BSc (Hons) fysioterapiassa

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Sairaalassa, yhteisössä, teollisuudessa, kouluissa, urheilussa, julkisissa tai yksityisissä terveysasioissa työskentelevien fysioterapeuttien avulla fysioterapeutit pystyvät voittamaan fyysiset vaikeudet palauttaen liikkeen ja toiminnan mahdollisimman lähellä normaalia. Fysioterapeutit ovat keskeisiä terveydenhuollon tiimin jäseniä, jotka työskentelevät haastavassa ja palkitsevassa ammatissa.

Tavoitteenamme on kehittää tutkinnon suorittaneita arvoja ja taitoja innovatiivisiksi ja ongelmanratkaisijoiksi. Kehität tieteellisiä näkymiä ja käsittelette potilaita erilaisissa ympäristöissä. kuntoutuksesta tuki- ja liikuntaelimistöön hengityselimiin ja teollisuuteen.

Voit kehittää fysioterapian edellyttämiä taitoja harjoitellessasi oppilaitesi luokse. Oppimistasi tuetaan myös kliinisen simulaatiotutkimuksen, kenttätutkimusten, harjoittelujaksojen ja e-oppimisen kautta. Saat myös kokemusta valinnainen sijoittaminen Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai ulkomailla.

Opiskelijat suorittavat vähintään 1000 tuntia valvottua harjoittelukokemusta koko ohjelman ajan. Tämä käsittää seitsemän peräkkäisen viikon sijoittelua, lukuun ottamatta ensimmäistä harjoittelua, joka on kestoltaan 3 viikkoa.

Kaikki sijoittelut toteutetaan Skotlannissa ja riippuvat sijoittelun saatavuudesta. Opiskelijat yleensä matkustavat päivittäin sijoitteluun, mutta joissakin tapauksissa majoitus on tarpeen.

Mitä opiskelet

Vuosi 1

Ihmisen liike: Anatomia

2. vuosi

Neuromusculoskeletal Management, Cardiopulmonary Practice, Neurorehabilitation, Työskentely ammatillisissa joukkueissa, Metodologia

3. vuosi

Harjoittelun harjoittelu, valinnainen harjoittelu, elinikä, toiminta, kunto

Vuosi 4

Kunniaprojekti, johtajuus ammattilaisjoukkueissa, käytännön harjoittelujaksot.

Sisäänpääsyvaatimukset

Kaikki tässä luetellut syöttövaatimukset on käytettävä ohjeena ja ne edustavat vähimmäisvaatimusta, joka on otettava huomioon merkinnässä. Hakijoita, jotka ovat tehneet ehdollisen tarjouksen paikkaa, voidaan pyytää saavuttamaan enemmän kuin on ilmoitettu.

Vuosi 1

SQA korkeampi

AABBB mukaan lukien englanti ja kaksi tiedettä. Kolmas tiede on saavutettava vähintään B: llä kansallisella tasolla 5.

Taso

AAB mukaan lukien yksi tiede. Englanti ja kaksi muuta tiedettä on saavutettava vähintään joko B: ssä GCSE: ssä, BB: ssä GCSE: n kaksoispalkinnossa tai B: n AS-tasolla. Huomaa, että yleisiä opintoja ei hyväksytä.

ILC korkeampi

H1H2H2H3H3 mukaan lukien englanti ILC: n kunnian tasossa ja 3 tiedettä, joilla vähintään 2 on ILC: n Honors-tasolla.

IB-tutkintotodistus

Pisteet 32 ​​pistettä yhteensä ja 6 pistettä Biologia. Toinen tiede on tarpeen.

BTEC Level 3 Extended Diploma

Applied Science tai Pure Science DDD, sekä GCSE Englanti klo C.

College

HND Sports Therapy, Sports and Exercise Science tai Science-pohjainen HND AA: lla luokitelluissa yksiköissä Tämä on tuettava kahdella Highers C: ssä, mukaan lukien englanti ja tiede.

SWAP Accessin terveys ja biologiset tieteet Clyde Collegessa BBB: n kanssa. Hakijoiden on osoitettava ymmärtävän opintojakson ja heillä on oltava asianmukainen työn / varjostuksen kokemus.

Lisävaatimukset

Menestyksekkäitä lyhyen luettelon hakijoita vaaditaan osallistumaan valintamatkaan osana hakuprosessia. Nämä vierailut tapahtuvat helmikuussa ja maaliskuussa 2018. Hyväksyntä tähän ohjelmaan edellyttää tyydyttävää työhygieenisen näytön ja PVG: n hyväksyntää.

Kansainväliset Pathways

Jos et täytä englannin kielivaatimuksia, saatat olla oikeutettu englannin kielen opiskeluun.

