BSc (Hons) hoitotyössä - mielenterveys

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Yleiskatsaus

Mielenterveyden hoitotyö on haastava, mutta palkitseva ammatti, jossa voit tehdä todellisen eron ihmisten elämään.

Opiskelijana mielenterveydenhoitajana jatkossakin ajattelevaa ja haastavaa akateemista kurssia sekä kokemusta monenlaisesta käytännön oppimisesta. Viimeisimmän tutkimuksen ansiosta kurssimme opetussuunnitelmasta kerrotaan, ja kannustaa sinua tekemään näyttöön perustuvan lähestymistavan hoitotyöhön.

Tämä ennakoiva ajattelu ja innovatiivinen kurssi auttavat sinua saavuttamaan rekisteröintivaatimukset Yhdistyneessä kuningaskunnassa hoitajana mielenterveyden alalla. Jätät meidät luottavaisimmaksi ja kykeneviksi toimijoiksi, jotka pystyvät tekemään turvallista, tehokasta ja henkilökeskeistä hoitoa samalla, kun he tekevät arvokkaita panoksia ihmisten elämään.

Meillä on erinomaiset suhteet NHS Boardin NHS Forth Valleyn kumppaniemme kanssa. Työskentelemme yhdessä varmistaaksemme, että kurssi pysyy kliinisesti erinomaisena ja opiskelijamme saavat parhaan mahdollisen kokemuksen opiskellessaan.

Mielenterveyskurssi perustuu uskomaan, että mielenterveys- ja hyvinvointipalvelujen on tarjottava erinomainen hoito, joka kunnioittaa niiden ihmisten ja yhteisöjen sisäistä arvoa, joissa he elävät. Tämä filosofia on tiukasti kaikkien kurssijoukossa.

Palautemme kliinisiltä kumppaneilta kertoo, että juuri pätevinä sairaanhoitajina oppilaamme nähdään sitoutuneina, innostuneina ja mukautuvina. Myös luotettava, joustavuus, joka tarvitaan nykyisten palvelutarpeiden täyttämiseen.

Tärkeimmät syyt opiskella kanssamme

# 1 Olemme Skotlannin korkeimman arvostetun mielenterveyden hoitajan tarjoaja (The Complete University Guide, 2016).

# 2Stirlingin University of Stirling on voittanut Student Nursing Times Awardsin vuonna 2012, 2013, 2015, 2016, 2017 ja 2018.

# 3Our opetussuunnitelma on saanut tietoa uraauurtavasta tutkimuksesta: olemme ensimmäistä Skotlannissa terveystieteissä (REF2014)

Professional akkreditointi

Hoitotyön ja kätilön neuvosto hyväksyy kurssin.

Palkinnot tai palkinnot

Opiskelijat voivat nimetä Student Nursing Times -palkinnot. Nämä ovat ainoita palkintoja juhlimaan parasta opiskelijaa ja sairaanhoitajakoulutusta, tunnustamaan oppilaitokset ja kunnioittamaan niitä, jotka ovat sitoutuneet kehittämään uutta hoitotyöntekijöitä. University of Stirling on voittanut Student Nursing Times Awardsin vuonna 2012, 2013, 2015, 2016, 2017 ja 2018.

Stirlingin loppuvaiheen opiskelijan Robert Murray nosti vuoden 2005 opiskelijakavereiden palkinnon: Mielenterveys vuonna 2016.

Kurssin yksityiskohdat

Aikuisten hoitotyön opiskelijoiden rinnalla opiskelet, jotta saataisiin käsitys siitä, miten terveydenhuolto- ja sosiaalialan ammattilaiset työskentelevät yhdessä parantaakseen potilaskeskeistä hoitoa.

Joka vuosi täyttää hoitotyön ja kätilön neuvosto (NMC) vaatimus 50% teoria ja 50% käytännön. Sinulle otetaan käyttöön hoitotyön perusteet ja sitten edistyvät mielenterveyden hoitotyön erityisalueisiin, kuten terapeuttisiin taitoihin, toipumiseen ja johtamistaitoihin.

Yhteistyökumppanuuksemme erilaisten terveys- ja sosiaalihuollon organisaatioiden kanssa tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden panna teoriansa käytäntöön. Opiskelijat voivat työskennellä sekä päivällä että yöllä siirtymällä samaan aikaan alueen alueen mallien kanssa ja niiden myönnetyn käytännön harjoittelun kanssa. Sinulla on myös mahdollisuus valita kansalliset tai kansainväliset sijoitukset.

Opiskelijana sinua rohkaistaan ​​osoittamaan kasvavaa arvostusta biotieteistä, terveydestä ja hyvinvoinnista, sosiaalisista ja käyttäytymistieteistä, arvoista, laista, eettisestä hoitotyöstä ja myötätunnosta, viestinnästä ja laadun parantamisesta. Opit myös hyödyntämisen keskittyneen hoidon ja traumakäyttäytymisen periaatteista ja soveltamisesta. Näihin teemoihin liittyy taustalla olevat kliiniset ja suhteellisiin taitoihin perustuvat taidot.

