BSc (Hons) hoitotyössä - aikuinen

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Yleiskatsaus

Aikuisihoito on haastava ja palkitseva ammatti, joka tarjoaa laajan valikoiman ihmisten hoitoa ja terveyden edistämistä.

Stirling on erinomainen paikka oppia nykypäivän hoitotyön taitoja, joita arvostetaan ympäri maailmaa. Hoitotyö on hyväksytty Hoitotyö - ja kätilöneuvostossa, ja hän on saanut myös useita kiitoksia. Olemme voittaneet Student Nursing Times Awards -palkinnot vuosina 2012, 2013, 2015, 2016, 2017 ja 2018.

Esirekisteröinti Terveystieteiden ja urheilun tiedekunnan hoitotyötä johtaa maailman johtavien tutkijoiden ryhmä, jolla on vahvat ja vakiintuneet tutkimustiedot, hoitotyön osaaminen ja runsaasti maailmanluokan julkaisuja. Akateemisen ja käytännön henkilökuntamme on sitoutunut varmistamaan, että opiskelijoillamme on korkealaatuinen opiskelijakokemus.

Hoitaminen on dynaamista ammattia, ja annamme sinulle koulutuksen ja luottamuksen, joka on välttämätöntä työskennellä monimutkaisessa terveys- ja sosiaalihuollossa. Sinulla on tietämystä, taitoja ja ominaisuuksia, jotka ovat välttämättömiä harjoittaa turvallisesti, myötätuntoisesti, eettisesti ja tehokkaasti useissa nykyisissä hoitopalveluissa.

BSc-kurssimme hoitotyössä on yli kolme vuotta, kun taas BSc (Hons) -kurssi on neljä vuotta. Loppuvuonna Honors-opiskelijat suorittavat täydentäviä moduuleja, mukaan lukien väitöskirja ja heidän NMC-vaadittavat loppusijoituksensa, rekisteröinnin suorittaminen ja heidän kunniatohtorin tutkinnon vuoden 4 lopussa.

Tärkeimmät syyt opiskella kanssamme

# 1 Työskentelemme NHS Forth Valleyn kanssa varmistaaksemme, että kurssimme pysyy kliinisesti erinomaisena ja että saat parhaan mahdollisen käytännön harjoittelun

# 2 Olemme saaneet useita arvosanoja hoitokodista ja kätilöneuvostosta, myös läheisistä työsuhteistamme käytännön kumppaneiden kanssa

# 3 Maailman johtavat tutkijat ovat erinomaisia ​​tutkimustietueita ja todellista hoitokokemusta

Professional akkreditointi

Hoitotyön ja kätilön neuvosto hyväksyy kurssin.

Kurssin yksityiskohdat

Meidän BSc-aikuisihoitajamme ulottuu yli kolme vuotta ja BSc (Hons) yli neljä vuotta.

Tämä kurssi on uran alku, johon liittyy jatkuvaa ammatillista kehitystä. Sinulle otetaan käyttöön hoitotyön perusteet ja edistys ihmiskeskeisen hoitotyön tuottamiseksi monimutkaisemmissa ja vaativissa tilanteissa. Saat tietoa, taitoja, asenteita ja arvoja, jotka ovat välttämättömiä turvallisen, myötätuntoisen, kunnioittavan, eettisen ja tehokkaan hoidon tarjoamiseksi kehittyvässä ja dynaamisessa terveydenhuollossa ja sosiaalisessa ympäristössä. Joka vuosi täyttää hoitotyön ja kätilön neuvosto (NMC) vaatimus 50% teoria ja 50% käytännön.

Kumppanuussamme monipuolisten terveys- ja sosiaalialan järjestöjen kanssa sinulla on mahdollisuus laittaa teoriasi käytäntöön. Voit työskennellä sekä päivällä että yöllä siirtymällä samaan aikaan alueen alueen mallien kanssa ja kohdennetusta käytännön harjoittelusta.

Tämä kurssi on suunniteltu siten, että saavutat Yhdistyneessä kuningaskunnassa sairaanhoitajaan vaadittavat pätevyydet. Sinulla on myös mahdollisuus valita kansalliset tai kansainväliset sijoitukset.

Sinulle myönnetään henkilökohtainen opettaja, joka ohjaa, tiedottaa ja tukee opintojen aikana. Käytännössä oppimiskokemuksia käytetessäsi myös käytännön harjoittelija, joka helpottaa ja tukee oppimistasi käytännössä.

Tutustutte mentaalisen terveydenhoidon opiskelijoiden rinnalle kokonaisvaltaista ymmärrystä siitä, miten terveydenhuollon ammattilaiset työskentelevät yhdessä parhaansa saamiseksi potilaskeskeiseen hoitoon.

Keskitymme myös kehittämään johtajuutta ja johtamistaitoja, joita tarvitaan laadun ja innovoinnin edistämiseen terveydenhuollossa ja sosiaalialalla.

Jätät meidät luottavaisimmaksi ja kykeneviksi lääkäreiksi, jotka ovat täysin valmiita liittymään terveydenhuollon tiimiin.

