BSc (Hons) Terveydenhoito

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Terveydenhuollon jatkuvasti haastavalla alalla tämä ohjelma antaa sinulle mahdollisuuden laajentaa tietämystäsi ja siirtyä johtajuuteen terveydenhuollon hallinnan perustutkinto-opinnolla. Tutkimalla näitä kahta jännittävää kenttää saat käsityksen terveydenhuollon ammattilaisten kohtaamista haasteista ja samalla hallintotaitoja, jotka antavat sinulle mahdollisuuden edetä urallasi seuraavalle tasolle.

Aiheen asiantuntijoiden luoma ohjelma tarjoaa syvällistä tietoa ja ymmärrystä johtamis- ja johtamiskäytännöistä tiimille ja organisaation kehittämiselle erilaisissa terveydenhuollon konteksteissa. Koko kurssin aikana tutustut yhteiskunnan vastuullisuuteen, politiikkaan ja kestävyyteen terveys- ja terveydenhuollon hallinnassa. Voit myös tutkia tekniikoita, kuten käsitellä kritiikkiä kriittisesti ja tuottaa loogisia ja jäsenneltyjä lähestymistapoja, joita todisteet tukevat. Sinun tulee tutkia teollisuutta ja oppia, miten voit tehdä eron terveydenhuollon ympäristöissä.

Haluatko edetä urasi aikana? Tai ehkä haluat aloittaa uuden roolin? Meidän BSc (Hons) Healthcare Management avulla voit sovittaa koulutuksen ympärille oman työn ja perheen sitoumuksia, kun opiskelet 100% verkossa ja osa-aikaisesti. Kurssin jatko-opiskelijat saavat myös laajan valikoiman siirrettäviä taitoja, kuten kriittistä ajattelua, tutkimusta, itsemotivaatiota ja viestintää.

Valmistuttuaan BSc (Hons) Healthcare Management voit jatkaa henkilökohtaista ja ammatillista kehitystä meidän MSc International Healthcare Management jatkokurssi. Tai miksi et halua erikoistua edelleen ottamalla jotain muuta Masters-ohjelmaa, kuten kansanterveystyötä, MSc-infektiokontrollia tai MSc-liiketoimintaa ja johtamista?

Oppiminen ja arviointi

Verkossa opiskelu antaa sinulle vapauden opiskella milloin ja missä se sopii sinulle - kotona, lounasaikasi aikana tai missä tahansa muualla sinulla on internetyhteys.

Kaikilla online-kursseillamme on ohjeellinen opintokokonaisuus, joka on oppaamme siitä, kuinka kauan opintojasi kestää. Todellinen kesto voi olla pidempi tai lyhyempi riippuen opintojasi nopeudesta, opinto-optioista valitaan ja moduulin saatavuudesta. Opintojasi on mahdollista suorittaa opintojaksoa nopeammin kaksinkertaistamalla moduulit tiettyinä aikoina; kuitenkin vähimmäisvaatimuksia sovelletaan.

Kaikilla kursseilla on säännölliset aloituspäivät ympäri vuoden. Lukuvuosi on järjestetty moduuleiksi, tyypillisesti yhden tai kahden viikon lomalla moduulien ja jäsennellyn kolmen viikon tauon jouluaikana. Opiskelijat saavat kurssin aikataulun hakemusprosessin aikana.

Opetusmenetelmät ja tyyli

Koska olemme 100%: n online-yliopisto, käytämme virtuaalista oppimisympäristöä perinteisen kampuksen sijaan. Järjestelmä seuraa ja hallinnoi oppimisprosessia reaaliajassa ja tarjoaa sinulle välittömän pääsyn oppimateriaaleihisi.

Tämä oppimisympäristö mahdollistaa sekä opiskelijoiden että ohjaajien aktiivisen osallistumisen reaaliaikaisiin keskusteluihin ja voit kuunnella ja katsella elävää luentoja ja seminaareja internetin välityksellä. Kaikki kurssit toimitetaan vain englanniksi.