Kurssimme kehittää kriittistä ja heijastavaa ajattelua ja parantaa näin itsetietoisuutta, itseluottamusta ja henkilökohtaista joustavuutta.

Tietämyksen lisääminen edellyttää, että mielenterveydenhoitajat sisällyttävät jatkuvasti uusia tutkimustuloksia käytäntöön; tämä tietoisuus on upotettu meidän kurssillemme. Sinun kykysi sisällyttää näyttöön perustuva, tulossuuntautunut käytäntö on osa kurssin filosofiaa.

Kurssin tavoitteet

Kokonaisvaltaiset kurssitulokset kuvastavat NMC-standardit esikirjoituskoulutukseen (NMC, 2010) ja pyrkivät varmistamaan, että jatko-opiskelijamme kykenevät:

 1. Tarjoa korkealaatuista välttämätöntä hoitoa kaikille.
 2. Toimittaa monimutkaista hoitoa palveluntarjoajille koko harjoittelualalla.
 3. Laki suojella yleisöä ja olla vastuussa ja vastuussa turvallisesta, ihmiskeskeisestä, näyttöön perustuvasta hoitokäytännöstä.
 4. Toimi ammattitaidolla ja rehellisyydellä ja työskentelee sovituissa ammatillisissa, eettisissä ja oikeudellisissa puitteissa ja prosesseissa standardien ylläpitämiseksi ja parantamiseksi.
 5. Käytä myötätuntoista, kunnioittavaa tapaa ylläpitämällä ihmisarvoa ja hyvinvointia ja kommunikoimaan tehokkaasti.
 6. Laki niiden ymmärtämisestä siitä, miten ihmisten elämäntapa, ympäristö ja hoidon sijainti vaikuttavat heidän terveyteensä ja hyvinvointiinsa.
 7. Tutki kaikkia mahdollisuuksia edistää terveyttä ja ehkäistä sairauksia.
 8. Työskentele yhteistyössä muiden terveydenhuollon ja sosiaalihuollon ammattilaisten ja virastojen, palvelun käyttäjien, hoitajien ja perheiden kanssa huolehtien siitä, että hoidosta tehtävät päätökset jaetaan.
 9. Käytä johtamistaitoja valvoa ja hallita toisia ja osallistua tulevaisuuden palveluiden suunnitteluun, suunnitteluun, toimittamiseen ja parantamiseen.

opetus

Meille on myönnetty viiden tähden huippuosaaminen QS World University -listalle 2017/18. Kurssilla käytetään laajaa lähestymistapaa opetukseen ja oppimiseen. Otamme oppilaskeskeisen lähestymistavan, jossa käytetään pienryhmäopetusta (tutkintoon perustuvaa oppimista) sekä luentoja, seminaareja, ryhmätyötä ja kliinisen taidon opettamista.

Arviointi

Jokainen lukukausi arvioidaan useilla eri tavoilla, mukaan lukien tentit, esseet, raportit, kliinisten taitojen arviointi, esitykset ja käytännön arviointi. Sinun on siirrettävä nämä ennen siirtymistä seuraavalle lukukaudelle.

Harjoittelumahdollisuudet

Harjoittelupaikat saattavat olla saatavilla Skotlannin hallituksen yhden vuoden työturvaohjelman kautta.

Lue lisää NHS Education for Scotland -sivustosta.

Opiskella ulkomailla

Sinulla on mahdollisuus ottaa osaa harjoittelusta ulkomailla. Vuosien lopulla yksi ja kaksi saat kolme itsenäistä opiskeluviikkoa, joihin voit osallistua valittavien käytäntöjen oppimiskokemukseen ulkomailla.

Nykyiset kansainväliset kumppaniyliopistot sisältävät:

 • University of South Florida, Tampa, Yhdysvallat
 • Navarran yliopisto, Pamplona, ​​Espanja
 • Paracelsuksen yliopisto, Itävalta

Meillä on käytössämme myös käytännön oppimissopimus EMSMedical Centerin kanssa Nazarethissa, Israelissa.

Ottaa yhteyttä

Opiskelijoiden rekrytointi ja opintosuoritukset

44 (0) 1786 467046

recruitment@stir.ac.uk

Maksut - 2018/2019

 • Ulkomaalaiset opiskelijat (EU: n ulkopuolella): £ 14,460
 • Skotlannin ja EU: n opiskelijat: Skotlannin hallituksen maksamat palkkiot
 • Opiskelijat muusta Yhdistyneestä kuningaskunnasta: £ 9,250

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Näytä vähemmän