BSc (Hons) Optometryssä

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

GCU: n Optometry-ohjelma on suunniteltu tarjoamaan teoreettista ja käytännön harjoittelua sellaisten tutkinnon suorittaneiden valmistamiseksi, joilla on pitkälle kehitettyjä kliinisiä taitoja, joita he käyttävät toimimiseen riippumattomina eyecare-ammattilaisina.

Optometristit ovat silmälääkäreitä, jotka havaitsevat näköongelmia ja määrittävät ja sopivat silmälaseja sekä piilolinssejä ja muita visuaalisia apuvälineitä. Optometristit havaitsevat ja hallitsevat myös erilaisia ​​silmän oireita, kuten glaukoomaa ja ikään liittyvää makulaarista rappeutumista.

Skotlannilla on laajennettu terveydenhuollon rooli verrattuna muualle Yhdistyneeseen kuningaskuntaan. Kehittynyt tietämys ja kliiniset taidot, joita optometristen on täytettävä tämän tehtävän, ovat neljän vuoden optometria-ohjelman keskipisteenä.

Tarjoamme laadukkaan kliinisen ja didaktisen koulutuksen, jota opiskelijat arvostavat hyvin. Osaamisensa erottamattomana osana opiskelijat hyötyvät monista kliinisistä kokemuksista meidän tarkoitukseen rakennettuun kampuskeskukseen.

GCU on ollut Skotlannissa vuodesta 1971 lähtien muu kuin lääketieteellinen silmäkoulutus, ja se on ainoa Skotlannin laitos, joka tarjoaa Optometryn tutkintoa.

Sinun urasi

Työllisyysnäkymät ovat erinomaisia ​​ja valmistuneillemme arvostetaan suuresti työnantajilla koko Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Mahdollisuuksia ovat yksityinen optometrinen harjoittelu, sairaalan silmäpalvelut, opetus ja tutkimus.

Tutkijat tulevat päteviksi opettajiksi yhden vuoden valvotun kliinisen käytännön jälkeen ja menestyksekkäästi päätökseen, jonka järjestää The College of Optometrists.

Mitä opiskelet

Vuosi 1

Optiikan perusteet, Silmän anatomia

2. vuosi

Diagnostiikkatekniikat, Refraktio

3. vuosi

Kliiniset silmätaudit, piilolinssit, kliiniset tutkimukset, visuaalinen neurotiede, kliiniset tutkimusmenetelmät

Vuosi 4

Yleinen optometrinen käytäntö, samanaikainen strabismus

Sisäänpääsyvaatimukset

Kaikki tässä luetellut syöttövaatimukset on käytettävä ohjeena ja ne edustavat vähimmäisvaatimusta, joka on otettava huomioon merkinnässä. Hakijoita, jotka ovat tehneet ehdollisen tarjouksen paikkaa, voidaan pyytää saavuttamaan enemmän kuin on ilmoitettu.

Vuosi 1

SQA korkeampi

AABBB mukaan lukien englanti, matematiikka ja kaksi luonnontieteet sekä Nat 5 fysiikka A: ssa, jos ei oteta korkeammalle

Taso

AAB mukaan lukien kaksi tieteenalaa tai yksi tiede ja matematiikka sekä GCSE-matematiikka ja fysiikka A / 7 ja englanti B / 6

ILC korkeampi

H1H1H2H3H3 sisältäen fysiikan, matematiikan ja englannin

IB-tutkintotodistus

30 pistettä sisältäen kaksi korkeamman tason tieteenalaa 4: ssä matematiikassa

BTEC-laajennettu tutkintotodistus

tiede / sovellettu tiede D * DD tai DDD plus GCSE englanti B / 6, matematiikka ja fysiikka A / 7 tai Double Science AA / 77

College

SWAP Accessin tieteen ja teknologian / silmäsairauksien kanssa AAA ensimmäisellä yrityksellä ja 80% fysiikan moduulissa. Tiedepohjaiset HNC: t, mukaan lukien fysiikka ja matematiikka A: n luokiteltujen yksiköiden kanssa. Muita tieteeseen liittyviä HNC-pätevyyttä (mukaan lukien fysiikka) voidaan harkita.

Englannin kieli

Hakijoita, joiden en- simmäinen kieli ei ole englanti, vaaditaan yleensä pitämään IELTS: n kokonaispistemäärä 7,0, joka on 6,5 kussakin elementissä tai vastaava.

