BSc Hoitotyön

Yleistä

Ohjelman kuvaus

BSc Hoitotyön

bscnursing

Bachelor of Science in Nursing (BSN) ohjelma valmistelee henkilöitä rooli ammatillisen sairaanhoitaja. Opiskelijaa kanssa tarvittavat tiedot ja taidot hoitaa yksilöiden, perheiden ja yhteisöjen monimutkaisia ​​terveydenhuollon ympäristöissä. MSOE School of Nursing (poika) tarjoaa kaksi opetussuunnitelman kappaleita ansaita BSN: perinteinen, kokopäiväinen radalla ja nopeutettu toisen asteen radalla.

BS Hoitotyön Traditional Track (BSN)

Perinteinen kokopäiväinen opetussuunnitelma rata on suunniteltu erityisesti opiskelijoille, jotka ansaitsevat heidän ensimmäisen korkeakoulututkinnon. Yleensä nämä ovat opiskelijat, jotka ovat valmistuneet lukiosta ja ovat alkaneet niiden college koulutus tai opiskelijoille, jotka ovat ansainneet college luottoja toisessa yliopistossa ja siirtävät ne luottoja MSOE. Opiskelijaa suoraan hoitotyön merkittävä. Etenemisensä sekvenssi kliinisen kurssien taataan kaikille opiskelijoille, jotka ylläpitävät koko ajan asema ja edelleen tavata akateemisen etenemisen kriteerit.

Opiskelijat tulevat perinteisen radan lukiosta hyväksytään ohjelmaan alkaa lukuvuoden aikana ja taataan valmistuu neljä vuotta, jos ne alkavat ja pysyä tiellä. Opiskelijat, jotka siirtyvät ohjelmaan anna oikea paikka opetussuunnitelmassa järjestyksessä seuraavat täydellisen siirron arviointia. SON tiedekunnan neuvonantajat toimii osa-aikaisten opiskelijoiden hahmotella järjestyksessä kursseja, jotka johtavat tutkinnonsuoritustietoja.

BS Hoitotyön Nopeutettu Toisen asteen Track (BSN-ASD)

Tämä kappale on suunniteltu erityisesti aikuisten työ-ammattilainen, joka on jo saanut kandidaatin tai kandidaatin tutkinto toisessa kurinalaisuutta ja etsii vaihtaa uraa. BSN-ASD on pakattu, ympäri vuoden opetussuunnitelma on suunniteltu jotta opiskelijat tulevat työelämään kuin Sairaanhoitajapula noin 18 kuukautta, olettaen opiskelija on täyttänyt kaikki edellytykset.

Tulokset

Sijoittaminen korko MSOE imettäville valmistuneiden oli 100% vuonna 2014-15, ja valmistuneet nautti keskimäärin alkupalkka on $ 51.884. MSOE hoitotyön valmistuneet ovat valmiita puuttumaan joitakin haastavimmista mutta palkitsevaa kantoja siellä-hätä, Pediatrics ja end-of-life.

Kenttä

Sairaanhoitajaa (RNS) tarjottava ja koordinoida potilaan hoitoa, kouluttaa potilaita ja yleisölle eri terveyttä, ja antaa neuvoja ja henkistä tukea potilaille ja heidän perheenjäseniään. He työskentelevät erilaisissa ympäristöissä, kuten sairaaloissa, lääkäreiden vastaanotoilla, kotihoidon palvelut ja armeija.

Saadakseen lisenssiä sairaanhoitajaksi Yhdysvalloissa, on tarpeen siirtää kansallisen neuvoston licensure tutkiminen Rekisteröity Sairaanhoitajat (NCLEX-RN). Useimmat jatko sairaanhoitajat suorittaa tällaisen kokeen muutaman kuukauden kuluessa valmistumisesta. MSOE-SON parhaansa varmistaakseen opiskelijoiden kykyä toimittaa turvallisia ja tehokkaita hoitotyötä ja menestyäkseen NCLEX licensure tentti.

Haluat ehkä harkita NU jos ...

