BSc ravitsemus ja ravitsemusoppi

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Miksi tutkimus ravitsemus ja ravitsemusoppi?

Edistää ihmisten terveyttä koulutuksen ja tutkimuksen välisen kuilun kaventamiseksi lääketieteen ja kansanterveyden ja tuottaa tutkinnon suorittaneet pystyvät palvelemaan alueen eri alueiden Food Science, elintarviketurvallisuus, ravitsemus, ja ravitsemusoppi.

Mitä opiskelijat oppivat ohjelmassa?

Meidän Nutrition ja ravitsemusoppi ohjelma antaa kaikki sinun täytyy oppia terveellisen ruokavalion ja hyvinvointi. Huomaatte mikä on terveellistä ja epäterveellistä ravinto, mikä ravinto on optimaalinen ihmiset urheilemaan, ylipainoisten, ihmiset kipeä peräisin synnynnäinen sairaus, ja paljon muuta.

Se on ohjelma, joka perustuu sovellettu biologiaa ja kemiaa.

Mitä ohjelma johtaa?

Osasto tarjoaa kolmivuotinen ohjelma johtaa kandidaatin tutkinto Nutrition ja ravitsemusoppi. Valmistuneet jotka haluavat katsoa lisensoitu dietitians tulisi suorittaa Työharjoittelu vähintään kuuden kuukauden tunnustettu lääketieteen ympäristössä.

Miten ohjelma synkronoida koulutusta, yhteiskunnallinen vaikuttaminen?

Osasto käynnisti "Blue Caravan Project: seulonta Diabetes ja hyperkolesterolemia ehkäisy" vuonna 2012. Yli 6000 kansalaiset eri puolilta kansakunnan on seulottu, suurin yhteiskunnallinen vaikuttaminen käynnistämän yksityisen yliopiston Libanonissa.

Maailman terveysjärjestö, International Diabetes Federation ja terveysministeriön Libanonissa virallisesti tunnustettu tämä huippuosaamista ja nimetty laitos kuin yhteistyökeskus tutkimus- ja etsivän ravitsemuksen ja lihavuuteen liittyvien terveysongelmien.

Millainen kurssien ei ohjelma sisältää?

Kurssit elintarvikkeiden jalostus, elintarvikkeiden turvallisuus, kemia, farmakologia, kliininen ravitsemus, ruokavaliolla ja enemmän 99-luotto opetussuunnitelma.

Miksi tutkimus ravitsemustieteen AUT?

Saat opettanut huippututkijat ja ravitsemusterapeutit, saada hyvät mahdollisuudet palvella yhteisöä kuten Phoenix Project Byblos kunnan, osallistua konferensseihin liittyvät terveyden ja ravitsemuksen lukukausittain, saada mahdollisuuksia harjoittelupaikkoja ylhäällä sairaaloissa, työ kansainvälisten järjestöjen (International Diabetes Federation ) ja paikallisten elinten (Ministry of Public Health) saada paremman tuntuman työelämästä ennen valmistumista. Saat myös ammattilainen sertifioinnit matkan varrella. AUT opiskelijat voineet saada 100% onnistuminen Kollokvion tutkimus lähtien ohjelma alkoi.

Mitkä uramahdollisuuksia on käytettävissä vuoden valmistumisen?

Opiskelijat, jotka ovat kirjoilla BSc Nutrition ja ravitsemusoppi rekrytoidaan paikallisesti ja MENA-alueella työskennellä sairaaloissa, kansalaisjärjestöt, yksityiset klinikat, koulutuksen, tutkimuksen, kansainvälisten järjestöjen, urheiluseurojen, terveyskampanjat, catering-yhtiöt, elintarvikkeiden turvallisuuteen, ja kaikki asiaanliittyvä alue.

Viimeksi päivitetty Maalis 2017

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The mission of AUT is to provide an innovative, TECHNOLOGY-RICH, ENTREPRENEURIAL, EXPERIENTIAL university learning environment that produces CIVICALLY ACTIVE and MARKET-READY graduates.

The mission of AUT is to provide an innovative, TECHNOLOGY-RICH, ENTREPRENEURIAL, EXPERIENTIAL university learning environment that produces CIVICALLY ACTIVE and MARKET-READY graduates. Näytä vähemmän