BSc eläinlääketieteen

Yleistä

Ohjelman kuvaus

USAMV

Lyhyt kuvaus opetussuunnitelman (korko alue, ominaisuudet)

Ranskan kielen eläinlääketieteellisen koulutuksen ulottuu kuuden vuoden ajan (kandidaatti ja master) ja on avoin kansalaisten EU: n tai EU: n ulkopuolisten maiden kanssa, jotka ovat sujuvasti ranskaksi.

Hakijoiden on osoitettava kandidaatin tutkinto tai vastaava. Menettely ottamista tiedekunnan haluaisi lopputulos kandidaatin (85%), kirje (10%) ja suosituskirje tai vapaaehtoistyötä todistus (5%).

Opiskeluaika: 6 vuotta

Paikkojen määrä:

 • Boudgettes 15 paikkaa kansalaisten EU-maissa
 • 15 paikkaa kansalaisille EU: n ulkopuolisten maiden

päämateriaalit tutkittu

 • Basic Sciences (Chemistry, Physics, Biology Mathématiquesappliquées alalla)
 • Fundamental Sciences (anatomia, histologia ja embryologia, fysiologia, biokemia, patofysiologia, patologia, Plant Biology, Animal Biology jne)
 • Clinical Sciences (Anestesiologian, Internal Medicine, kirurgia, Reproductive Disorders, Infectious Diseases, médicaleetc kuvantaminen.)
 • Turvallisuus ja laatu (tarkastus ja valvonta eläintuotteiden, hygieniaa ja elintarviketekniikan tarkastus ja valvonta erikoistuneiden saamiseksi eläintuotteet)

Uncorked työmarkkinat

 • Eläinlääkäri; - Valtion tarkastaja (eläin ja eläinlääkinnällinen tuotteet); - Myynti agentti lääkkeiden ja myynti lääketieteellisten laitteiden - yliopistojen opettajat ja pre-yliopisto; - Lääketieteellinen tutkimus

Seisomapaikka NÄKÖKOHDAT

a. Voivat hakea tätä ohjelmaa Romanian kansalaisten ulkomaalaiset maiden Euroopan unionin / Euroopan talousalueen, Sveitsin valaliiton, samoin kuin EU: n ulkopuolisten maiden noudattavat säännöksiä.

b. Sovellukset jättöaika ottamiseen sihteeristölle Bukarestin eläinlääketieteellinen tiedekunta, Splaiul Independente nr 105, sektori 5 on välillä 02.5.2017 ja 18/07/2017. Jättämisen täydellinen tiedosto voidaan henkilökohtaisesti ehdokkaan tai lähettämällä tarvittavat asiakirjat ottamista postitse. Hakijat, jotka valitsevat Hakemukset postitse tulee suorittaa verkossa esirekisteröinti (http://fr.fmvb.ro).

c. Rekisteröinti ehdokkaiden eläinlääkärin lisenssiohjelman - French koulutus on mahdollista vain 1. luokan.

A. Romanian kansalaiset Hakijat haluavat tutkia eläinlääketieteellinen tiedekunta Bukarestin - Opetus ranskaksi toimittaa täydellisen tiedoston sihteeristön Bukarestin eläinlääketieteellinen tiedekunta Opiskelijaksi aikana 02.05.2017- 18.07.2017, joka sisältää seuraavat asiakirjat: - Hakulomake lähetetään yliopiston rehtori: - Diploma alkuperäinen kandidaatin; 2017 valmistuneet, jotka eivät vielä mennä hallussaan määrin, voi väliaikaisesti tallettaa todistuksen koulutuksen (seuraavien Lukion) alkuperäisessä, antama valmistui lukiosta. - Suosituskirjeitä / Vapaaehtoistyön todistukset - Todistus syntymä- oikeaksi todistettu jäljennös alkuperäisestä - henkilötodistus -kopio - Kaksi passikuvaa - Lääkärintodistus, todistaa yhteensopivuus valitun kentän ja se, että ehdokas ei kärsi infecto-tartuntatauteja - tositteiden hallintaa ranskan kielen (vain ehdokkaita, jotka eivät tue kielitutkinnon vähimmäistaso B1) - maksumääräys todistetaan maksamista kustannuksista hakemuksen arviointiin.

B. Kansalaiset Euroopan unionin, romanialainen tai ulkomainen kanssa residenssi ulkomailla toimittaa täydellinen aineisto sihteeristöön ottamista eläinlääketieteellinen tiedekunta Bukarest-koulutusta ranskaksi, mistä 02.5.2017 ja 18/07/2017 joka sisältää seuraavat asiakirjat:

 • Hakulomake osoitettu yliopiston rehtorille - Kandidaatin tutkinto yhtä tai alkuperäisessä, ja sen käännös apostilled Romanian, ranskaksi tai Englanti. - Transcript (todistus) kaikkien vuotta keskiasteen koulutusta, käännös apostilled romaniaksi, Englanti tai ranska - Suosituskirjeitä tai todistusten Vapaaehtoistyön - Syntymätodistus - käännetty ja apostilled romaniaksi, ranskaksi tai Englanti - Letter hyväksyntää tutkimusten antanut ministeriön kansallisen imurointia Romania- kansainvälisten suhteiden osasto (www.edu.ro) kansalaisten EU: n ulkopuolisten maiden kanssa. Tarvittavat asiakirjat saada tämä asiakirja lähetetään Bukarestin USAMV opetusministeriön. - Taso lukion tutkimukset eliberee tunnustusasiakirja mukaan opetusministeriön Romanian (http://www.cnred.edu.ro) ehdokkaita Euroopan unionin, Space Euroopan talous- tai Sveitsin kanssa. Tarvittavat asiakirjat saada tämä asiakirja lähetetään USAMV Bukarestissa opetusministeriön. - Maksumääräystä aineiston arviointi maksu antamisen hyväksymiskirjeen tutkimuksille (kansalaisten kolmannen maan) tai tunnustusasiakirja college opintoja (kansalaisten EU-maissa).
 • Passport (kansalaisille kuin EU-maissa) tai henkilökortti (EU-kansalaisten) ja kaksi kopiota passin tai henkilökortin, kuten hakijan valokuva, antopäivästä ja kauden asiakirjan pätevyys - Kaksi passikuvaa - lääkärintodistus, joka todistaa yhteensopivuus valitun kentän ja ehdokas ei kärsi infecto tauteihin.
 • Asiakirjat, hallitsemisen ranskan kielen (vain ehdokkaita, jotka eivät tue kielitutkinnon vähimmäistaso B1) - Maksumääräystä arvioinnin kustannuksista sovelluksen - Certified kopioita tutkintotodistus tutkinto tai vastaava ja syntymätodistus voidaan saavuttaa julkisen notaarin Romania tai Romanian suurlähetystö / konsulaatti Romanian maan.
USAMV

VEROT

Opetussuunnitelma lisensointi tutkimukset Veterinary Medicine - Education ranskaksi saataville hakijoille: - 15 paikkaa rahoitetaan valtion talousarviosta. Näitä tiloja voi täyttyä kilpailuun ainoastaan ​​Romanian kansalaisten, EU: n kansalaisten ja kansa Romanian kansalaisuuden ulkomaille - 15 paikkaa vaativat opetusta; vuosittainen määrä (lukukausimaksut) on 3900 euroa / ajoitus. Nämä paikat voivat olennot miehitetty kilpailuun ulkomaisten kansalaisten, Romanian kansalaisten, EU: n kansalaisten tai Romanian kansalaisuuden asuville henkilöille ulkomailla.

Puolustaminen kielitutkinnon

Kielitaitokokeen avulla tuetaan ehdokkaat, jotka eivät näy rekisteröintiaineistossa ohjeista todistaa hallintaa ranskan kielen taitoja. Tämä testi voidaan ylläpitää seuraavasti:

 1. Romanian kansalaisten ehdokkaat kotipaikka Romaniassa ja ulkomaalaisia, jotka henkilökohtaisesti toimittaa asiakirjat maahanpääsyn sihteeristölle eläinlääketieteellinen tiedekunta Bukarestin tukee kielitutkinnon aikaan rekisteröinnin, on 02.05. 2017 18.07.2017.

 2. Romanian kansalaisten ehdokkaita asuvat ulkomailla ja ulkomaalaisia, jotka kulkevat niiden kilpailu tiedosto postitse, tukee kielitutkinnon verkossa (Skype), mukaan etukäteen sovittuna suostumuksella ehdokas 05.2.2017 ja ottaminen sihteeristön 18.7.2017.

Arviointi ehdokkaita suorittaa eri SAA / EI SAA karsinta tulos kielitaidon arviointi toimitetaan ehdokas lopussa puolustuksen kilpailussa. Hakijat, jotka ovat kansalaisia ​​maista, joiden virallinen kieli on ranska, ja joilla on niiden soveltaminen vahvistavat asiakirjat kielitaitoa, myöntämät asiakirjat akkreditoidut tai valtuutetut laitokset eivät uhmata kielitaito.

USAMV

Puolustaminen kirjallinen koe, "motivointi valinta eläinlääkärin ammatin ja eläinlääketieteellinen tiedekunta Bukarestin-test"

Essee on oltava henkilökohtaista motivaatiota ehdokas kohtaamaan valinta eläinlääkärit, korostaen expérienceantérieure osalta karjanhoidon ja eläinlääkintätarkastuskäynnin tulevaisuuden käyttäen kuin ne avainsanat, tiedoksi ehdokkaita http://fr.fmvb.ro/ päällä. Essee on oltava välillä 600 ja 1200 sanaa.

Arkistointi oikeudenkäynnin julkaistaan ​​verkkosivuilla http://fr.fmvb.ro/. Arviointi testi tehdä tulokset 1 ja 10. Testitulos edustaa 10% lopullisesta tuloksesta ottamista kilpailuun.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The University of Agronomic Sciences and Veterinary Medicine of Bucharest (USAMV B) is an accredited public higher education and research institution with legal personality, belongs to the network of ... Lue lisää

The University of Agronomic Sciences and Veterinary Medicine of Bucharest (USAMV B) is an accredited public higher education and research institution with legal personality, belongs to the network of public higher education institutions, and is an apolitical and non-profit organization. Näytä vähemmän