 • Nauttia auttaa muita ja haluavat parantaa ihmisten elämään
 • Osaa toimia hyvin ryhmässä ympäristössä
 • Vahvat kirjallisen ja suullisen viestinnän taidot
 • Pystyvät priorisoida ja suorittaa useita, aika-rajoitettu vaatimukset tehokkaasti

Student Program Tulokset

Kun suoriutuneelle ohjelman jatko odotetaan:

 • Tarjoaa turvallisia, tehokkaita myötätuntoista hoitotyötä perustuu kliinisiä standardeja, jotka toteuttaa tilille kokonaisvaltaista asiakkaan tarpeet taas etenee kohti itsenäistä käytäntöä.
 • Käyttää itsenäinen päätöksenteko kommunikoida kriittistä ajattelua ja heijastava käytännössä sovellettaessa hoitotyön prosessin yksilöllisiä hoitoa asiakkaan monimutkaisia ​​tarpeita.
 • Sisältää tehokkaan viestinnän ja terveyskasvatusta taitoja asiakkaita ja muita terveydenhuollon joukkue koordinoinnin parantamiseksi hoidon ja minimoida riskit ja virheiden.
 • Ylläpitää ammatillinen rooli; tunnistaa asiakkaan kuin kumppanina tarjotessaan myötätuntoista hoitoa; harjoittaa elinikäinen oppiminen ja käynnistää muuttaa reagoi yhteiskunnan tarpeisiin.
 • Käyttää terveydenhuollon tietotekniikan seurata ja analysoida tuloksia; työllistää, valitsee ja arvioi biolääketieteen teknologioiden varmistaa laadun ja turvallisuuden hoitotyön etenee kohti itsenäistä käytäntöä.
 • Antaa johto että arvostaa ajatusten ja muiden panoksesta koordinoidessaan hoitoa ja yhteistyötä jäsenten terveydenhuollon tiimin parantaa terveydenhuollon tuloksia.
 • Osoittaa sitoutunut parantamaan käytäntöjä hakemalla ja syntetisoimalla todisteita eri lähteistä ammattikustantaja jotka tukevat päätökset varmistaa laadun ja turvallisuuden hoitotyön

Kliiniset Pääsyvaatimukset

Pääsy School of Nursing kliinisen kursseja on taattu jokaiselle hakijalle, jolle on myönnetty pääsy MSOE, täyttää edelleen School of Nursing etenemisen kriteerit ja joka on suorittanut seuraavat kriteerit:

 1. Tehoelvytys (BLS) Policy: Kaikki opiskelijat on esitettävä näyttö BLS sertifiointi American Heart Association Tehoelvytys terveydenhoitojärjestelmään.
 2. Rikollisen taustan tarkistus: Opiskelijan tulee suorittaa taustan tarkistus, kuten Wisconsin Caregiver Disclosure, Wisconsin Department of Justice, ja liittovaltion ylitarkastajan (OIG) ja General Service Administration (GSA) rekisterit. Saattaa olla mainostoimistopalveluja vaatimuksia. Opiskelija saa on tuomittu mistään rikoksesta, jotka olennaisesti liittyvät käytännön hoitotyössä. Kaikki positiiviset taustan tarkistus ja tausta tietojen muotoja jaetaan kliinisen virastojen. Jokainen kliininen virasto varaa oikeuden määritellä, onko opiskelijan pidätyksiä tai tuomioiden olennaisesti liittyvät käytännön hoitotyössä.
 3. Sairausvakuutuslain: Opiskelijan tulee säilyttää sairausvakuutus taas ilmoittautunut hoitotieteen kliinisiin kursseja.
 4. Health Vaatimukset: Opiskelijat lähihoitajakouluun pääsy ohjelmaan on annettava täytetty terveystarkastukseen, niiden ensisijainen hoidon tarjoajalle, todisteita tarvitaan immunizations, vuotuinen TB ihotestejä, ja vuotuinen flunssa rokotteita.
 5. Virtsan Drug Screen: MSOE vaatii opiskelijoita osallistumaan lääkeseulontamenetelmä ehtona jatkoi etenemistä, ja noudattaa kliinisen virastojen vaatimukset. Myönteinen huumeiden näyttö johtaa akateemista erottaminen hoitotyön ohjelmasta
 6. School of Nursing pidättää itsellään oikeuden kieltää opiskelijan ottamista kliinisen kurssin, tai rajoittaa tai lopettaa hänen osallistuminen kliinisessä Tietenkin, jos oppilaan terveydentila aiheuttaa merkittävän riskin ihmisten terveydelle tai potilaiden turvallisuus.

Ota Kayla Maule klo maule@msoe.edu tai Whatsapp klo +1 414 573 9883 lisätietoja.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Milwaukee School of Engineering is a private, non-profit university offering bachelor’s and master’s degrees in engineering, business, mathematics and nursing and an intensive English for Academic Pur ... Lue lisää

Milwaukee School of Engineering is a private, non-profit university offering bachelor’s and master’s degrees in engineering, business, mathematics and nursing and an intensive English for Academic Purposes program for those looking to improve their English proficiency. At MSOE, you will find a caring community of students and faculty. Together, we are committed to fostering a higher standard of academic programming and research, and personalized service, instruction and guidance. Näytä vähemmän