Lisäinformaatio

Muut akateemiset ja ammatilliset pätevyydet

Jokainen hakemus GCU: lle katsotaan yksilöllisesti. Jos sinulla ei ole tyypillistä akateemista maisterintutkintotodistusta, mutta hän voi osoittaa asianmukaista työkokemusta ja / tai hyvityksiä tunnustetuista ammatillisista järjestöistä, sinulla voi olla oikeus osallistua tähän kurssiin yliopiston tunnistamalla aikaisempi oppimismalli.

Kansainväliset Pathways

Jos et täytä englannin kielivaatimuksia, saatat olla oikeutettu englannin kielen opiskeluun.

Henkilökohtainen lausuma

Sinun henkilökohtaisessa lausunnossa, sinun tulisi sisällyttää aikomuksesi optiometrian tutkimiseen. Työkokemus on aina hyödyllinen.

Palkkiot ja rahoitus

Maksamasi lukukausimaksut määräytyvät pääosin maksutilanteessasi. Mikä on opiskelijamaksumääränne?

Opintomaksut 2018/19

  • Koti: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Kansainvälinen: 11 500 puntaa

* Kolmen tai neljän vuoden tutkintoa suorittavien RUK-opiskelijoiden lukumäärät ovat yhteensä 27,750 puntaa. Skotlannin hallituksen on vahvistettava erityiset maksut, ja ne voivat muuttua, kun ne vahvistetaan.

Jos aloitat opintosi syyskuussa 2018 tai tammikuussa 2019, nämä ovat vuosittain tai moduulimaksuja, jotka koskevat kurssisi kestoa. kuitenkin maksut voivat muuttua. Täydelliset yksityiskohdat siitä, miten maksut saattavat muuttua, lue maksut ja hyvityssäännöt.

Lisäkustannukset

Kurssimaksuista voi aiheutua lisäkustannuksia yliopistosi aikana.

Apurahat

Tarjoamme korkealaatuista koulutusta oikeudenmukaiseen hintaan; Yliopistollisena yliopistona olemme sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuista koulutusta lahjakkaille opiskelijoille pitämällä lukukausimaksut alhaisina ja antamalla runsaan 2,5 miljoonan puntaa vuodessa apurahaa.

Jos sinulla on kysymyksiä tai tiedusteluja 2018/19 saatavissa olevista apurahoista, ota yhteyttä opiskelijan kyselytiimiin.

Kansainväliset opiskelijan aloituspäivät

Uusille kansainvälisille opiskelijoille suuntautumistilaisuudet alkavat 14. syyskuuta 2018 . Tämä ylimääräinen aika on suunniteltu erityisesti auttamaan uusia kansainvälisiä opiskelijoita pääsemään Yhdistyneeseen kuningaskuntaan ja GCU: iin ennen yleisen opiskelija-induktio- ja opetustyön aloittamista.

Tänä aikana tapahtuu koko joukko hauskoja ja informatiivisia aktiviteetteja, kuten kampus- ja kaupunkikierroksia sekä tervetulotoiveita, joilla voit tavata muita kansainvälisiä opiskelijoita.

Professional akkreditointi

Tutkijat tulevat päteviksi opettajiksi yhden vuoden valvotun kliinisen käytännön jälkeen ja menestyksekkäästi päätökseen, jonka järjestää The College of Optometrists.

Arviointimenetelmät

Käytämme laajaa oppimis- ja opetusmenetelmää sen varmistamiseksi, että sinulla on sekä tarvittava osaaminen ja ymmärrys liiketoiminnasta ja johtamisesta sekä älyllisistä ja henkilökohtaisista taidoista.

Jokainen ohjelman moduuli käyttää omaa oppimis-, opetus- ja arviointistrategiaansa oppimistavoitteiden saavuttamiseksi. Arviointimenetelmät vaihtelevat moduulien välillä ja voivat sisältää näkymättömiä tutkimuksia, luokkatestejä, esseitä, johtamisraportteja, tapaustutkimuksia, esityksiä ja ryhmätyötä.

Opetusmenetelmät

Käyttämämme oppimis- ja opetusmenetelmät varmistaaksemme, että ohjelmamme ovat sekä ammatillisesti merkityksellisiä että akateemisesti haastavia. Lähestymistapamme on opiskelijakeskeinen, käytännöllinen, osallistuva ja tarpeellinen työnantajien tarpeisiin.

Olemme siirtyneet perinteisestä opettajankeskeisestä oppimisesta itsenäisempään oppimisympäristöön, jossa sinua kannustetaan kehittämään kriittisiä ajattelutaitoja.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Commu ... Lue lisää

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Community Health. Working in partnership with our staff, students and external stakeholders, the School of Health and Life Sciences has created a unifying vision designed to meet the 2020 University Strategy, embedding excellence, engagement and energy into every aspect of school life. Näytä vähemmän