Kurssin tavoitteet

Kokonaisvaltaiset kurssitulokset kuvastavat NMC-standardit esikirjoituskoulutukseen (NMC, 2010) ja pyrkivät varmistamaan, että jatko-opiskelijamme kykenevät:

 1. Tarjoa korkealaatuista välttämätöntä hoitoa kaikille.
 2. Toimittaa monimutkaista hoitoa palveluntarjoajille koko harjoittelualalla.
 3. Laki suojella yleisöä ja olla vastuussa ja vastuussa turvallisesta, ihmiskeskeisestä, näyttöön perustuvasta hoitokäytännöstä.
 4. Toimi ammattitaidolla ja rehellisyydellä ja työskentelee sovituissa ammatillisissa, eettisissä ja oikeudellisissa puitteissa ja prosesseissa standardien ylläpitämiseksi ja parantamiseksi.
 5. Käytä myötätuntoista, kunnioittavaa tapaa ylläpitämällä ihmisarvoa ja hyvinvointia ja kommunikoimaan tehokkaasti.
 6. Laki niiden ymmärtämisestä siitä, miten ihmisten elämäntapa, ympäristö ja hoidon sijainti vaikuttavat heidän terveyteensä ja hyvinvointiinsa.
 7. Tutki kaikkia mahdollisuuksia edistää terveyttä ja ehkäistä sairauksia.
 8. Työskentele yhteistyössä muiden terveydenhuollon ja sosiaalihuollon ammattilaisten ja virastojen, palvelun käyttäjien, hoitajien ja perheiden kanssa huolehtien siitä, että hoidosta tehtävät päätökset jaetaan.
 9. Käytä johtamistaitoja valvoa ja hallita toisia ja osallistua tulevaisuuden palveluiden suunnitteluun, suunnitteluun, toimittamiseen ja parantamiseen.

opetus

Meille on myönnetty viiden tähden huippuosaaminen QS World University -listalle 2017/18.

Kurssisi tarjoaa sinulle oppimiskokemuksia käytännössä harjoittelupaikoilla monilla eri alueilla. Harjoittelua tukee teidän sitoutuminen kurssin teoreettisiin osiin sekä myös sairaanhoitajan mentori. Kehität kriittisen lukemisen, arvostuksen ja analyysin, laskutoimituksen ja lukutaidon taidot. Nämä taidot ovat sekä jatko-ominaisuuksia että olennaisia ​​taitoja jatko-opiskelijalle.

Kurssi hyödyntää erilaisia ​​opetus- ja oppimiskokemuksia, kuten luentoja, pienryhmätyöskentelyä, taitoja, simulaatiotutkimusta ja suullisia esityksiä. Nämä tarjoavat sinulle erilaisia ​​taitoja parantaa kykyjäsi ammattitaitoisena sairaanhoitajana.

Tiedekunta hyväksyy laajaa lähestymistapaa opetukseen ja oppimiseen. Opiskelijakeskeinen lähestymistapa on keskeinen asia ja käyttää pienryhmäopetusta (tutkintoon perustuvaa oppimista tai EBL: tä) yhdessä luentojen, seminaarien, ryhmätyöskentelyn ja kliinisten taitojen opettamisen kanssa.

Arviointi

Sinua arvioidaan erilaisilla menetelmillä, kuten tutkimuksilla, esseillä, raportilla, kliinisten taitojen arvioinnilla, esityksillä ja käytännön arvioinneilla. Sinun on läpäistävä jokaisen lukukauden arvio ennen siirtymistä seuraavalle lukukaudelle.

Harjoittelumahdollisuudet

Kurssi tarjoaa sinulle käytännön kokemuksia harjoittelupaikoista monilla eri alueilla.

Nämä tapahtuvat ensisijaisesti NHS Forth Valley -alueella, mutta voi olla mahdollisuuksia sijoittaa muihin terveydenhoitolaitoksiin.

Opiskella ulkomailla

Voit hyödyntää mahdollisuuksia opiskella ulkomailla kolmen itsenäisen tutkimusviikon aikana vuosien 1 ja 2 lopulla. Nykyiset kumppaniyliopistot sisältävät:

 • University of South Florida, Tampa, Yhdysvallat
 • Navarran yliopisto, Pamplona, ​​Espanja
 • Paracelsuksen yliopisto, Itävalta

Meillä on myös harjoittelusopimus EMS Medical Centerin kanssa Nazarethissa, Israelissa.

Ottaa yhteyttä

Opiskelijoiden rekrytointi ja opintosuoritukset

44 (0) 1786 467046

admissions@stir.ac.uk

Voinko käydä yliopistossa?

Valintaprosessi on osa paljon laajempaa hakuopäivää, joka antaa täydelliset tiedot kurssista ja palveluista, jotka on suunniteltu erityisesti hoitotyön opiskelijoille. Lue lisää sijainnistamme .

Maksut - 2018/2019

 • Ulkomaalaiset opiskelijat (ei EU: n) 14.460,00 £
 • Skotlannin ja EU: n opiskelijat 1.820,00 £
 • Opiskelijat muusta Yhdistyneestä kuningaskunnasta £ 9,250

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Näytä vähemmän