacred Heart University Online

Kehittää parantajan sydän Sacred Heartin RN: llä akateemiseen hoitotyöhön. ... [+]

Tämä perustutkinto-ohjelma tarjoaa sinulle tarvittavat tiedot nykypäivän hoitotyön rooleissa sekä henkilökohtaisen kosketuksen keskellä ammattia. Sacred Heart -yliopiston tarjoama online-RN-BSN-ohjelma on suunniteltu auttamaan RN: ää, joilla on tutkintotodistus tai ADN, kehittää ammatillisia taitojaan terveystarkastuksessa, tietotekniikassa, todistettuun käytäntöön ja muuhun. Opetussuunnitelma kattaa myös sellaiset aiheet kuten terveydenhuollon ja hyvinvoinnin eri kulttuurien käsitteet, kliinisen johtamisen kehittämisen ja hoitotulosten mittaamisen menetelmät.

[-]
Yhdysvallat Fairfield
June 2019
Full-time
Part-time
18 - 36 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Northern Arizona University

Tämä tutkinto on suunniteltu antamaan koulutusjakson sairaanhoitajilla (RNS) ansaita kandidaatin tutkinnon hoitotyön. RNS, jotka ovat valmistuneet valtion tai kansallises ... [+]

Tämä tutkinto on suunniteltu antamaan koulutusjakson sairaanhoitajilla (RNS) ansaita kandidaatin tutkinnon hoitotyön. RNS, jotka ovat valmistuneet valtion tai kansallisesti akkreditoitu osakkuusyrityksen asteen tai diploma- hoitotyön ohjelma ovat oikeutettuja ja voi siirtää lohko luottojen jouduttamaan niiden edistymistä kohti tämän verran.

Tämä ohjelma on akkreditoitu komission Collegiate hoitotyön koulutus (CCNE).

Mitä voin tehdä kanssa kandidaatin Hoitotyön - Vaihtoehto sairaanhoitajaa?

High-tech maailma terveydenhuollon aina ohjaavat ihmisen sydän. Jos lahjakas sairaanhoitaja on auttanut sinua, tiedät, että yksi henkilö voi todella tehdä ero. Mitä et voi tietää, että hoitajien enemmän kuin kaikki muu terveydenhuoltohenkilöstö. Ja kysyntä kasvaa. Tämä ohjelma perustuu hankittujen taitojen tutkintotodistuksen tai osakkuusyrityksen koulutusohjelman. Kurssit toimitetaan sähköisesti että kliinisten valmistuneet paikkakunnalla.... [-]

Yhdysvallat Flagstaff
September 2019
Full-time
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi