BSc (Hons) hoitotyön ammattiopinnoissa

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Pätevien sairaanhoitajien ammatillinen kehitysohjelma, akateemisen pätevyyden edistäminen tutkintoon tai arvosanan tasoon; tai saada tutkintotodistus. Useat toimitusmenetelmät ja monipuoliset moduulivalinnat tarjoavat joustavuutta erilaisille kotimaisille ja kansainvälisille markkinoille. Ratkaisupyynnöt voidaan räätälöidä yksilöllisten ammatinharjoittajien henkilökohtaisten kehitystarpeiden ja palvelukehityksen operatiivisten tarpeiden ja strategisten tarpeiden tyydyttämiseksi.

Miksi valita tämän ohjelman?

Olemme asiantuntijoita kaikilla neljällä hoitotyön osa-alueella (aikuiset, lapset, oppimisvaikeudet ja mielenterveys) sekä terveysvierailu, kätilö ja kansanterveys.

GCU on johtava tapa ammatillisessa koulutuksessa terveydenhuollon ammattilaisille.

Tämä ohjelma on suunniteltu joustavaksi ja erikoistuneeksi, jonka avulla voit räätälöidä tulokset tarpeidesi ja kehitystesi mukaan.

Sisäänpääsyvaatimukset

Kaikki tässä luetellut syöttövaatimukset on käytettävä ohjeena ja ne edustavat vähimmäisvaatimusta, joka on otettava huomioon merkinnässä. Hakijoita, jotka ovat tehneet ehdollisen tarjouksen paikkaa, voidaan pyytää saavuttamaan enemmän kuin on ilmoitettu.

Kaikkien hakijoiden on oltava päteviä sairaanhoitajia, jotka ovat rekisteröidyt tai lisensoituneet kotimaansa sääntelyelimen toimesta. Hoitotyön tyypilliset vähimmäisvaatimukset suoraa saapumista Honours-reitille.

Englannin kieli

Hakijoita, joiden en- simmäinen kieli ei ole englanti, vaaditaan yleensä pitämään IELTS: tä kokonaisuudessaan 7,0 kustakin elementistä tai vastaavasta.

Lisäinformaatio

Muut akateemiset ja ammatilliset pätevyydet

Jokainen hakemus GCU: lle katsotaan yksilöllisesti. Jos sinulla ei ole tyypillistä akateemista maisterintutkintotodistusta, mutta hän voi osoittaa asianmukaista työkokemusta ja / tai hyvityksiä tunnustetuista ammatillisista järjestöistä, sinulla voi olla oikeus osallistua tähän kurssiin yliopiston tunnistamalla aikaisempi oppimismalli.

Palkkiot ja rahoitus

Maksamasi lukukausimaksut määräytyvät pääosin maksutilanteessasi. Mikä on opiskelijamaksumääränne?

Opintomaksut 2018/19

  • Koti: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Kansainvälinen: 11 500 puntaa

* Kolmen tai neljän vuoden tutkintoa suorittavien RUK-opiskelijoiden lukumäärät ovat yhteensä 27,750 puntaa. Skotlannin hallituksen on vahvistettava erityiset maksut, ja ne voivat muuttua, kun ne vahvistetaan.

Jos aloitat opintosi syyskuussa 2018 tai tammikuussa 2019, nämä ovat vuosittain tai moduulimaksuja, jotka koskevat kurssisi kestoa. kuitenkin maksut voivat muuttua. Täydelliset yksityiskohdat siitä, miten maksut saattavat muuttua, lue maksut ja hyvityssäännöt.

Osa-aikaisen ohjelman opiskelijat voivat laskea koko vuosimaksun tai lukuvuoden aikana suoritettujen moduulien lukumäärän. Opiskelijat voivat saada maksun tämän erässä vuoden aikana. Tarkastele osa-aika- ja etäopiskelumaksuja.

