BSc in Ophthalmic -annoksen hallinta

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Optikkona annostelevat silmälääket ammattilaiset, jotka sopivat ja toimittavat silmälaseja ja ohjaavat optisia käytäntöjä. Optisten aineiden annostelu voi laajentua piilolinssien kiinnitykseen ja erikoistuneiden optisten laitteiden toimittamiseen.

GCU on ainoa Skotlannin yliopisto, joka tarjoaa kokopäiväistä silmälääkärin annosteluohjelmaa kampuksella sijaitsevassa tunnustetussa GCU Vision Centerissä. Nykyaikainen käyttötarkoituskeskus, Vision Center tarjoaa ihanteellisen ympäristön harjoittelulle kaupalliseen käytäntöön.

Erinomaisen, integroidun ammatillisen koulutuksen tarjoaminen GCU: n silmälääkekaupan hallinnan avajaiset avaavat ovia ammatillisiin sijoitteluihin ja tarjoavat linkkejä tuleviin työnantajiin kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Jotkin yhteistyöohjelmat ovat myös kansainvälisten kumppanien kanssa. BSc Ophthalmic Dispensing Management on akkreditoitu General Optical Council.

Sinun urasi

Oftalminen annostelu Management tarjoaa mielenkiintoisen ja palkitsevaa uraa, jolla on erinomaiset työllistymismahdollisuudet yksityisissä optometrisissä käytännöissä tai suurissa optometrisissä yrityksissä. Vaihtoehtoisesti tutkinnon suorittajat voivat perustaa oman silmän annostelukäytäntöjä tai työtä optisen alan sisällä.

Mitä opiskelet

Vuosi 1

Optiikan, silmänmateriaalien, optisten laitteiden, silmien anatomian ja fysiologian perusteet, taitekertoimet ja binokulaarinen visio.

2. vuosi

Kliiniset annostelukäytännöt ja viestintä, Diagnostiset tekniikat (DO), Refraktio ja binokulaarinen visio, Oftalminen patologia ja farmakologia, Valaistus, Väri ja optiset laitteet, Silmälääketieteen ammattiopinnot, Laki

3. vuosi

Harjoittelupaikka: annosteluharjoittelu 1

Sisäänpääsyvaatimukset

Kaikki tässä luetellut syöttövaatimukset on käytettävä ohjeena ja ne edustavat vähimmäisvaatimusta, joka on otettava huomioon merkinnässä. Hakijoita, jotka ovat tehneet ehdollisen tarjouksen paikkaa, voidaan pyytää saavuttamaan enemmän kuin on ilmoitettu.

Vuosi 1

SQA korkeampi

BBC sisältää yhden tieteen, fysiikan, kemian, biologian ja ihmisbiologian sekä Nat 5 matematiikan, englannin ja fysiikan C

Taso

CC sisällyttää yhden tieteen, fysiikan, kemian, biologian ja ihmisbiologian, sekä GCSE-matematiikan ja fysiikan C / 4 ja englanniksi B / 6

ILC korkeampi

H3 H3 H3 sisällyttää yhden tiede plus tavallinen taso matematiikka, englanti ja fysiikka klo 02

IB-tutkintotodistus

24 pistettä, mukaan lukien fysiikka

BTEC-laajennettu tutkintotodistus

Tiede / sovellettu tiede MMP plus GCSE Englanti B, Matematiikka ja Fysiikka tai Double Science C / 4

College

SWAP Accessin tieteen ja teknologian / silmäsairaudet BBB: llä ensimmäisessä yrityksessä ja 65% fysiikan moduulissa. Tiedepohjaiset HNC: t, mukaan lukien fysiikka ja matematiikka B: n luokiteltujen yksiköiden kanssa. Muita tieteeseen liittyviä HNC-pätevyyttä (mukaan lukien fysiikka) voidaan harkita.

3. vuosi

HND asiaankuuluvasta aiheesta AB: llä Graded Unit -yksiköissä.

Henkilökohtainen lausuma

Henkilökohtaisissa lausunnoissa tulisi ilmoittaa opiskelijan aikomus silmälääkkeen tutkimiseen. Työkokemus on aina hyödyllinen.

Tiedonantovelvollisuus

Yleisoptinen neuvosto vaatii kaikkia opiskelijoita, että Disclosure Scotland on hyväksynyt korkeatasoisella tasolla työskennelläkseen kliinisessä tilanteessa. Tiedonhaku haetaan kenelle täällä Glasgow Caledonianin yliopistossa, ja hakemukset tehdään opintojakson ensimmäisen viikon aikana.

Tämä ilmoittamistodistus, joka on saatu, kestää vain kurssin keston vain GCU-klinikan tiloihin.

