BSc (Hons) in Human Nutrition and Dietetics

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Ihmisen ravitsemus ja ruokavalio ovat ravitsemuksellisen tiedon soveltaminen tautien ehkäisyyn ja hoitoon sekä terveyden edistämiseen.

GCU: lla on pitkäikäinen Dietics-ohjelma Skotlannissa. Se tarjoaa perusteellisen ymmärryksen ravitsemuksesta ja aineenvaihdunnasta, joka on saatu fysiologian, biokemian, farmakologian ja elintarviketieteiden tutkimuksesta tunnustuksena psykologian ja sosiologian vaikuttavista näkökohdista.

Ohjelman vahva käytännön keskittyminen keskittyy ongelmapohjaiseen oppimiseen luokkahuoneessa, ravitsemuslaboratoriossa ja kliinisessä simulaatiotutkimuksessa sekä sijoituksessa.

Ohjelma on akkreditoinut British Dietetic Association ja Health and Care Professions Council (HCPC). Se johtaa siihen, että hakija voi hakea HCPC-rekisteröintiä (opiskelijoiden on täytettävä 1000 tuntia kliinistä harjoittelua) ja noudattaa British Dietetics Associationin perusopetussuunnitelmaa.

Sinun urasi

Suurin osa tutkinnon suorittaneista hakee työtä NHS: ltä, joka on erikoistunut esimerkiksi lastenlääketieteen, ravitsemuksellisen tuen, urheiluravitsemuksen, onkologian, munuaisten, kriittisen hoidon ja yhteisön ruokavalion alalla. Toiset siirtyvät tutkimukseen, mediaan, julkaisuun, yksityiseen käytäntöön ja elintarviketeollisuuteen.

Mitä opiskelet

Vuosi 1

Terveydenhuollon periaatteet, ravitsemustieteen perusteet, psykologian esittely, solut ja biomolekyylit, ravitsemuksen perusteet

2. vuosi

Johdatus mikrobiologiaan, ravitsemus elinkaaren kautta, energian kulut ja koostumus, tutkimusmenetelmät psykologiassa, elintarviketieteet, solunhallinnan mekanismit, sijoittaminen.

3. vuosi

Sovellettu kliiniset tutkimukset, neuvonta taidot, perus farmakologia, terapeuttinen ruokavalio, ravitsemus ja kansanterveys.

Vuosi 4

Sijoittelut ja kunniaprojekti.

Palkkiot ja rahoitus

Maksamasi lukukausimaksut määräytyvät pääosin maksutilanteessasi. Mikä on opiskelijamaksumääränne?

Opintomaksut 2018/19

  • Koti: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Kansainvälinen: 11 500 puntaa

* Kolmen tai neljän vuoden tutkintoa suorittavien RUK-opiskelijoiden lukumäärät ovat yhteensä 27,750 puntaa. Skotlannin hallituksen on vahvistettava erityiset maksut, ja ne voivat muuttua, kun ne vahvistetaan.

Jos aloitat opintosi syyskuussa 2018 tai tammikuussa 2019, nämä ovat vuosittain tai moduulimaksuja, jotka koskevat kurssisi kestoa. kuitenkin maksut voivat muuttua. Täydelliset yksityiskohdat siitä, miten maksut saattavat muuttua, lue maksut ja hyvityssäännöt.

Lisäkustannukset

Kurssimaksuista voi aiheutua lisäkustannuksia yliopistosi aikana.

Apurahat

Tarjoamme korkealaatuista koulutusta oikeudenmukaiseen hintaan; Yliopistollisena yliopistona olemme sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuista koulutusta lahjakkaille opiskelijoille pitämällä lukukausimaksut alhaisina ja antamalla runsaan 2,5 miljoonan puntaa vuodessa apurahaa.

Jos sinulla on kysymyksiä tai tiedusteluja 2018/19 saatavissa olevista apurahoista, ota yhteyttä opiskelijan kyselytiimiin.

