BSc (Hons) hoitotyössä (lapsi)

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Akkreditoitu: NMC

Sairaanhoitajien erottamattomana osana lapset hoitavat lapsiin ja heidän perheisiinsä erityistä hoitotyötä syntymästä nuoren aikuisikään. Lasten sairaanhoitajat harjoittavat monenlaisia ​​asetuksia, jotka vaihtelevat tehohoitoyksiköistä ja perhekodeista huolenpitoon maailmanlaajuisissa hätätilanteissa.

Ammattitaitoinen oppiminen eri terveydenhuollon ammattihenkilöiden kurssien opiskelijoiden kanssa kannustaa tietoisestasi laajemman monitieteisen tiimin tehtävistä ja vastuista sekä edistää tiimityöskentelytaitoja.

Ylioppilastutkinnon suorittajana harjoittelet harjoittelua erilaisiin asetuksiin, mukaan lukien uusi Glasgow-lastensairaala, hoitotyö ja koulunkäynti. Näitä kokemuksia tuetaan teoreettisella hoitotyön osaamisella ja käytännön kokemuksilla, jotka on kehitetty GCU: n huipputeknisessä ammatillisessa kliinisessä simulaatiokeskuksessa.

Sinulla on mahdollisuus tehdä kansainvälisiä harjoittelujaksoja; Viime vuosina opiskelijamme ovat alkaneet sijoittaa Nepaliin, Sri Lankaan, Ruotsiin ja Bangladeshiin.

Sinun urasi

Lastenhoidon keskeinen piirre on yhteistyössä lasten ja nuorten ja heidän perheidensä kanssa muiden terveydenhuollon ja sosiaalialan ammattilaisten kanssa kokonaisvaltaisen, turvallisen ja tehokkaan perhekeskeisen hoidon tarjoamiseksi. Valmistumisvaiheessa pääset sisään hoitokodissa ja kätilörekisteriin lastenhoitajana.

Mitä opiskelet

Vuosi 1

Arvot ja oikeuksiin perustuvat hoitokäytännöt, terveydentilan parantaminen, nykyaikaisen terveydenhuollon toimittaminen, näyttöä näyttöön perustuvasta käytännöstä.

2. vuosi

Lapsen hoitotyön ammattitaidon kehittäminen, Lasten, nuorten ja heidän perheidensä hoitotyön asiayhteys.

3. vuosi

Lapsen hoitotyön ammattitaidon vahvistaminen, Lasten hoitotyön jatkuvuus.

Vuosi 4

Suoritustasoinen väitöskirja, Johtajuus ammattiryhmissä, Arvoperusteisen hoitotyön soveltamisen edistäminen terveys- ja sosiaalihuollossa.

Sisäänpääsyvaatimukset

Kaikki tässä luetellut syöttövaatimukset on käytettävä ohjeena ja ne edustavat vähimmäisvaatimusta, joka on otettava huomioon merkinnässä. Hakijoita, jotka ovat tehneet ehdollisen tarjouksen paikkaa, voidaan pyytää saavuttamaan enemmän kuin on ilmoitettu.

Vuosi 1

SQA korkeampi

BBBB mukaan lukien englanti ja tiede ja Nat 5 matematiikka C: ssä

Taso

BCC sisältää mieluiten tieteenalan ja GCSE: n englannin kielen ja matematiikan C / 4: ssä

ILC korkeampi

H2H2H3H3 sisältäen englannin ja mieluiten tiedetieteen, plus B1: n normaalitasoiset matemat

IB-tutkintotodistus

24 pistettä mukaan lukien tieteen

College

SWAP West Pääsy Honoursin hoitoon kumppanikouluissa. Tiedepohjaisia ​​HNC: itä harkitaan. Hakijoilla on oltava laskennallinen ja lukutaito, jotka vastaavat kansallista 5-tasoa.

BTEC-laajennettu tutkintotodistus

DMM: hen liittyvä tiedekunta, biologinen / biolääketieteellinen tiedekunta tai terveydenhuolto. Myös GCSE-matematiikka ja englanti C / 4 ovat tarpeen.

Englannin kieli

Hakijoita, joiden ensimmäinen kieli ei ole englanti, vaaditaan yleensä pitämään IELTS: n 7,0 kussakin elementissä tai vastaava.

Lisäinformaatio

Muut akateemiset ja ammatilliset pätevyydet

Jokainen hakemus GCU: lle katsotaan yksilöllisesti. Jos sinulla ei ole tyypillistä akateemista maisterintutkintotodistusta, mutta hän voi osoittaa asianmukaista työkokemusta ja / tai hyvityksiä tunnustetuista ammatillisista järjestöistä, sinulla voi olla oikeus osallistua tähän kurssiin yliopiston tunnistamalla aikaisempi oppimismalli.

