BSc (Hons) työterapiassa

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Ammatilliset terapeutit työskentelevät monien ihmisten kanssa auttaakseen heitä saavuttamaan potentiaalinsa ja saamaan niin itsenäistä kuin mahdollista.

Fyysisten tai mielenterveyshäiriöiden kanssa jokapäiväiset tehtävät voivat olla vaikeita. Toiminnan avulla työterapia antaa kuitenkin ihmisille mahdollisuuden elää tuottavampaa ja nautinnollista elämää.

Työntekijöiden terapeuttien maailmanjärjestön vaatimusten täyttämiseksi tarvitaan vähintään 1000 tuntia harjoittelua. GCU on yksi Skotlannin ammattiopetustarjoajien suurimmista palveluntarjoajista, ja se on innovatiivista harjoittelupaikkaa, mikä johtaa uusien työpaikkojen luomiseen uusilla käytännön alueilla.

Työterapiayritykset toimivat osana tiimiä, ja kolmasosa tästä ohjelmasta on sidottu ammattikoulutukseen, jossa useat terveys- ja sosiaalialan ammattilaiset oppivat yhdessä.

Koska käytännön harjoittelujaksoja tarjotaan Skotlannin monissa erilaisissa asetelmissa, odotetaan matkustamista ja / tai siirtymistä osana ohjelmaa.

Sinun urasi

Valmistuneet voivat hakea jäsenyyttä Ammattikorkeakoulun jäsenyydestä ja ilmoittautua Terveydelle

Mitä opiskelet

Vuosi 1

Ammattipätevyyden, ammatillisen suorituskyvyn, ihmisen fysiologian perusteet, Art

2. vuosi

Harjoittelukoulutus 2, ymmärtäminen työterapia käytännössä, työterapia-teoriat

3. vuosi

Harjoittelu 3, Ammattihoitoprosessin toteuttaminen käytännössä, päättely, päätöksenteko

Vuosi 4

Kunniaprojekti, käytännön harjoittelu 5, käytännön harjoittelun kehittäminen, joukkueenjohtajuus, valinnainen moduuli.

Sisäänpääsyvaatimukset

Vuosi 1

SQA korkeampi

BBBC mukaan lukien englanti plus Nat 5 matematiikka C: ssä

Taso

BCC plus GCSE englanti ja matematiikka C / 4: ssä

ILC korkeampi

H2H2H3H3 sisällyttämään Englanti korkeammalle tai vastaavalle sekä tavallisille matemalle tavalliselle O3: lle

IB-tutkintotodistus

24 pistettä

BTEC

DMM terveydelliseen aiheeseen sekä GCSE-matematiikka ja englanti C / 4: ssä

2. vuosi

HNC Occupational Therapy Support. Hakijoiden tulee osallistua haastatteluun osana hakuprosessia.

Englannin kieli

Hakijoita, joiden en- simmäinen kieli ei ole englanti, vaaditaan yleensä pitämään IELTS: n kokonaispistemäärä 7,0, joka on 6,5 kussakin elementissä tai vastaava.

Lisäinformaatio

Ennen sisäänpääsyä kaikkien opiskelijoiden on ryhdyttävä Vultuvien ryhmien suojeluun (PVG) ja Occupational Health -seulontaan.

Muut akateemiset ja ammatilliset pätevyydet

Jokainen hakemus GCU: lle katsotaan yksilöllisesti. Jos sinulla ei ole tyypillistä akateemista maisterintutkintotodistusta, mutta hän voi osoittaa asianmukaista työkokemusta ja / tai hyvityksiä tunnustetuista ammatillisista järjestöistä, sinulla voi olla oikeus osallistua tähän kurssiin yliopiston tunnistamalla aikaisempi oppimismalli.

Kansainväliset Pathways

Jos et täytä englannin kielivaatimuksia, saatat olla oikeutettu englannin kielen opiskeluun.

Palkkiot ja rahoitus

Maksamasi lukukausimaksut määräytyvät pääosin maksutilanteessasi. Mikä on opiskelijamaksumääränne?