Lisäkustannukset

Kurssimaksuista voi aiheutua lisäkustannuksia yliopistosi aikana.

Apurahat

Tarjoamme korkealaatuista koulutusta oikeudenmukaiseen hintaan; Yliopistollisena yliopistona olemme sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuista koulutusta lahjakkaille opiskelijoille pitämällä lukukausimaksut alhaisina ja antamalla runsaan 2,5 miljoonan puntaa vuodessa apurahaa.

Jos sinulla on kysymyksiä tai tiedusteluja 2018/19 saatavissa olevista apurahoista, ota yhteyttä opiskelijan kyselytiimiin.

Kansainväliset opiskelijan aloituspäivät

Uusille kansainvälisille opiskelijoille suuntautumistilaisuudet alkavat 14. syyskuuta 2018. Tämä ylimääräinen aika on suunniteltu erityisesti auttamaan uusia kansainvälisiä opiskelijoita pääsemään Yhdistyneeseen kuningaskuntaan ja GCU: han ennen yleistä opiskelija-induktiota ja opetusta.

Tänä aikana tapahtuu koko joukko hauskoja ja informatiivisia aktiviteetteja, kuten kampus- ja kaupunkikierroksia sekä tervetulotoiveita, joilla voit tavata muita kansainvälisiä opiskelijoita.

Arviointimenetelmät

Käytämme laajaa oppimis- ja opetusmenetelmää sen varmistamiseksi, että sinulla on sekä tarvittava osaaminen ja ymmärrys liiketoiminnasta ja johtamisesta sekä älyllisistä ja henkilökohtaisista taidoista.

Jokainen ohjelman moduuli käyttää omaa oppimis-, opetus- ja arviointistrategiaansa oppimistavoitteiden saavuttamiseksi. Arviointimenetelmät vaihtelevat moduulien välillä ja voivat sisältää näkymättömiä tutkimuksia, luokkatestejä, esseitä, johtamisraportteja, tapaustutkimuksia, esityksiä ja ryhmätyötä.

Opetusmenetelmät

Käsittelemme kehittyviä oppimisteknologioita, mukaan lukien yliopiston virtuaalinen oppimisympäristö GCU, oppia, joka mahdollistaa opiskelun ja opetuksen joustavan toimittamisen ja sitä täydentää opiskelijoiden sitouttamisteknologiat, kuten Textwall. Ohjelmaa tukevat kliininen ja akateeminen osaaminen ja edistävät opiskelijakeskeistä eettisyyttä, joka tukee itsenäisten ja nykyaikaisten lääkäreiden kehittymistä, jotka voivat vaikuttaa myönteisesti terveydenhuollon välisiin ammatteihin liittyviin lähestymistapoihin.

Käytämme luentoja, opetusohjelmia, kliinisten taitojen simulointia, online-luentoja, seminaareja ja asynkronisia keskusteluja. Käytetään erilaisia ​​arviointimenetelmiä, jotka sopivat kunkin moduulin sisältöön ja toimitustapaan.

laitteisto

Kampusalueella sijaitsevaa täysin varustettua simuloitua koti- ja sairaalaympäristöä hyödyntävä Interprofessional Clinical Simulation Center tarjoaa mahdollisuuksia kliinisesti keskitetyn psykomotorisen ja psykososiaalisen taidon kehittämiseen ja käytäntöön turvallisessa, tuetussa ja tehokkaassa oppimisympäristössä.

Digitaalinen äänityslaite on jokaisen vuodealueen yläpuolella, mikä parantaa palautetta opiskelijoiden suorituskyvystä antamalla opiskelijoille mahdollisuuden tarkastella omaa suorituskykyään.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Commu ... Lue lisää

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Community Health. Working in partnership with our staff, students and external stakeholders, the School of Health and Life Sciences has created a unifying vision designed to meet the 2020 University Strategy, embedding excellence, engagement and energy into every aspect of school life. Näytä vähemmän