BSc (Hons) Terveys- ja sosiaalipalvelut säätiövuoden kanssa

Yleistä

2 sijaintia saatavilla
Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Lataa esite

Urasi hoidossa

Terveys ja sosiaalipalvelut liittyvät palveluihin, joita terveys- ja sosiaalialan ammattilaisilta on saatavana ja jotka tarjoavat terveydenhuollon tukea tietyille ihmisille asioissa, joihin haavoittuvat henkilöt ja ryhmät, kuten lapset, vanhukset, mielenterveyshäiriöt ja vammaiset, joutuvat kohtaamaan ongelmia.

Miksi terveys- ja sosiaalipalvelututkinto?

BSc (Hons) toimitetaan yhteistyössä Boltonin yliopiston kanssa terveyden ja sosiaalipalvelun erinomaisissa opetustiloissa, jotka tarjoavat stimuloivan oppimisympäristön, joka on sekä kiinnostava että ikimuistoinen.

Tämä kurssi tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää menestyksekkään uran kannalta välttämättömiä arvoja, käytännön taitoja ja tietoja globaalissa terveys- ja sosiaalihuoltoympäristössä.

Erittäin kokenut ja omistautunut ryhmämme johtaa sinua tutkimaan hoidon periaatteita, ammatillisia arvoja, asenteita ja käyttäytymistä, eettistä hoidon käytäntöä, edistämään fyysistä ja henkistä terveyttä ja henkistä hyvinvointia sekä turvaamaan ja edistämään monimuotoisuutta ja osallisuutta.

Keskitymme auttamaan sinua tulemaan osaavaksi, myötätuntoiseksi ja henkilökeskeiseksi hoitoalan ammattilaiseksi.

Tee ero haavoittuvassa asemassa olevien ihmisten jokapäiväisessä elämässä tutkimalla terveydenhuollon ja sosiaalihuollon BSc: tä (Hons).

Miksi Regent College London ?

 • Hyvin asiantuntevat luennoitsijat tarjoavat ryhmä- ja henkilökohtaista tukea varmistaen, että saat tarvittaessa apua ja neuvoja menestyäksesi.
 • Teollisuuden ja yrityksen vierailevat puhujat, joiden avulla voit kysyä kysymyksiä, osallistua keskusteluun ja hyötyä heidän tietämyksestään, neuvoistaan ja ohjauksestaan.
 • Joustavat opintovaihtoehdot, joihin sisältyy päivä-, ilta- ja viikonloppuaikataulut, jotta voit sovittaa opintoasi henkilökohtaisten ja / tai ammatillisten sitoumustenne ympärille.
 • Pienet luokat, jotka varmistavat, että voit osallistua täysimääräisesti ja hyötyä siitä, että saat poikkeuksellisen opetustiimimme täyden huomion.
 • Keskeinen sijainti, joka tarjoaa erinomaiset kirjasto- ja IT-palvelut, Wi-Fi: n ja hyvin varustetut opetus-, oppimis- ja opiskelualueet Lontoon vilkkaan länsipuolella.

Edistysmahdollisuudet

Terveyden ja sosiaalialan tutkinto tarkastelee terveyttä laajassa yhteydessä ja tutkii nykyaikaisia terveyskysymyksiä. Terveydenhoito- ja sosiaalialan työntekijöille, joilla ei ole rajoja ja jotka voivat työskennellä joustavasti vastaamaan yksilöiden, perheiden ja yhteisöjen yhä monimutkaisempia terveys- ja sosiaalipalveluiden tarpeita, on kasvava kysyntä.

Tämä tutkinto antaa sinulle mahdollisuuden myös kehittää erilaisia siirrettäviä työllistettävyystapoja, mukaan lukien kirjallinen ja suullinen viestintätaidot, tietotekniset taidot sekä kyky työskennellä itsenäisesti ja ryhmässä, tutkimus- ja tietoanalyysitaitot sekä kyky tarjota tukea ja ohjausta.

Mitä voin tehdä tällä pätevyydellä?

Tämä tutkinto antaa sinulle hyvän perustan, jonka avulla voit työskennellä monenlaisissa lakisääteisissä, vapaaehtoisissa ja itsenäisissä ympäristöissä, mukaan lukien paikallisviranomaisryhmät, terveyden edistämishankkeet, pakolais- ja turvapaikka-sairaalat, suojaisat majoitukset, sairaalat ja päiväkeskukset sekä asuinrakennukset. hoitoyksiköt.

Lisäksi terveydenhuollon ja sosiaalialan taustalla olevilla tutkinnon suorittaneilla on myös hyvät mahdollisuudet harkita uraa terveyskasvatuksessa ja terveyden edistämisessä, hyvinvoinnissa, terveystutkimuksessa, yhteisön mielenterveydessä sekä toimeksiannon ja hoidon hallintapalveluissa.

Tutkinnon suorittaneet voivat hakea roolia palvelunhoitajina ja koordinaattoreina asianajamisessa, koulutuksessa tai koulutuksessa tai teknikkoina ja tukityöntekijöinä, jotka auttavat lapsia ja perheitä, vanhuksia ja vammaisia, huumeiden ja alkoholin väärinkäyttäjiä sekä mielenterveysongelmista kärsiviä ihmisiä.

Sisäänpääsyvaatimukset

 • UCAS-pisteet: 48
 • Taso 3: Kaikki aiheet ovat hyväksyttäviä
 • GCSE: t: viisi luokassa C tai sitä paremmin / luokka 4–9
 • IELTS: 5.0, vähintään 4,5 millä tahansa kaistalla (ei-äidinkieliset)

Jos et opiskellut GCSE / A-tasoja ja sinulla ei ole perinteisiä pääsytodistuksia tai olennaista työkokemusta, harkitsemme mielellämme hakemustasi. Sinun on osallistuttava haastatteluun osana pääsyprosessia.

Kuinka kurssi suoritetaan?

Regent College London pyrkii tarjoamaan ajankohtaisia tietoja esitteellemme ja verkkosivustollemme kaikkina aikoina. Se ei kuitenkaan välttämättä pysty järjestämään mainostettua kurssia operatiivisen kannattavuuden ja opiskelijakokemuksen vuoksi. Jos kurssi ei kykene suorittamaan tai se on saatavana vain toisella kampuksella, neuvomme hakijoita ja ilmoittautuneita opiskelijoita mahdollisimman pian kirjallisesti. Hakijoille ja opiskelijoille tarjotaan mahdollisuuksien mukaan vaihtoehtoinen kurssi tai opintokampus.

Kurssin määrittely

 • UCAS-koodi: L561
 • Kesto: 4 vuotta
 • Taso: RQF Taso 3-6
 • Palkintoelin: Boltonin yliopisto
 • Arviointi: Tentit, esseet, raportit ja esitykset
 • Toimitustapa: Täysi aika
 • Aikatauluvaihtoehdot: Viikonpäivät / Illat / Viikonloput
 • Toimitettu: Lontoon keskustassa, Harrow
 • Vastaanottopäivämäärät: syyskuu, tammikuu, kesäkuu
 • Maksu: 9 250 puntaa vuodessa
Viimeksi päivitetty Elo 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success ... Lue lisää

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success rates within UK Higher Education. You will experience an exciting time of study and interaction within an environment geared to draw the best from students, supported by a dedicated team of professionals at all levels who always put students first! Näytä vähemmän
Wembley , Lontoo , Lontoo , äes , Lontoo + 4 Lisää Vähemmän