Englannin kieli

Hakijoita, joiden en- simmäinen kieli ei ole englanti, vaaditaan yleensä pitämään IELTS: n kokonaispistemäärä 7,0, joka on 6,5 kussakin elementissä tai vastaava.

Lisäinformaatio

Muut akateemiset ja ammatilliset pätevyydet

Jokainen hakemus GCU: lle katsotaan yksilöllisesti. Jos sinulla ei ole tyypillistä akateemista maisterintutkintotodistusta, mutta hän voi osoittaa asianmukaista työkokemusta ja / tai hyvityksiä tunnustetuista ammatillisista järjestöistä, sinulla voi olla oikeus osallistua tähän kurssiin yliopiston tunnistamalla aikaisempi oppimismalli.

Palkkiot ja rahoitus

Maksamasi lukukausimaksut määräytyvät pääosin maksutilanteessasi. Mikä on opiskelijamaksumääränne?

Opintomaksut 2018/19

  • Koti: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Kansainvälinen: 11 500 puntaa

* Kolmen tai neljän vuoden tutkintoa suorittavien RUK-opiskelijoiden lukumäärät ovat yhteensä 27,750 puntaa. Skotlannin hallituksen on vahvistettava erityiset maksut, ja ne voivat muuttua, kun ne vahvistetaan.

Jos aloitat opintosi syyskuussa 2018 tai tammikuussa 2019, nämä ovat vuosittain tai moduulimaksuja, jotka koskevat kurssisi kestoa. kuitenkin maksut voivat muuttua. Täydelliset yksityiskohdat siitä, miten maksut saattavat muuttua, lue maksut ja hyvityssäännöt.

Lisäkustannukset

Kurssimaksuista voi aiheutua lisäkustannuksia yliopistosi aikana.

Opiskelijoiden odotetaan vastaavan majoitus- ja matkakustannuksia harjoittelujaksojen harjoitteluun. Jos sinulla on oikeus SAAS-tukeen, saatat hakea myös matkakustannuksia ja majoituskuluja.

Apurahat

Tarjoamme korkealaatuista koulutusta oikeudenmukaiseen hintaan; Yliopistollisena yliopistona olemme sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuista koulutusta lahjakkaille opiskelijoille pitämällä lukukausimaksut alhaisina ja antamalla runsaan 2,5 miljoonan puntaa vuodessa apurahaa.

Jos sinulla on kysymyksiä tai tiedusteluja 2018/19 saatavissa olevista apurahoista, ota yhteyttä opiskelijan kyselytiimiin.

Kansainväliset opiskelijan aloituspäivät

Uusille kansainvälisille opiskelijoille suuntautumistilaisuudet alkavat 14. syyskuuta 2018 . Tämä ylimääräinen aika on suunniteltu erityisesti auttamaan uusia kansainvälisiä opiskelijoita pääsemään Yhdistyneeseen kuningaskuntaan ja GCU: iin ennen yleisen opiskelija-induktio- ja opetustyön aloittamista.

Tänä aikana tapahtuu koko joukko hauskoja ja informatiivisia aktiviteetteja, kuten kampus- ja kaupunkikierroksia sekä tervetulotoiveita, joilla voit tavata muita kansainvälisiä opiskelijoita.

Professional akkreditointi

Ohjelman päättyessä voit hakea rekisteröintiä Health and Care Professions Council (HCPC): n kanssa.

Arviointimenetelmät

Käytämme laajaa oppimis- ja opetusmenetelmää sen varmistamiseksi, että sinulla on sekä tarvittava osaaminen ja ymmärrys liiketoiminnasta ja johtamisesta sekä älyllisistä ja henkilökohtaisista taidoista.

Jokainen ohjelman moduuli käyttää omaa oppimis-, opetus- ja arviointistrategiaansa oppimistavoitteiden saavuttamiseksi. Arviointimenetelmät vaihtelevat moduulien välillä ja voivat sisältää näkymättömiä tutkimuksia, luokkatestejä, esseitä, johtamisraportteja, tapaustutkimuksia, esityksiä ja ryhmätyötä.

Opetusmenetelmät

Käyttämämme oppimis- ja opetusmenetelmät varmistaaksemme, että ohjelmamme ovat sekä ammatillisesti merkityksellisiä että akateemisesti haastavia. Lähestymistapamme on opiskelijakeskeinen, käytännöllinen, osallistuva ja tarpeellinen työnantajien tarpeisiin.

Olemme siirtyneet perinteisestä opettajankeskeisestä oppimisesta itsenäisempään oppimisympäristöön, jossa sinua kannustetaan kehittämään kriittisiä ajattelutaitoja.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Commu ... Lue lisää

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Community Health. Working in partnership with our staff, students and external stakeholders, the School of Health and Life Sciences has created a unifying vision designed to meet the 2020 University Strategy, embedding excellence, engagement and energy into every aspect of school life. Näytä vähemmän