Englannin kieli

Hakijoita, joiden en- simmäinen kieli ei ole englanti, vaaditaan yleensä pitämään IELTS: n kokonaispistemäärä 7,0, joka on 6,5 kussakin elementissä tai vastaava.

lisäinformaatio

Muut akateemiset ja ammatilliset pätevyydet

Jokainen hakemus GCU: lle katsotaan yksilöllisesti. Jos sinulla ei ole tyypillistä akateemista maisterintutkintotodistusta, mutta hän voi osoittaa asianmukaista työkokemusta ja / tai hyvityksiä tunnustetuista ammatillisista järjestöistä, sinulla voi olla oikeus osallistua tähän kurssiin yliopiston tunnistamalla aikaisempi oppimismalli.

Kansainväliset Pathways

Jos et täytä englannin kielivaatimuksia, saatat olla oikeutettu englannin kielen opiskeluun.

Palkkiot ja rahoitus

Maksamasi lukukausimaksut määräytyvät pääosin maksutilanteessasi. Mikä on opiskelijamaksumääränne?

Opintomaksut 2018/19

  • Koti: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Kansainvälinen: 11 500 puntaa

* Kolmen tai neljän vuoden tutkintoa suorittavien RUK-opiskelijoiden lukumäärät ovat yhteensä 27,750 puntaa. Skotlannin hallituksen on vahvistettava erityiset maksut, ja ne voivat muuttua, kun ne vahvistetaan.

Jos aloitat opintosi syyskuussa 2018 tai tammikuussa 2019, nämä ovat vuosittain tai moduulimaksuja, jotka koskevat kurssisi kestoa. kuitenkin maksut voivat muuttua. Täydelliset yksityiskohdat siitä, miten maksut saattavat muuttua, lue maksut ja hyvityssäännöt.

Lisäkustannukset

Kurssimaksuista voi aiheutua lisäkustannuksia yliopistosi aikana.

Apurahat

Tarjoamme korkealaatuista koulutusta oikeudenmukaiseen hintaan; Yliopistollisena yliopistona olemme sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuista koulutusta lahjakkaille opiskelijoille pitämällä lukukausimaksut alhaisina ja antamalla runsaan 2,5 miljoonan puntaa vuodessa apurahaa.

Jos sinulla on kysymyksiä tai tiedusteluja 2018/19 saatavissa olevista apurahoista, ota yhteyttä opiskelijan kyselytiimiin.

Professional akkreditointi

BSc: n silmälääkäri on hyväksytty General Optical Councilin toimesta.

Kansainväliset opiskelijan aloituspäivät

Uusille kansainvälisille opiskelijoille suuntautumistilaisuudet alkavat 14. syyskuuta 2018 . Tämä ylimääräinen aika on suunniteltu erityisesti auttamaan uusia kansainvälisiä opiskelijoita pääsemään Yhdistyneeseen kuningaskuntaan ja GCU: iin ennen yleisen opiskelija-induktio- ja opetustyön aloittamista.

Tänä aikana tapahtuu koko joukko hauskoja ja informatiivisia aktiviteetteja, kuten kampus- ja kaupunkikierroksia sekä tervetulotoiveita, joilla voit tavata muita kansainvälisiä opiskelijoita.

Arviointimenetelmät

Käytämme laajaa oppimis- ja opetusmenetelmää sen varmistamiseksi, että sinulla on sekä tarvittava osaaminen ja ymmärrys liiketoiminnasta ja johtamisesta sekä älyllisistä ja henkilökohtaisista taidoista.

Jokainen ohjelman moduuli käyttää omaa oppimis-, opetus- ja arviointistrategiaansa oppimistavoitteiden saavuttamiseksi. Arviointimenetelmät vaihtelevat moduulien välillä ja voivat sisältää näkymättömiä tutkimuksia, luokkatestejä, esseitä, johtamisraportteja, tapaustutkimuksia, esityksiä ja ryhmätyötä.

Opetusmenetelmät

Käyttämämme oppimis- ja opetusmenetelmät varmistaaksemme, että ohjelmamme ovat sekä ammatillisesti merkityksellisiä että akateemisesti haastavia. Lähestymistapamme on opiskelijakeskeinen, käytännöllinen, osallistuva ja tarpeellinen työnantajien tarpeisiin.

Olemme siirtyneet perinteisestä opettajankeskeisestä oppimisesta itsenäisempään oppimisympäristöön, jossa sinua kannustetaan kehittämään kriittisiä ajattelutaitoja.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Commu ... Lue lisää

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Community Health. Working in partnership with our staff, students and external stakeholders, the School of Health and Life Sciences has created a unifying vision designed to meet the 2020 University Strategy, embedding excellence, engagement and energy into every aspect of school life. Näytä vähemmän