BSc (Hons) diagnoosikuvauksessa

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Diagnostiset radiografit tuottavat ja tulkitsevat ihmiskehon kuvia. Diagnostinen kuvantaminen on keskeinen osa terveydenhuoltoa ja on kriittinen trauman ja taudin diagnosoinnissa ja hoidossa.

GCU: n Diagnostic Imaging -tutkinnot tunnustetaan maailmanlaajuisesti, ja voit rekisteröityä terveydenhuollon ammattilaisten neuvostoon (HCPC) ja Radiographers -yhdistykseen.

Suurin osa Skotlannin Diagnostic Radiographersistä on valmistunut GCU: sta, jolla on tarvittavat tiedot, taidot ja ominaisuudet, joita tarvitaan nykyaikaisten terveys- ja sosiaalipalvelujen harjoittamiseen. Sinulla on pääsy omistettuun x-ray-sarjaan, joka simuloi käytäntöä.

Vaihtoehtoinen sijoittelu vuoden lopussa antaa mahdollisuuden opiskella ulkomailla.

Sinun urasi

NHS: llä on 90% diagnostisista radiografioista. On olemassa mahdollisuuksia saada työtä äkillisen sektorin, yhteisön sektorin, kansallisten seulontaohjelmien ja yksityisen käytännön puitteissa. Urakehitysmahdollisuudet mahdollistavat kehittyneiden ja konsulttisten harjoittajien roolit.

Mitä opiskelet

Vuosi 1

Radiografia Sovellettu fysiikka ja teknologia, Perustiedot ihmisen fysiologiasta, Sovellettu anatomia, Ammattikäyttäytymisen perusteet, Ammattitaito ja koulutus.

2. vuosi

Työskentely Inter-ammattilaisjoukkueissa, Skeletal Trauma Image Interpretation, radiografiset periaatteet, Advanced Imaging, Professional Practice ja Education.

3. vuosi

Ammattiharjoittelujaksot, Onkologia: Multi-modaalinen diagnoosi ja hoito, Yhteiskunnan kuvantaminen, Menetelmät ja tutkimus EÂEctive Practice, Professional Practice ja Education.

Vuosi 4

Johtajuus ammattiryhmissä, ammattikäytäntöjen kehitys, kunniaprojekti, ammattikäytäntö ja koulutus.

Sisäänpääsyvaatimukset

Vuosi 1

SQA korkeampi

BBBB mukaan lukien englanti ja kaksi tiedettä sekä Nat 5 matematiikka B: ssä

Taso

BCC mukaan lukien kaksi tiedettä yhdellä B: llä, GCSE: n englannin- ja matematiikka sekä joko fysiikka tai kaksinkertainen tiede

ILC korkeampi

B1 B2 B2 B2 mukaan lukien englanti, kaksi tiedettä sekä matematiikka tavallisella tasolla B

IB-tutkintotodistus

24 pistettä, mukaan lukien biologia ja fysiikka

BTEC

DMM relevanttiin aiheeseen mukaan lukien kaksi tiedettä.

College

Tiedepohjainen HNC, jossa B on asteittainen yksikkö. Hakijoilla on oltava lukutaito ja laskutoimitus, jotka vastaavat kansallista 5-tasoa, ja englantia pidetään parempana korkeammalla tasolla. Viestintä 4 ja kirjallisuus 1 hyväksytään korkeamman englannin sijasta. Myös SWAP Accessin radiografiaan Kelvin Collegessa käsitellään.

2. vuosi

15 op HNC Social Sciences inc Psykologia A ja B sekä tutkimus ja metodologia A-luokassa.

Englannin kieli

Akateemisen IELTS-pistemäärän on 6,0 (tai vastaava) ilman alle 5,5.

Palkkiot ja rahoitus

Maksamasi lukukausimaksut määräytyvät pääosin maksutilanteessasi. Mikä on opiskelijamaksumääränne?

Opintomaksut 2018/19

  • Koti: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Kansainvälinen: 11 500 puntaa

* Kolmen tai neljän vuoden tutkintoa suorittavien RUK-opiskelijoiden lukumäärät ovat yhteensä 27,750 puntaa. Skotlannin hallituksen on vahvistettava erityiset maksut, ja ne voivat muuttua, kun ne vahvistetaan.

Jos aloitat opintosi syyskuussa 2018 tai tammikuussa 2019, nämä ovat vuosittain tai moduulimaksuja, jotka koskevat kurssisi kestoa. kuitenkin maksut voivat muuttua. Täydelliset yksityiskohdat siitä, miten maksut saattavat muuttua, lue maksut ja hyvityssäännöt.

Lisäkustannukset

Kurssimaksuista voi aiheutua lisäkustannuksia yliopistosi aikana.

Apurahat

Tarjoamme korkealaatuista koulutusta oikeudenmukaiseen hintaan; Yliopistollisena yliopistona olemme sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuista koulutusta lahjakkaille opiskelijoille pitämällä lukukausimaksut alhaisina ja antamalla runsaan 2,5 miljoonan puntaa vuodessa apurahaa.

Jos sinulla on kysymyksiä tai tiedusteluja 2018/19 saatavissa olevista apurahoista, ota yhteyttä opiskelijan kyselytiimiin.

Kansainväliset opiskelijan aloituspäivät

Uusille kansainvälisille opiskelijoille suuntautumistilaisuudet alkavat 14. syyskuuta 2018 . Tämä ylimääräinen aika on suunniteltu erityisesti auttamaan uusia kansainvälisiä opiskelijoita pääsemään Yhdistyneeseen kuningaskuntaan ja GCU: iin ennen yleisen opiskelija-induktio- ja opetustyön aloittamista.

Tänä aikana tapahtuu koko joukko hauskoja ja informatiivisia aktiviteetteja, kuten kampus- ja kaupunkikierroksia sekä tervetulotoiveita, joilla voit tavata muita kansainvälisiä opiskelijoita.

Arviointimenetelmät

Käytämme laajaa oppimis- ja opetusmenetelmää sen varmistamiseksi, että sinulla on sekä tarvittava osaaminen ja ymmärrys liiketoiminnasta ja johtamisesta sekä älyllisistä ja henkilökohtaisista taidoista.

Jokainen ohjelman moduuli käyttää omaa oppimis-, opetus- ja arviointistrategiaansa oppimistavoitteiden saavuttamiseksi. Arviointimenetelmät vaihtelevat moduulien välillä ja voivat sisältää näkymättömiä tutkimuksia, luokkatestejä, esseitä, johtamisraportteja, tapaustutkimuksia, esityksiä ja ryhmätyötä.

Opetusmenetelmät

Käyttämämme oppimis- ja opetusmenetelmät varmistaaksemme, että ohjelmamme ovat sekä ammatillisesti merkityksellisiä että akateemisesti haastavia. Lähestymistapamme on opiskelijakeskeinen, käytännöllinen, osallistuva ja tarpeellinen työnantajien tarpeisiin.

Olemme siirtyneet perinteisestä opettajankeskeisestä oppimisesta itsenäisempään oppimisympäristöön, jossa sinua kannustetaan kehittämään kriittisiä ajattelutaitoja.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Commu ... Lue lisää

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Community Health. Working in partnership with our staff, students and external stakeholders, the School of Health and Life Sciences has created a unifying vision designed to meet the 2020 University Strategy, embedding excellence, engagement and energy into every aspect of school life. Näytä vähemmän