BSc yhteisön terveydenhuollossa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Terveydenhuollon ja liikuntakasvatuksen terveysohjelmien tehtävänä on kehittää opiskelijoiden kykyä saavuttaa urakehitys terveydenhuollon ammateissa ja toimia johtajana dynaamisessa, monikulttuurisessa maailmassa koulutuksellisten kokemusten ja oppimisympäristön kautta, joka on heijastava, yhteistyökykyinen , ja transformatiivinen.

BS: n yhteisöterveyslaitos valmistelee opiskelijoille uran yleisen terveyskasvatuksen ja ohjelmasuunnittelun, kansanterveyspolitiikan, terveyteen liittyvän tutkimuksen tai terveydenhuollon hallinnon eri hallinnon, voittoa tavoittelemattomien, terveydenhuollon palveluiden ja teollisuuden asetukset.

Valmistuneilla on osaamistaan ​​ja taitojaan keskittyä siihen, miten parhaiten tavoitetaan haavoittuvassa asemassa olevat yhteisön jäsenet ja jotta resursseja kohdennetaan entistä paremmin heikossa asemassa oleville väestöryhmille. He voivat aloittaa wellness-ohjelmia, kirjoittaa toimintatapoja, toteuttaa koulutustoimintaa tai luoda resursseja terveellisen elämän edistämiseksi.


Ohjelman edut

Northeastern Illinois University BS: n yhteisöterveys valmistelee opiskelijoita:

  • ymmärtää ja vaikuttaa ihmisten terveyteen ja käyttäytymiseen vaikuttaviin sosiaalisiin tekijöihin
  • suunnitella, toteuttaa ja hallita näyttöön perustuvia terveysohjelmia eri asetuksissa
  • suorittaa arviointia ja tutkimusta, joka liittyy väestön terveyteen ja terveyteen
  • toimivat terveydenhuollon resursseina eri väestöryhmille

Ohjelma sisältää kenttäkokemusta terveydenhuollossa, joka tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden soveltaa ja hienosäätää luokkahuoneessa kehitettyjä taitoja ja rakentaa ammatillista verkostoa ennen kuin hän valmistuu.

Työnantajat tietävät, että tutkinnon suorittaneet osoittavat pätevien, eettisten, myötätuntoisten terveydenhuollon ammattilaisten taitoja ja säännöksiä, jotka pyrkivät tekemään merkittäviä eroja toistensa hyvinvoinnissa.


Ura-asetukset

BS-tutkinnon yhteisön terveydenhuolto -ohjelmassa työskentelevät monenlaiset asetukset. Esimerkkejä työnimikkeistä voivat olla, mutta eivät rajoitu niihin:

  • Terveydenhuollon hallinto
  • Terveyskasvattaja
  • Kansanterveystutkija
  • Yhteisön terveysalan työntekijä

Tutkinto on myös käynnistyslevy jatko-opinnoille useilla terveydenhuollon aloilla.


Oppimisvaatimukset

Yhteisön terveysalan yleissivistävyysvaatimukset
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Pursue your goals with top-notch faculty and small class sizes. Explore over 80 rigorous programs in the arts, sciences, education, and business. At Northeastern, find yourself among a welcoming and d ... Lue lisää

Pursue your goals with top-notch faculty and small class sizes. Explore over 80 rigorous programs in the arts, sciences, education, and business. At Northeastern, find yourself among a welcoming and diverse community of scholars who are as serious about their education as you are. Näytä vähemmän