BSc (Hons) radioterapiassa ja onkologiassa

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Terapeuttiset radiografit ovat korkeasti koulutettuja hoitavia ammattilaisia, joilla on keskeinen rooli syöpäpotilaiden hoidossa. Ne tarjoavat sädehoidon hoitoa käyttämällä huippuluokan laitteita.

Sädehoidon radiografit työskentelevät osana terveydenhuollon tiimiä ja osallistuvat päätöksiin sädehoidon potilaan hoidosta. He tarjoavat hoitoa ja tukea potilaille ja heidän perheilleen koko syöpämatkan ajan.

GCU on suurin terapeuttisen röntgenopetuksen tarjoaja Skotlannissa. Opettajaryhmä työskentelee tiiviisti NHS: n käytännön työtovereiden ja heidän ammattielimen kanssa varmistaakseen, että ohjelma on ajankohtainen ja ajankohtainen.

Sinulla on käytettävissään erityinen sädehoidon hoito -suunnittelulaitos ja digitaalisen kuvan katseluvälineet. Harjoittelupaikat tarjoavat sinulle kokemuksia sekä suurista että pienemmistä syöpäkeskuksista.

Sinun urasi

Sädehoidon ja syöpävaltuutetun kunniakoulutuksen loppuun saattaminen edellyttää rekisteröintihakemuksen tekemistä terveydenhuollon ammattilaisten neuvostoon (HCPC) ja jäseneksi sädehoitajien liitosta.

Tutkintomme on kansainvälisesti tunnustettu ja tarjoaa erilaisia ​​uramahdollisuuksia sairaaloissa ja muissa kliinisissä tilanteissa. Voit myös edetä kohti kliinistä erikoistumista, johtamista, opetusta ja tutkijanurantaa.

Mitä opiskelet

Vuosi 1

Sovellettu kliininen anatomia, sädehoidossa ja onkologiassa, ihmisen fysiologian perusteet, ammatillisten käytäntöjen perusta, sädehoidon valmistelu.

2. vuosi

Fysiikka sädehoidon ja onkologian harjoitteluun, harjoitteluun, sädehoidon ja syöpätautien hoitoon 2, työskentelevät ammattilaisjoukkueissa.

3. vuosi

Harjoittelun koulutus, sädehoidon hoito ja Brachytherapy, sädehoidon ja onkologian tutkimus 3, ammattikoulutuksen joukkueet, tehokas käytännön tutkimusmenetelmät.

Vuosi 4

Harjoittelukoulutus, johtajuus ammattiryhmissä, kunniaprojekti, tukihoito onkologiassa.

Sisäänpääsyvaatimukset

Kaikki tässä luetellut syöttövaatimukset on käytettävä ohjeena ja ne edustavat vähimmäisvaatimusta, joka on otettava huomioon merkinnässä. Hakijoita, jotka ovat tehneet ehdollisen tarjouksen paikkaa, voidaan pyytää saavuttamaan enemmän kuin on ilmoitettu.

Vuosi 1

SQA korkeampi

BBBB mukaan lukien englanti ja kaksi luonnontieteitä, biologia, kemia, matematiikka ja fysiikka sekä Nat 5 Maths B

Taso

BCC, pois lukien yleiset opinnot, mutta mukaan lukien kaksi tiedettä yhdellä B: ssä sekä GCSE: n englanti ja matematiikka C / 4: ssä

ILC korkeampi

H2H2H3H3 mukaan lukien englanti ja 2 korkeakoulututkintoa ja tavanomaista tasoa Matematiikka ja fysiikka klo 02

IB-tutkintotodistus

24 pistettä tulee sisältää biologia, fysiikka ja englanti

BTEC-laajennettu tutkintotodistus

tiede / ammattikorkeakoulu DMM plus GCSE englanti, matematiikka ja fysiikka tai kaksoistieteet C / 4

College

Pääsy radiografiaan. Tieteellinen HNC ja B luokitellulla yksiköllä. Hakijoiden on myös pidettävä fysiikkaa, lukutaitoa ja laskutoimitusta, jotka vastaavat kansallista 5-tasoa, ja englanti on ensisijainen korkeammalla tasolla. Viestintä 4 ja kirjallisuus 1 ovat hyväksyttäviä korkeamman englannin sijasta.

Englannin kieli

Hakijoita, joiden en- simmäinen kieli ei ole englanti, vaaditaan yleensä pitämään IELTS: n kokonaispistemäärä 7,0, joka on 6,5 kussakin elementissä tai vastaava.