Kansainväliset Pathways

Jos et täytä englannin kielivaatimuksia, saatat olla oikeutettu englannin kielen opiskeluun.

Lisävaatimukset

Hakijoiden odotetaan saavan näyttöä arvioidusta tutkimuksesta viiden viime vuoden aikana. Valitut hakijat kutsutaan osallistumaan hakupäiviin osana hakuprosessia.

Palkkiot ja rahoitus

Maksamasi lukukausimaksut määräytyvät pääosin maksutilanteessasi. Mikä on opiskelijamaksumääränne?

Opintomaksut 2018/19

  • Koti: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Kansainvälinen: 11 500 puntaa

* Kolmen tai neljän vuoden tutkintoa suorittavien RUK-opiskelijoiden lukumäärät ovat yhteensä 27,750 puntaa. Skotlannin hallituksen on vahvistettava erityiset maksut, ja ne voivat muuttua, kun ne vahvistetaan.

Jos aloitat opintosi syyskuussa 2018 tai tammikuussa 2019, nämä ovat vuosittain tai moduulimaksuja, jotka koskevat kurssisi kestoa. kuitenkin maksut voivat muuttua. Täydelliset yksityiskohdat siitä, miten maksut saattavat muuttua, lue maksut ja hyvityssäännöt.

Lisäkustannukset

Kurssimaksuista voi aiheutua lisäkustannuksia yliopistosi aikana.

Apurahat

Tarjoamme korkealaatuista koulutusta oikeudenmukaiseen hintaan; Yliopistollisena yliopistona olemme sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuista koulutusta lahjakkaille opiskelijoille pitämällä lukukausimaksut alhaisina ja antamalla runsaan 2,5 miljoonan puntaa vuodessa apurahaa.

Jos sinulla on kysymyksiä tai tiedusteluja 2018/19 saatavissa olevista apurahoista, ota yhteyttä opiskelijan kyselytiimiin.

Kansainväliset opiskelijan aloituspäivät

Uusille kansainvälisille opiskelijoille suuntautumistilaisuudet alkavat 14. syyskuuta 2018 . Tämä ylimääräinen aika on suunniteltu erityisesti auttamaan uusia kansainvälisiä opiskelijoita pääsemään Yhdistyneeseen kuningaskuntaan ja GCU: iin ennen yleisen opiskelija-induktio- ja opetustyön aloittamista.

Tänä aikana tapahtuu koko joukko hauskoja ja informatiivisia aktiviteetteja, kuten kampus- ja kaupunkikierroksia sekä tervetulotoiveita, joilla voit tavata muita kansainvälisiä opiskelijoita.

Arviointimenetelmät

Käytämme laajaa oppimis- ja opetusmenetelmää sen varmistamiseksi, että sinulla on sekä tarvittava osaaminen ja ymmärrys liiketoiminnasta ja johtamisesta sekä älyllisistä ja henkilökohtaisista taidoista.

Jokainen ohjelman moduuli käyttää omaa oppimis-, opetus- ja arviointistrategiaansa oppimistavoitteiden saavuttamiseksi. Arviointimenetelmät vaihtelevat moduulien välillä ja voivat sisältää näkymättömiä tutkimuksia, luokkatestejä, esseitä, johtamisraportteja, tapaustutkimuksia, esityksiä ja ryhmätyötä.

Opetusmenetelmät

Käyttämämme oppimis- ja opetusmenetelmät varmistavat, että ohjelmamme ovat sekä ammatillisesti merkityksellisiä että akateemisesti haastavia. Lähestymistapamme on opiskelijakeskeinen, käytännöllinen, osallistuva ja tarpeellinen työnantajien tarpeisiin.

Olemme siirtyneet perinteisestä opettajankeskeisestä oppimisesta itsenäisempään oppimisympäristöön, jossa sinua kannustetaan kehittämään kriittisiä ajattelutaitoja.

Professional akkreditointi

Valmistumisajankohdasta pääset hoitamaan hoitotyön ja kätilörekisterin rekisteriä lastenhoitajana.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Commu ... Lue lisää

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Community Health. Working in partnership with our staff, students and external stakeholders, the School of Health and Life Sciences has created a unifying vision designed to meet the 2020 University Strategy, embedding excellence, engagement and energy into every aspect of school life. Näytä vähemmän