BSc (Hons) ortoteksissä

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Orthoptists ovat liittoutuneita terveydenhuollon ammattilaisia, jotka ovat erikoistuneet erilaisten silmäolosuhteiden diagnosointiin ja hallintaan.

Silmän ymmärtäminen ja aivojen rooli visuaalisessa kokemuksessa ovat avain ortotoksiseen työhön. Orthoptists työskentelevät sellaisten potilaiden hoidossa ja hoidossa, joilla on heikko näkökyvyn kehitys ja sairaudet, kuten aivovamma, diabetes, aivohalvaus, näköhäiriöt ja glaukooma.

Orthoptists työskentelevät läheisessä yhteistyössä ophthalmologien ja optiikan tutkijoiden sekä pediatrian, neurologien, lastentarhanopettajien, terveystieteilijöiden, endokrinologien ja muiden liittoutuneiden terveydenhuollon ammattilaisten kanssa monitieteellisessä hoidossa.

GCU: n ohjelmaan kuuluu oppimista muiden terveydenhuollon harjoittelijoiden rinnalla, jolloin opiskelijat saavat monitieteellistä kokemusta neljän vuoden opiskelun aikana. Orthoptics sopii henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita terveydenhuollosta, jotka haluavat työskennellä ihmisten, erityisesti lasten ja vanhusten kanssa.

Sinun urasi

Orthopticsin opiskelu on mielenkiintoista ja haastavaa ja työllistymismahdollisuudet ovat erinomaiset. Pätevyys tunnustetaan maailmanlaajuisesti.

Terveys on hyväksynyt ohjelman

Mitä opiskelet

Vuosi 1

Säätiöt terveys- ja sosiaalialalla, okulaarinen anatomia ja fysiologia, lasten kehittyminen ja terveysoptikaalit, taitekertoimet ja binokulaarinen visio, käytännön koulutus.

2. vuosi

Diagnostiikkatekniikat, Ocular Pharmacology, Ocular Pathology, Fysiologia ja Mikrobiologia, Refraktio ja Kiikari Visio, Johdatus Silmätulehdus, Harjoittelu.

3. vuosi

Advanced Orthoptics 1

Vuosi 4

Terveydenhuollon hallinta, Honors-projekti, Advanced Orthoptics 3, Harjoittelu.

Sisäänpääsyvaatimukset

Kaikki tässä luetellut syöttövaatimukset on käytettävä ohjeena ja ne edustavat vähimmäisvaatimusta, joka on otettava huomioon merkinnässä. Hakijoita, jotka ovat tehneet ehdollisen tarjouksen paikkaa, voidaan pyytää saavuttamaan enemmän kuin on ilmoitettu.

Vuosi 1

SQA korkeampi

BBBBC mukaan lukien 2 tiedettä sekä matematiikka, englanti ja fysiikka Nat 5 at B

Taso

BBB mukaan lukien yksi tieteen plus GCSE-matematiikka, fysiikka ja englanti B / 6

ILC korkeampi

H2H3H3H3H3 sisältäen fysiikan, matematiikan ja englannin

IB-tutkintotodistus

28 pisteen tulee sisältää korkeampi taso ja matematiikka 6

BTEC-laajennettu tutkintotodistus

tiede / sovellettu tiede DDM plus GCSE englanti, matematiikka ja fysiikka B / 6 tai Double Science BB / 66

College

AP Access to Science and Technology / Oftalmologia ABB: llä ja 70% Fysiikan moduulilla. Tiede tai terveydenhuoltoon perustuva HNC / D, jossa B on luokiteltuja yksiköitä, ja riittävä fysiikan kattavuus. Muita tieteeseen liittyviä HNC-pätevyyttä (mukaan lukien fysiikka) voidaan harkita.

Englannin kieli

Hakijoita, joiden en- simmäinen kieli ei ole englanti, vaaditaan yleensä pitämään IELTS: n kokonaispistemäärä 7,0, joka on 6,5 kussakin elementissä tai vastaava.