Lisäinformaatio

Muut akateemiset ja ammatilliset pätevyydet

Jokainen hakemus GCU: lle katsotaan yksilöllisesti. Jos sinulla ei ole tyypillistä akateemista maisterintutkintotodistusta, mutta hän voi osoittaa asianmukaista työkokemusta ja / tai hyvityksiä tunnustetuista ammatillisista järjestöistä, sinulla voi olla oikeus osallistua tähän kurssiin yliopiston tunnistamalla aikaisempi oppimismalli.

Kansainväliset Pathways

Jos et täytä englannin kielivaatimuksia, saatat olla oikeutettu englannin kielen opiskeluun.

Lisävaatimukset

Ennen levittämistä kannattaa käydä radioterapiassa.

Palkkiot ja rahoitus

Maksamasi lukukausimaksut määräytyvät pääosin maksutilanteessasi. Mikä on opiskelijamaksumääränne?

Opintomaksut 2018/19

  • Koti: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Kansainvälinen: 11 500 puntaa

* Kolmen tai neljän vuoden tutkintoa suorittavien RUK-opiskelijoiden lukumäärät ovat yhteensä 27,750 puntaa. Skotlannin hallituksen on vahvistettava erityiset maksut, ja ne voivat muuttua, kun ne vahvistetaan.

Jos aloitat opintosi syyskuussa 2018 tai tammikuussa 2019, nämä ovat vuosittain tai moduulimaksuja, jotka koskevat kurssisi kestoa. kuitenkin maksut voivat muuttua. Täydelliset yksityiskohdat siitä, miten maksut saattavat muuttua, lue maksut ja hyvityssäännöt.

Lisäkustannukset

Kurssimaksuista voi aiheutua lisäkustannuksia yliopistosi aikana.

Apurahat

Tarjoamme korkealaatuista koulutusta oikeudenmukaiseen hintaan; Yliopistollisena yliopistona olemme sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuista koulutusta lahjakkaille opiskelijoille pitämällä lukukausimaksut alhaisina ja antamalla runsaan 2,5 miljoonan puntaa vuodessa apurahaa.

Jos sinulla on kysymyksiä tai tiedusteluja 2018/19 saatavissa olevista apurahoista, ota yhteyttä opiskelijan kyselytiimiin.

Kansainväliset opiskelijan aloituspäivät

Uusille kansainvälisille opiskelijoille suuntautumistilaisuudet alkavat 14. syyskuuta 2018. Tämä ylimääräinen aika on suunniteltu erityisesti auttamaan uusia kansainvälisiä opiskelijoita pääsemään Yhdistyneeseen kuningaskuntaan ja GCU: han ennen yleistä opiskelija-induktiota ja opetusta.

Tänä aikana tapahtuu koko joukko hauskoja ja informatiivisia aktiviteetteja, kuten kampus- ja kaupunkikierroksia sekä tervetulotoiveita, joilla voit tavata muita kansainvälisiä opiskelijoita.

Professional akkreditointi

Sädehoidon ja onkologian kunniatohtorin tutkinnon suorittaminen johtaa hakemuksen hakemiseen terveys- ja hoitotoimikunnalle (HCPC).

Arviointimenetelmät

Käytämme laajaa oppimis- ja opetusmenetelmää sen varmistamiseksi, että sinulla on sekä tarvittava osaaminen ja ymmärrys liiketoiminnasta ja johtamisesta sekä älyllisistä ja henkilökohtaisista taidoista.

Jokainen ohjelman moduuli käyttää omaa oppimis-, opetus- ja arviointistrategiaansa oppimistavoitteiden saavuttamiseksi. Arviointimenetelmät vaihtelevat moduulien välillä ja voivat sisältää näkymättömiä tutkimuksia, luokkatestejä, esseitä, johtamisraportteja, tapaustutkimuksia, esityksiä ja ryhmätyötä.

Opetusmenetelmät

Käyttämämme oppimis- ja opetusmenetelmät varmistaaksemme, että ohjelmamme ovat sekä ammatillisesti merkityksellisiä että akateemisesti haastavia. Lähestymistapamme on opiskelijakeskeinen, käytännöllinen, osallistuva ja tarpeellinen työnantajien tarpeisiin.

Olemme siirtyneet perinteisestä opettajankeskeisestä oppimisesta itsenäisempään oppimisympäristöön, jossa sinua kannustetaan kehittämään kriittisiä ajattelutaitoja.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Commu ... Lue lisää

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Community Health. Working in partnership with our staff, students and external stakeholders, the School of Health and Life Sciences has created a unifying vision designed to meet the 2020 University Strategy, embedding excellence, engagement and energy into every aspect of school life. Näytä vähemmän