Sinulla on oma opiskelijakouluttaja, ja hänellä on mahdollisuus säännöllisesti vuorovaikutuksessa muiden opiskelijoiden ja ohjaajasi kanssa. Varmistaaksemme, että sait tarvitsemaasi tukea opettajallasi, saamme kurssikurssimme 20 opiskelijalle.

Uramahdollisuudet

Olemme sitoutuneet parantamaan työllistymismahdollisuuksia tutkinnon suorittaneiden keskuudessa. Verkkokurssimme antavat sinulle mahdollisuuden parantaa uranäkymiäsi ja ansaita potentiaalia yhdistämällä keskeisiä taitoja, jotka ovat suoraan siirrettävissä työpaikalla.

BSc (Hons) Terveydenhuollon hallinnan tutkinto mahtuu uran laajaan terveydenhuollon ja siihen liittyvien hallintaympäristöjen. Opiskelijat voivat tyypillisesti siirtyä uran julkisiin, yksityisiin tai yhteisöllisiin terveydenhuoltopalveluihin maailmanlaajuisesti ja rakentaa uraansa erilaisissa johtamisympäristöissä, kuten sairaalassa, projektissa tai ohjelmien hallinnassa. Koulutuksesta saatavat taidot ja tietämys ovat myös hyvin haluttuja työnantajilta, jotka ovat mukana monenlaisissa uran ja liiketoiminnan uran aloilla.

Sisäänpääsyvaatimukset

Meillä on joustavia tulovaatimuksia, jotka tarkastelevat sekä akateemista että työperäistä kokemusta. BSc (Hons) Healthcare Management -ohjelmalle on kaksi pääsyreittiä:1. Opintojakso

Täyttäkäämme BSc (Hons) Healthcare Management -ohjelmaan liittyvän akateemisen pääsyn reitin vaatimusten täyttämiseksi vähintään seuraavat pätevyysvaatimukset:

  • Kolme A-tasoa tai vastaavaa; plus
  • Jos englanti ei ole ensimmäinen kieli, IELTS (Academic) 6.0 tai vastaava.
  • Jos sinulla ei ole IELTS-sertifikaattia tai vastaavaa pätevyyttä, vaadimme opiskelijoille mahdollisuuden lähettää englanninkielinen ilmainen online-testi.

Sinun ei tarvitse todistaa englannin kielen taitoa, jos olet kansalainen tai olet suorittanut Yhdistyneen kuningaskunnan tutkinnon vastaavan tutkinnon jonkin näistä maista.

Sinun on läpäistävä aloituskurssijoukko opintojakson ensimmäisten 21 päivän aikana opintojen jatkamiseksi.2. Työkokemusreitti

Hakemaan BSc (Hons) Healthcare Management -ohjelmaa työkokemusreittien kautta sinun on täytettävä seuraavat kriteerit:

  • GCSE-matematiikka ja englanti luokassa C tai sen yläpuolella tai vastaava;
  • Kolmen vuoden työkokemus; plus
  • Jos englanti ei ole ensimmäinen kieli, IELTS (Academic) 6.0 tai vastaava.
  • Jos sinulla ei ole IELTS-sertifikaattia tai vastaavaa pätevyyttä, vaadimme opiskelijoille mahdollisuuden lähettää englanninkielinen ilmainen online-testi.

Sinun ei tarvitse todistaa englannin kielen taitoa, jos olet kansalainen tai olet suorittanut Yhdistyneen kuningaskunnan tutkinnon vastaavan tutkinnon jonkin näistä maista.

Sinun on läpäistävä aloituskurssijoukko ensimmäisen kurssin 21 päivän aikana opintojen jatkamiseksi.

21 päivän rahat takaisin -takuu

Haluamme antaa sinulle mahdollisuuden kokea University of Essex Online -kurssi 21 päivän kokeilujaksolle. Siksi olemme ottaneet käyttöön rahat takaisin takuun. Jos aloitat kurssin ja päätät, että se ei ole sinulle kolmen ensimmäisen viikon aikana, saat täyden hyvityksen.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... Lue lisää

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Näytä vähemmän
Colchester , UK Online + 1 Lisää Vähemmän