BSc (Hons) jalkaterapiassa

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Potilaat, joilla on ongelmia jalkojensa tai alaosiensa kanssa, tarvitsevat asiantuntevaa hoitoa ja huomiota. Jalkaterapeutit ovat itsenäisiä korkeasti koulutettuja ammattilaisia, joilla pystytään sekä diagnosoimaan että hoitamaan jalkojen ja alaraajojen ongelmia.

Tavoitteenamme on kehittää luovia, innovatiivisia ja ammattitaitoisia jalkaterapeuttisia harjoittajia kommunikoivalla ja huolehtivalla potilaan suhtautumisella. Saat käytännön kokemusta kliinisestä ympäristöstä, tarkkailemalla ja työskentelemällä taitavien ja kokeneiden ja maailmankuuluisten tutkijoiden rinnalla.

Tämä ohjelma on hyväksytty Yhdistyneessä kuningaskunnassa Chiropodists ja jalkaterapeutit ja UK Health

Se on ainoa Podiatry-ohjelma Yhdistyneessä kuningaskunnassa, joka tarjoaa HCPC: n hyväksymää kansainvälistä akateemista vaihtoa. Tämä on La Trobe Universityn, Melbourne, Australia.

Sinun urasi

NHS: n työskentelyn lisäksi voit tehdä uraa yksityisellä sektorilla - esimerkiksi suurkatkokaupoista urheilukeskuksiin tai oman yrityksen johtamiseen.

GCU-tutkinnon suorittaneet ovat myös jatkaneet tutkimustoimintaa, liittyneet terveydenhuollon kauppaan tai kehittivät edelleen taitojaan luodinkestäviksi kirurgiksi.

Mitä opiskelet

Vuosi 1

Podiatric Studies 1, Podiatric Clinical Studies 1, Podiatric Anatomy, perusteet ihmisen fysiologiasta, perustukset ammattikoulutuksen käytännön plus kolmen viikon kesä sijoittaminen.

2. vuosi

Podiatric Studies 2, Podiatric Clinical Studies 2, Podiatric Medicine, Kirurgia ja Radiologia, Fundamental Pathophysiology, Työskentely Interprofessional joukkueet sekä yksi viikko vapaaehtoinen kesä sijoittaminen.

3. vuosi

Podiatric Studies 3, Podiatric Clinical Studies 3, Podiatric Farmakologia ja Paikallinen anestesia, Ammattitaitoisten käytäntöjen ryhmät, Menetelmät ja tutkimus EÂ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vuosi 4

Podiatric Studies 4, Podiatric Clinical Studies 4, Kunnioitushanke, Johtajuus ammattilaisjoukkueissa.

Sisäänpääsyvaatimukset

Kaikki tässä luetellut syöttövaatimukset on käytettävä ohjeena ja ne edustavat vähimmäisvaatimusta, joka on otettava huomioon merkinnässä. Hakijoita, jotka ovat tehneet ehdollisen tarjouksen paikkaa, voidaan pyytää saavuttamaan enemmän kuin on ilmoitettu.

Vuosi 1

SQA korkeampi

BBBB mukaan lukien englanti ja yksi tieteen lisäksi kaksi muuta tieteeseen Nat 5 C: ssä

Taso

BCC mukaan lukien yksi tieteen plus GCSE englanti ja kaksi tiedettä C / 4: ssä

ILC korkeampi

H2H2H3H3 sisällyttämään 1 tieteen ja englannin korkeamman ja tavallisen tason matematiikkaan 02

IB-tutkintotodistus

24 pistettä tulee sisältää kaksi tiedettä.

BTEC-laajennettu tutkintotodistus

tiede / ammattikorkeakoulu DMM plus GCSE englanti, matematiikka ja fysiikka tai kaksoistieteet C / 4.

College

Terveydenhuollon tai biologisen / biolääketieteen tieteeseen liittyvän yliopiston pääsykursseja harkitaan. HNC / D Biologinen / Biomedical Science, Sports Science / Therapy, mukaan lukien lukutaito ja laskutoimitus vastaa kansallista 5 tasoa. Hakijoiden on osoitettava ymmärtävän opintojakson ja heillä on oltava asianmukainen työn / varjostuksen kokemus.

Englannin kieli

Hakijoita, joiden en- simmäinen kieli ei ole englanti, vaaditaan yleensä pitämään IELTS: n kokonaispistemäärä 7,0, joka on 6,5 kussakin elementissä tai vastaava.

Lisäinformaatio

Muut akateemiset ja ammatilliset pätevyydet

Jokainen hakemus GCU: lle katsotaan yksilöllisesti. Jos sinulla ei ole tyypillistä akateemista maisterintutkintotodistusta, mutta hän voi osoittaa asianmukaista työkokemusta ja / tai hyvityksiä tunnustetuista ammatillisista järjestöistä, sinulla voi olla oikeus osallistua tähän kurssiin yliopiston tunnistamalla aikaisempi oppimismalli.

