BSc (Hons) farmakologiassa

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Farmakologit ovat keskeisessä asemassa ihmisten ja eläinten terveyttä edistävien uusien lääkkeiden löytämisessä ja kehittämisessä.

Tämä ohjelma sisältää suuren osan käytännön työstä, mukaan lukien viiden päivän käytännön molekyylibiologian työpaja, joka yhdistää teoriaa ja käytäntöä, varustaa sinulle laboratoriotaitoja työnantajien tarvetta. Saat käsityksen siitä, miten keho toimii, mikä menee väärin sairaudessa ja miten huumeita voidaan käyttää hallitsemaan näitä sairaita valtioita.

Menestyvä UK: n huumeala työllistää 70 000 ihmistä ja tuottaa edelleen 250 000 työpaikkaa liittyvillä aloilla. Skotlannissa terveydenhuollon ja bioteknologian alan laajentuminen merkitsee sitä, että tällä alalla valmistuneiden kysyntä ylittää tarjonnan.

Sinun urasi

Uravaihtoehtoihin kuuluu akateemisessa ympäristössä tapahtuvaa tutkimusta, sairaaloita ja valtion laboratorioita tai lääketeollisuutta.

Muita urapolkuja ovat opetus, hallinta, lääketieteellinen myynti, tietotiede ja rikostekniset palvelut. Toinen vaihtoehto on jatkaa opintoja Ph.D. tasolla, avaamalla uusia uran mahdollisuuksia.

Mitä opiskelet

Vuosi 1

Kemia, solut ja biomolekyylit, fysiologia 1

2. vuosi

Johdatus mikrobiologiaan, solukkojärjestelmän mekanismit, ydintekijät biotieteissä 2, immunologia, patofysiologia, perusseerbiologia, käytännölliset taidot biomolekulaarisille tieteille.

3. vuosi

Molekulaarinen diagnostiikka, lääkeaineiden toiminnan perusteet, systemaattinen ja solu- patologinen tutkimus, solukalvojen signalointi ja kauppa, kemiallisten välittäjien farmakologia, uudet terapiat ja soluteknologiat, kokeellinen suunnittelu ja analysointi, vaihtoehto: Sijoitus.

Vuosi 4

Biologian sairaus, farmakologia: erityisaiheet, neurofysiologia, patofysiologia ja terapeuttiset aineet, projekti ja työpajat (kaksoismoduli).

Sisäänpääsyvaatimukset

Vuosi 1

SQA korkeampi

ABBB mukaan lukien Chemistry plus Nat 5 Maths, Englanti ja Biologia B

Taso

BCC mukaan lukien kemia plus GCSE englanti ja kaksi muuta tiedettä B / 6 tai GCSE BB / 66 Dual Award

ILC korkeampi

H1H2H2H3H3 sisältäen englannin ja 3 tiedettä, joilla on vähintään 2 korkeammalla tasolla, jos 3. tiede on tavallisella tasolla, sen on oltava O2: ssa tai sen yläpuolella

IB-tutkintotodistus

24 pistettä, mukaan lukien kemia ja biologia

BTEC-laajennettu tutkintotodistus

DMM relevanttiin aiheeseen mukaan lukien kemia ja biologia

2. vuosi

Taso

ABB: n kemia, biologia ja matematiikka sekä GCSE English at B

HNC

15 luottoa HNC: ssä asiaan liittyvässä luonnontieteessä (johon on sisällytettävä genetiikkayksikkö) A-luokassa

3. vuosi

HND asiaankuuluvasta aiheesta AB: llä Graded Unit -yksiköissä

Englannin kieli

Akateemisen IELTS-pistemäärän on 6,0 (tai vastaava) ilman alle 5,5.

Lisäinformaatio

Lisävaatimukset

Hyvät viestintätaidot ovat välttämättömiä potilaiden ja vanhempien tai hoitajien hoitamiseksi. Opiskelijoiden odotetaan noudattavan yleisen hammashallituksen tiukkoja käytännesääntöjä ja korkeatasoinen kypsyys, luottamuksellisuus ja ammattitaidon odotetaan säilyvän koko kurssin ajan.

Palkkiot ja rahoitus

Maksamasi lukukausimaksut määräytyvät pääosin maksutilanteessasi. Mikä on opiskelijamaksumääränne?

Opintomaksut 2018/19

  • Koti: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Kansainvälinen: 11 500 puntaa

* Kolmen tai neljän vuoden tutkintoa suorittavien RUK-opiskelijoiden lukumäärät ovat yhteensä 27,750 puntaa. Skotlannin hallituksen on vahvistettava erityiset maksut, ja ne voivat muuttua, kun ne vahvistetaan.

Jos aloitat opintosi syyskuussa 2018 tai tammikuussa 2019, nämä ovat vuosittain tai moduulimaksuja, jotka koskevat kurssisi kestoa. kuitenkin maksut voivat muuttua. Täydelliset yksityiskohdat siitä, miten maksut saattavat muuttua, lue maksut ja hyvityssäännöt.

Lisäkustannukset

Kurssimaksuista voi aiheutua lisäkustannuksia yliopistosi aikana.

Apurahat

Tarjoamme korkealaatuista koulutusta oikeudenmukaiseen hintaan; Yliopistollisena yliopistona olemme sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuista koulutusta lahjakkaille opiskelijoille pitämällä lukukausimaksut alhaisina ja antamalla runsaan 2,5 miljoonan puntaa vuodessa apurahaa.

Jos sinulla on kysymyksiä tai tiedusteluja 2018/19 saatavissa olevista apurahoista, ota yhteyttä opiskelijan kyselytiimiin.

Arviointimenetelmät

Käytämme laajaa oppimis- ja opetusmenetelmää sen varmistamiseksi, että sinulla on sekä tarvittava osaaminen ja ymmärrys liiketoiminnasta ja johtamisesta sekä älyllisistä ja henkilökohtaisista taidoista.

Jokainen ohjelman moduuli käyttää omaa oppimis-, opetus- ja arviointistrategiaansa oppimistavoitteiden saavuttamiseksi. Arviointimenetelmät vaihtelevat moduulien välillä ja voivat sisältää näkymättömiä tutkimuksia, luokkatestejä, esseitä, johtamisraportteja, tapaustutkimuksia, esityksiä ja ryhmätyötä.

Opetusmenetelmät

Käyttämämme oppimis- ja opetusmenetelmät varmistaaksemme, että ohjelmamme ovat sekä ammatillisesti merkityksellisiä että akateemisesti haastavia. Lähestymistapamme on opiskelijakeskeinen, käytännöllinen, osallistuva ja tarpeellinen työnantajien tarpeisiin.

Kansainväliset opiskelijan aloituspäivät

Uusille kansainvälisille opiskelijoille suuntautumistilaisuudet alkavat 14. syyskuuta 2018. Tämä ylimääräinen aika on suunniteltu erityisesti auttamaan uusia kansainvälisiä opiskelijoita pääsemään Yhdistyneeseen kuningaskuntaan ja GCU: han ennen yleistä opiskelija-induktiota ja opetusta.

Tänä aikana tapahtuu koko joukko hauskoja ja informatiivisia aktiviteetteja, kuten kampus- ja kaupunkikierroksia sekä tervetulotoiveita, joilla voit tavata muita kansainvälisiä opiskelijoita.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Commu ... Lue lisää

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Community Health. Working in partnership with our staff, students and external stakeholders, the School of Health and Life Sciences has created a unifying vision designed to meet the 2020 University Strategy, embedding excellence, engagement and energy into every aspect of school life. Näytä vähemmän