BSc biokemian

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Perustamislaissa KOLLEGIO Health Sciences

Education (kansallisia vähimmäisvaatimuksia ja perustaminen toimielinten (muutos) asetus 1993, joka tunnetaan myös asetus nro 9 1. tammikuuta 1993 on laki, jonka Sertifikaatti Nro 0001 24. huhtikuuta 1999 antamaa arvoisan opetusministeri puolesta liittovaltion sotilashallitus.

Tavoitteet College

. Organisoida ja tarjota kursseja ohjeet johtavat määrin tutkintotodistuksia, todistuksia ja muita yliopistollisia tutkintoja ja tunnustukset lääketieteellisissä tutkimuksissa ja sellaiset siihen liittyvät tutkimukset voidaan määrätä senaatissa.
b. Oikeus järjestää koulutusta ja kursseja, onko johtavat korkeakoulututkintojen vai ei tällaisia ​​henkilöitä voi määrätä Senaatti
C. Järjestää ja järjestää konferensseja, seminaareja, tutkimuksia Yleisen oppineisuus.
d. Ongelman ratkaisemiseksi akuutin pula hoitohenkilökuntaa Nigeriassa, Afrikassa ja koko maailmassa.
e. Joilla paikataan luoma aivovienti hoitohenkilökuntaa Nigeriassa.
f. Kannustaa lääketieteellistä tutkimusta kaikilla aloilla lääketieteen pyrittävä.
g. Varmistaa laadun ylläpitämisellä ja standardien lääketieteellisen koulutuksen sekä ja jatko tasolla.
h. Antaa laadullisia lääketieteellinen koulutus sekä ja jatko tasolla, jotta voidaan tuottaa tehokkaita ja erittäin taitava lääkärit omistettu kansanterveyslaki toimitusta; ja opetuksen Medical Sciences.
i. Tuottaa lääkärit, jotka tukeutuvat korkeimpia eettisiä standardin ammatin.
j. Suorittaa muut toiminnot kuin on määrättävä senaatin yliopiston.

Biokemian laitoksen College of Health Sciences, Igbinedion yliopisto, Okada perustettiin vuonna 2000 jatko-hyväksynnän ja perustamalla yliopiston vuonna 1999. Igbinedion yliopisto on ensimmäinen yksityinen yliopisto, joka alkoi lääketieteen kuin opinnot. Biokemian laitoksen määritettiin 25 syyskuu 2000, School of Basic Medical Sciences palvelemaan lääketieteen biokemian ohjelma tarvitaan tyydyttämään Basic Medical Sciences vaatimukset MBBS koulutusohjelman. LuK koulutusohjelma otettiin käyttöön vuonna 2000.

Biokemian laitoksen tänään ajaa koko B.Sc. koulutusohjelma ja opettaa biokemian kursseja opiskelijoille Basic Medical Sciences (anatomia. Biokemia, fysiologia ja lääketieteellinen laboratorio tieteiden), Hoitotyö, Biologiset tieteet ja College of Pharmacy. Opetussuunnitelma on laaja-alainen ja laajuus antaa vankka opiskelijoille. Tämä mahdollistaa niille, jotka ovat biokemian suuret yhtiöt olevan merkittävä rooli eri aloilla kuten terveys, ympäristö ja maatalous.

Philosophy JA TAVOITTEET Biokemian OHJELMAN

Filosofia: filosofia biokemian laitoksen of Igbinedion University, Okada on mukaisesti filosofian koulutus Nigeriassa ja että on Igbinedion yliopiston näin: 1 Osasto pitäisi tuottaa opiskelijoille, jotka ovat korkean akateemisen pysyvän riittävän käytännön altistuminen joka voi toimia asianmukaisesti parantamiseen lääketieteellisen koulutuksen prosesseja, tutkimus, teollisuuden ja maatalouden. 2 osasto mielestä opiskelijoiden on opetettava teoreettista, käytännön ja sovellettu biokemia, mikä tekee niistä sopivia työkaluja pystyy hyödyntämään tietoa ratkaisemaan tulevien ongelmien lääketieteessä, maataloudessa, teollisuudessa, ympäristö jne.

 1. Laitos uskoo, että valmistuneet pitäisi pystyä tekemään asioita yrittäjänä onko itsenäiset ammatinharjoittajat tai julkisen palvelun.

Tavoitteet B.Sc. koulutusohjelma Biokemian

 1. Teroittaa osaksi opiskelijoille laaja-tieteenalalla.
 2. Antaa opiskelijalle laaja ja tasapainoinen perusta biokemiallisten tiedot ja käytännön taidot.
 3. Kehittää opiskelijoiden kykyä soveltaa tietoja ja taitoja ratkaisemaan teoreettisia ja käytännön ongelmia biokemian.
 4. Kehittyä opiskelijoita, erilaisia ​​siirrettäviä taitoja, jotka ovat arvokkaita biokemiallisten ja ei-biokemialliset työllisyyttä.
 5. Tarjota opiskelijalle tiedot ja taidot pohja, josta ne voivat edetä lisätutkimuksia erikoisaloilla biokemian tai monitieteisillä liittyy biokemia.
 6. Tarjota perusteellinen koulutus ja perehdyttäminen, arvostusta yksinäinen palkintoja välisten ja monialainen lähestymistapa ratkaisun monimutkaisten elämän ongelmia.
 7. Kerryttävän opiskelijoita, arvostusta tärkeydestä biokemia teollisissa, talous, ympäristö, teknologian ja sosiaalisen kehityksen.
 8. Juurruttaa opiskelijoiden tunnetta innostus biokemia, arvostusta sen soveltaminen eri yhteyksissä ja ottaa heidät mukaan älyllisesti stimuloivaa ja tyydyttävä kokemus oppimisen ja opiskelun.
 9. Luoda vankka akateeminen tausta, jolle rakentaa kehittyneempiä astetta (FM, FT).

Tavoitteet biokemian ohjelman Prekliiniset Medicine

 1. Luoda vakaa ja kaikki yleissivistystä perus tieteen biokemia lääketieteen opiskelijoille 2. Luomaan paremmat tietoisuutta merkitystä biokemian lääketieteeseen erityisesti ja muilla tavoin auttavat täyttämään työvoiman tarve maan.
 2. Tarjota erikoiskoulutus biokemian opiskelijoille 4. Juurruttaa lääketieteen opiskelijat tutkimuksen taitoja biokemia merkitystä parantamalla niiden lääketieteellisiä tutkimuksia.
Viimeksi päivitetty Huhti 2017

Oppilaitoksesta

The University commenced its academic programmes in the 1999/2000 session in five Colleges namely, Arts and Social Sciences, Business and Management Studies, Health Sciences, Law and Natural and Appli ... Lue lisää

The University commenced its academic programmes in the 1999/2000 session in five Colleges namely, Arts and Social Sciences, Business and Management Studies, Health Sciences, Law and Natural and Applied Sciences. Näytä vähemmän