Kansainväliset Pathways

Jos et täytä englannin kielivaatimuksia, saatat olla oikeutettu englannin kielen opiskeluun.

Lisävaatimukset

Kaikkiin maahanpääsyn tarjouksiin sovelletaan hakijaa, joka on menestyksellisesti läpäissyt työterveyshuollon ja haavoittuvien ryhmien suojelua (PVG).

Epäilyttävissä tapauksissa hakijoita kehotetaan kuulemaan neuvonantajan tutkintoihin. Opiskelijoita kehotetaan hankkimaan hepatiitti B-, BCG- ja MMR-rokotukset. Koulutuksen immunisointipolitiikka on suositeltavaa terveydenhuollon suojelusta Skotlannissa, ja rokotuksista kieltäytyneet opiskelijat voivat pitää rajoitetusti harjoittelua ja eivät ehkä pysty tekemään tiettyjä sijoitteluja. Harjoitteluun liittyvät rajoitukset dokumentoidaan opiskelijoiden harjoittelupassiin.

Palkkiot ja rahoitus

Maksamasi lukukausimaksut määräytyvät pääosin maksutilanteessasi. Mikä on opiskelijamaksumääränne?

Opintomaksut 2018/19

  • Koti: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Kansainvälinen: 11 500 puntaa

* Kolmen tai neljän vuoden tutkintoa suorittavien RUK-opiskelijoiden lukumäärät ovat yhteensä 27,750 puntaa. Skotlannin hallituksen on vahvistettava erityiset maksut, ja ne voivat muuttua, kun ne vahvistetaan.

Jos aloitat opintosi syyskuussa 2018 tai tammikuussa 2019, nämä ovat vuosittain tai moduulimaksuja, jotka koskevat kurssisi kestoa. kuitenkin maksut voivat muuttua. Täydelliset yksityiskohdat siitä, miten maksut saattavat muuttua, lue maksut ja hyvityssäännöt.

Lisäkustannukset

Kurssimaksuista voi aiheutua lisäkustannuksia yliopistosi aikana.

Apurahat

Tarjoamme korkealaatuista koulutusta oikeudenmukaiseen hintaan; Yliopistollisena yliopistona olemme sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuista koulutusta lahjakkaille opiskelijoille pitämällä lukukausimaksut alhaisina ja antamalla runsaan 2,5 miljoonan puntaa vuodessa apurahaa.

Jos sinulla on kysymyksiä tai tiedusteluja 2018/19 saatavissa olevista apurahoista, ota yhteyttä opiskelijan kyselytiimiin.

Kansainväliset opiskelijan aloituspäivät

Uusille kansainvälisille opiskelijoille suuntautumistilaisuudet alkavat 14. syyskuuta 2018 . Tämä ylimääräinen aika on suunniteltu erityisesti auttamaan uusia kansainvälisiä opiskelijoita pääsemään Yhdistyneeseen kuningaskuntaan ja GCU: iin ennen yleisen opiskelija-induktio- ja opetustyön aloittamista.

Tänä aikana tapahtuu koko joukko hauskoja ja informatiivisia aktiviteetteja, kuten kampus- ja kaupunkikierroksia sekä tervetulotoiveita, joilla voit tavata muita kansainvälisiä opiskelijoita.

Lisätietoa saat palkittua Visa Immigration Support -palvelusta

Professional akkreditointi

Tämä ohjelma on hyväksytty Yhdistyneessä kuningaskunnassa Chiropodists ja jalkaterapeutit ja UK Health

Arviointimenetelmät

Käytämme laajaa oppimis- ja opetusmenetelmää sen varmistamiseksi, että sinulla on sekä tarvittava osaaminen ja ymmärrys liiketoiminnasta ja johtamisesta sekä älyllisistä ja henkilökohtaisista taidoista.

Jokainen ohjelman moduuli käyttää omaa oppimis-, opetus- ja arviointistrategiaansa oppimistavoitteiden saavuttamiseksi. Arviointimenetelmät vaihtelevat moduulien välillä ja voivat sisältää näkymättömiä tutkimuksia, luokkatestejä, esseitä, johtamisraportteja, tapaustutkimuksia, esityksiä ja ryhmätyötä.

Opetusmenetelmät

Käyttämämme oppimis- ja opetusmenetelmät varmistavat, että ohjelmamme ovat sekä ammatillisesti merkityksellisiä että akateemisesti haastavia. Lähestymistapamme on opiskelijakeskeinen, käytännöllinen, osallistuva ja tarpeellinen työnantajien tarpeisiin.

Olemme siirtyneet perinteisestä opettajankeskeisestä oppimisesta itsenäisempään oppimisympäristöön, jossa sinua kannustetaan kehittämään kriittisiä ajattelutaitoja.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Commu ... Lue lisää

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Community Health. Working in partnership with our staff, students and external stakeholders, the School of Health and Life Sciences has created a unifying vision designed to meet the 2020 University Strategy, embedding excellence, engagement and energy into every aspect of school life. Näytä vähemmän