Lisäinformaatio

Muut akateemiset ja ammatilliset pätevyydet

Jokainen hakemus GCU: lle katsotaan yksilöllisesti. Jos sinulla ei ole tyypillistä akateemista maisterintutkintotodistusta, mutta hän voi osoittaa asianmukaista työkokemusta ja / tai hyvityksiä tunnustetuista ammatillisista järjestöistä, sinulla voi olla oikeus osallistua tähän kurssiin yliopiston tunnistamalla aikaisempi oppimismalli.

Kansainväliset Pathways

Jos et täytä englannin kielivaatimuksia, saatat olla oikeutettu englannin kielen opiskeluun.

Palkkiot ja rahoitus

Maksamasi lukukausimaksut määräytyvät pääosin maksutilanteessasi. Mikä on opiskelijamaksumääränne?

Opintomaksut 2018/19

  • Koti: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Kansainvälinen: 11 500 puntaa

* Kolmen tai neljän vuoden tutkintoa suorittavien RUK-opiskelijoiden lukumäärät ovat yhteensä 27,750 puntaa. Skotlannin hallituksen on vahvistettava erityiset maksut, ja ne voivat muuttua, kun ne vahvistetaan.

Jos aloitat opintosi syyskuussa 2018 tai tammikuussa 2019, nämä ovat vuosittain tai moduulimaksuja, jotka koskevat kurssisi kestoa. kuitenkin maksut voivat muuttua. Täydelliset yksityiskohdat siitä, miten maksut saattavat muuttua, lue maksut ja hyvityssäännöt.

Lisäkustannukset

Kurssimaksuista voi aiheutua lisäkustannuksia yliopistosi aikana.

Apurahat

Tarjoamme korkealaatuista koulutusta oikeudenmukaiseen hintaan; Yliopistollisena yliopistona olemme sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuista koulutusta lahjakkaille opiskelijoille pitämällä lukukausimaksut alhaisina ja antamalla runsaan 2,5 miljoonan puntaa vuodessa apurahaa.

Jos sinulla on kysymyksiä tai tiedusteluja 2018/19 saatavissa olevista apurahoista, ota yhteyttä opiskelijan kyselytiimiin.

Kansainväliset opiskelijan aloituspäivät

Uusille kansainvälisille opiskelijoille suuntautumistilaisuudet alkavat 14. syyskuuta 2018 . Tämä ylimääräinen aika on suunniteltu erityisesti auttamaan uusia kansainvälisiä opiskelijoita pääsemään Yhdistyneeseen kuningaskuntaan ja GCU: iin ennen yleisen opiskelija-induktio- ja opetustyön aloittamista.

Tänä aikana tapahtuu koko joukko hauskoja ja informatiivisia aktiviteetteja, kuten kampus- ja kaupunkikierroksia sekä tervetulotoiveita, joilla voit tavata muita kansainvälisiä opiskelijoita.

Professional akkreditointi

Terveys on hyväksynyt ohjelman

Arviointimenetelmät

Käytämme laajaa oppimis- ja opetusmenetelmää sen varmistamiseksi, että sinulla on sekä tarvittava osaaminen ja ymmärrys liiketoiminnasta ja johtamisesta sekä älyllisistä ja henkilökohtaisista taidoista.

Jokainen ohjelman moduuli käyttää omaa oppimis-, opetus- ja arviointistrategiaansa oppimistavoitteiden saavuttamiseksi. Arviointimenetelmät vaihtelevat moduulien välillä ja voivat sisältää näkymättömiä tutkimuksia, luokkatestejä, esseitä, johtamisraportteja, tapaustutkimuksia, esityksiä ja ryhmätyötä.

Opetusmenetelmät

Käyttämämme oppimis- ja opetusmenetelmät varmistaaksemme, että ohjelmamme ovat sekä ammatillisesti merkityksellisiä että akateemisesti haastavia. Lähestymistapamme on opiskelijakeskeinen, käytännöllinen, osallistuva ja tarpeellinen työnantajien tarpeisiin.

Olemme siirtyneet perinteisestä opettajankeskeisestä oppimisesta itsenäisempään oppimisympäristöön, jossa sinua kannustetaan kehittämään kriittisiä ajattelutaitoja.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Commu ... Lue lisää

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Community Health. Working in partnership with our staff, students and external stakeholders, the School of Health and Life Sciences has created a unifying vision designed to meet the 2020 University Strategy, embedding excellence, engagement and energy into every aspect of school life. Näytä vähemmän