Opintomaksut 2018/19

  • Koti: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Kansainvälinen: 11 500 puntaa

* Kolmen tai neljän vuoden tutkintoa suorittavien RUK-opiskelijoiden lukumäärät ovat yhteensä 27,750 puntaa. Skotlannin hallituksen on vahvistettava erityiset maksut, ja ne voivat muuttua, kun ne vahvistetaan.

Jos aloitat opintosi syyskuussa 2018 tai tammikuussa 2019, nämä ovat vuosittain tai moduulimaksuja, jotka koskevat kurssisi kestoa. kuitenkin maksut voivat muuttua. Täydelliset yksityiskohdat siitä, miten maksut saattavat muuttua, lue maksut ja hyvityssäännöt.

Lisäkustannukset

Kurssimaksuista voi aiheutua lisäkustannuksia yliopistosi aikana.

Ammatillinen kehon jäsenyys

Ammatillisen oppilaan jäsenyyden edellytetään pakolliselta tasolta 1 (tämä on tarpeen harjoittelun valmistelemisessa roolissa olevissa asetuksissa, koska he tarvitsevat ammattimaista korvausta). Nykyinen opiskelijajäsenyyskustannus vuonna 2017 on 5,00 puntaa kuukaudessa.

Apurahat

Tarjoamme korkealaatuista koulutusta oikeudenmukaiseen hintaan; Yliopistollisena yliopistona olemme sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuista koulutusta lahjakkaille opiskelijoille pitämällä lukukausimaksut alhaisina ja antamalla runsaan 2,5 miljoonan puntaa vuodessa apurahaa.

Jos sinulla on kysymyksiä tai tiedusteluja 2018/19 saatavissa olevista apurahoista, ota yhteyttä opiskelijan kyselytiimiin.

Kansainväliset opiskelijan aloituspäivät

Uusille kansainvälisille opiskelijoille suuntautumistilaisuudet alkavat 14. syyskuuta 2018 . Tämä ylimääräinen aika on suunniteltu erityisesti auttamaan uusia kansainvälisiä opiskelijoita pääsemään Yhdistyneeseen kuningaskuntaan ja GCU: iin ennen yleisen opiskelija-induktio- ja opetustyön aloittamista.

Tänä aikana tapahtuu koko joukko hauskoja ja informatiivisia aktiviteetteja, kuten kampus- ja kaupunkikierroksia sekä tervetulotoiveita, joilla voit tavata muita kansainvälisiä opiskelijoita.

Professional akkreditointi

Valmistuneet voivat hakea jäsenyyttä Ammattikorkeakoulun jäsenyydestä ja ilmoittautua Terveydelle

Arviointimenetelmät

Käytämme laajaa oppimis- ja opetusmenetelmää sen varmistamiseksi, että sinulla on sekä tarvittava osaaminen ja ymmärrys liiketoiminnasta ja johtamisesta sekä älyllisistä ja henkilökohtaisista taidoista.

Jokainen ohjelman moduuli käyttää omaa oppimis-, opetus- ja arviointistrategiaansa oppimistavoitteiden saavuttamiseksi. Arviointimenetelmät vaihtelevat moduulien välillä ja voivat sisältää näkymättömiä tutkimuksia, luokkatestejä, esseitä, johtamisraportteja, tapaustutkimuksia, esityksiä ja ryhmätyötä.

Opetusmenetelmät

Käyttämämme oppimis- ja opetusmenetelmät varmistaaksemme, että ohjelmamme ovat sekä ammatillisesti merkityksellisiä että akateemisesti haastavia. Lähestymistapamme on opiskelijakeskeinen, käytännöllinen, osallistuva ja tarpeellinen työnantajien tarpeisiin.

Olemme siirtyneet perinteisestä opettajankeskeisestä oppimisesta itsenäisempään oppimisympäristöön, jossa sinua kannustetaan kehittämään kriittisiä ajattelutaitoja.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Commu ... Lue lisää

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Community Health. Working in partnership with our staff, students and external stakeholders, the School of Health and Life Sciences has created a unifying vision designed to meet the 2020 University Strategy, embedding excellence, engagement and energy into every aspect of school life. Näytä vähemmän