Sisäänpääsyvaatimukset

Vuosi 1

SQA korkeampi

BBBB mukaan lukien englanti, kemia ja yksi tieteen lisäksi Nat 5 Maths ja englanti B

Taso

BCC mukaan lukien kemia plus GCSE englanti ja matematiikka B / 6 ja kemia C / 4: ssä

ILC korkeampi

H2H2H3H3 mukaan lukien kemia, englanti ja yksi toinen tiede ylemmän ja tavallisen tason matematiikan tavallisissa 01 tai 02

IB-tutkintotodistus

24 pistettä, mukaan lukien kemia ja toinen tiede.

Tason 3 laajennettu tutkintotodistus

DMM relevanttiin aiheeseen, mukaan lukien kemia ja toinen tiede.

College

SWAP Access Dietics / Tiede Kelvin Collegessa. HNC-tiedekoulutukseen on sisällyttävä riittävä kemian kattavuus.

Englannin kieli

Opiskelijoille, joiden ensimmäisenä kielenä ei ole englanti, vaaditaan normaalisti 7,0: n akateemisen IELTS-testi, joka on 6,5 kussakin elementissä.

Lisäinformaatio

Lisävaatimukset

Hakijoiden odotetaan näyttävän näyttöönsä heidän kiinnostuksensa Dietetics-tutkimukseen ja kaikki elämän ja työkokemuksen taidot ja kyvyt, jotka ovat hyödyllisiä tulevaisuuden uran ruokavalioon.

Emme ole odottaneet, että kaikki hakijat ovat käyneet ruokavalion osastolla, mutta jos olette onnellisia saadaksesi kokemusta keskustelusta ravitsemusterapeutin kanssa tai vierailemalla ruokavalioon, on syytä sisällyttää tämä henkilökohtaiseen lausuntoosi.

Tiedonantovelvollisuus

Opiskelijoilta vaaditaan tiukennettua rikollisuutta koskevaa ilmoitusmenettelyä Disclosure Skotlannissa ennen sijoittelua.

Professional akkreditointi

Ohjelma on akkreditoinut British Dietetic Association ja Health and Care Professions Council (HCPC).

Kansainväliset opiskelijan aloituspäivät

Uusille kansainvälisille opiskelijoille suuntautumistilaisuudet alkavat 14. syyskuuta 2018 . Tämä ylimääräinen aika on suunniteltu erityisesti auttamaan uusia kansainvälisiä opiskelijoita pääsemään Yhdistyneeseen kuningaskuntaan ja GCU: iin ennen yleisen opiskelija-induktio- ja opetustyön aloittamista.

Tänä aikana tapahtuu koko joukko hauskoja ja informatiivisia aktiviteetteja, kuten kampus- ja kaupunkikierroksia sekä tervetulotoiveita, joilla voit tavata muita kansainvälisiä opiskelijoita.

Arviointimenetelmät

Käytämme laajaa oppimis- ja opetusmenetelmää sen varmistamiseksi, että sinulla on sekä tarvittava osaaminen ja ymmärrys liiketoiminnasta ja johtamisesta sekä älyllisistä ja henkilökohtaisista taidoista.

Jokainen ohjelman moduuli käyttää omaa oppimis-, opetus- ja arviointistrategiaansa oppimistavoitteiden saavuttamiseksi. Arviointimenetelmät vaihtelevat moduulien välillä ja voivat sisältää näkymättömiä tutkimuksia, luokkatestejä, esseitä, johtamisraportteja, tapaustutkimuksia, esityksiä ja ryhmätyötä.

Opetusmenetelmät

Käyttämämme oppimis- ja opetusmenetelmät varmistavat, että ohjelmamme ovat sekä ammatillisesti merkityksellisiä että akateemisesti haastavia. Lähestymistapamme on opiskelijakeskeinen, käytännöllinen, osallistuva ja tarpeellinen työnantajien tarpeisiin.

Olemme siirtyneet perinteisestä opettajankeskeisestä oppimisesta itsenäisempään oppimisympäristöön, jossa sinua kannustetaan kehittämään kriittisiä ajattelutaitoja.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Commu ... Lue lisää

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Community Health. Working in partnership with our staff, students and external stakeholders, the School of Health and Life Sciences has created a unifying vision designed to meet the 2020 University Strategy, embedding excellence, engagement and energy into every aspect of school life. Näytä vähemmän