BSc (Hons) Applied Biomedical Science / Biolääketieteessä

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Hyväksytty: HCPC IBMS RSB

Biomedical tutkijat suorittavat laboratoriokokeita näytteitä lähetetään analysoimaan GP ja muut terveydenhuollon ammattilaiset.

Biolääketieteellinen tiede on elintärkeää taudin kliinisen diagnoosin ja potilaiden tarkan hoidon sekä NHS: n ja muiden terveyteen liittyvien toimialojen toiminnan kannalta.

Tarjoamme ainoan Biomedical Science -ohjelmaa, johon on sijoitettu Glasgow'n sairaanhoito-osasto, joka on hyväksytty Health and Care Professions Councilin (HCPC) hyväksymäksi ja jonka on akkreditoitu Institute of Biomedical Science (IBMS).

Sinulla on tarvittavat tiedot ja taidot tulla biolääketieteelliseen tutkijaan, mukaan lukien solupatologia, kliininen biokemia, hematologia ja kliininen mikrobiologia. Ohjelman keskeinen vahvuus on työperäinen sijoittaminen skotlantilaisessa sairaalassa.

Mitä opiskelet

Vuosi 1

Kemia, solut ja biomolekyylit, fysiologia 1

2. vuosi

Johdatus mikrobiologiaan, solukkojärjestelmän mekanismit, ydintekijät biotieteissä 2, kliininen biokemia, immunologia, hematologia, biolääketieteellinen kliininen taito.

3. vuosi

Sovellettu biolääketieteellinen tiedekunta: molekulaarinen diagnostiikka, kliininen mikrobiologia, systemaattinen ja solu- patologia, käytännön harjoittelu. Biomedical Science: Molekulaarinen diagnostiikka, kliininen mikrobiologia, systemaattinen ja solu- patologia, solujen signaalinkäsittely ja kauppa, mikrobiologiset genomit tai farmakologiat kemiallisten välittäjien, uusien terapioiden ja soluteknologioiden, kokeellinen suunnittelu ja analyysi, vaihtoehto: Biotieteiden työpaikkakokemus.

Vuosi 4

Taudin biologiasta, bakteeripatogeenisuudesta tai uusista infektioista, kehittyneestä veritutkimuksesta, patofysiologiasta ja terapeuttisista aineista, projektista ja workshopista (kaksoismoduuli).

Sisäänpääsyvaatimukset

Kaikki tässä luetellut syöttövaatimukset on käytettävä ohjeena ja ne edustavat vähimmäisvaatimusta, joka on otettava huomioon merkinnässä. Hakijoita, jotka ovat tehneet ehdollisen tarjouksen paikkaa, voidaan pyytää saavuttamaan enemmän kuin on ilmoitettu.

Vuosi 1

SQA korkeampi

ABBB mukaan lukien Chemistry plus Nat 5 Maths, Englanti ja Biologia B

Taso

BCC mukaan lukien kemia plus GCSE Double Science, englanti ja matematiikka B / 6

ILC korkeampi

H2H2H3H3, mukaan lukien korkeakoulu ja normaali englanti, matematiikka ja biologia klo 02

IB-tutkintotodistus

24 pistettä tulee sisältää kemia ja biologia

Tason 3 laajennettu tutkintotodistus

aihealueella, mukaan lukien kemia ja biologia, DMM: ssä

HNC

HNC asiaankuuluvassa aiheessa, jossa B on asteittainen yksikkö ja riittävä kemian kattavuus.

SWAP Access

SWAP Access to Science -ohjelmaan.

2. vuosi

Taso

ABB: n kemia, biologia ja matematiikka sekä GCSE englanti B. 15 luottohankkeessa asiaankuuluvassa aineessa (johon on sisällytettävä genetiikkayksikkö) A-luokassa

3. vuosi

HND

HND asiaankuuluvasta aiheesta AB: llä Graded Unit -yksiköissä

Tason 3 laajennettu tutkintotodistus

aihealueella, mukaan lukien kemia ja biologia, DMM: ssä

HNC

HNC asiaankuuluvassa aiheessa, jossa B on asteittainen yksikkö ja riittävä kemian kattavuus.

SWAP Access

SWAP Access to Science -ohjelmaan.

Englannin kieli

Hakijoita, joiden en- simmäinen kieli ei ole englanti, vaaditaan yleensä pitämään IELTS: n kokonaispistemäärä 7,0, joka on 6,5 kussakin elementissä tai vastaava.

Lisäinformaatio

Muut akateemiset ja ammatilliset pätevyydet

Jokainen hakemus GCU: lle katsotaan yksilöllisesti. Jos sinulla ei ole tyypillistä akateemista maisterintutkintotodistusta, mutta hän voi osoittaa asianmukaista työkokemusta ja / tai hyvityksiä tunnustetuista ammatillisista järjestöistä, sinulla voi olla oikeus osallistua tähän kurssiin yliopiston tunnistamalla aikaisempi oppimismalli.

Kansainväliset Pathways

Jos et täytä englannin kielivaatimuksia, saatat olla oikeutettu englannin kielen opiskeluun.

Palkkiot ja rahoitus

Maksamasi lukukausimaksut määräytyvät pääosin maksutilanteessasi. Mikä on opiskelijamaksumääränne?

Opintomaksut 2018/19

  • Koti: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Kansainvälinen: 11 500 puntaa

* Kolmen tai neljän vuoden tutkintoa suorittavien RUK-opiskelijoiden lukumäärät ovat yhteensä 27,750 puntaa. Skotlannin hallituksen on vahvistettava erityiset maksut, ja ne voivat muuttua, kun ne vahvistetaan.

Jos aloitat opintosi syyskuussa 2018 tai tammikuussa 2019, nämä ovat vuosittain tai moduulimaksuja, jotka koskevat kurssisi kestoa. kuitenkin maksut voivat muuttua. Täydelliset yksityiskohdat siitä, miten maksut saattavat muuttua, lue maksut ja hyvityssäännöt.

Lisäkustannukset

Kurssimaksuista voi aiheutua lisäkustannuksia yliopistosi aikana.

Apurahat

Tarjoamme korkealaatuista koulutusta oikeudenmukaiseen hintaan; Yliopistollisena yliopistona olemme sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuista koulutusta lahjakkaille opiskelijoille pitämällä lukukausimaksut alhaisina ja antamalla runsaan 2,5 miljoonan puntaa vuodessa apurahaa.

Jos sinulla on kysymyksiä tai tiedusteluja 2018/19 saatavissa olevista apurahoista, ota yhteyttä opiskelijan kyselytiimiin.

Kansainväliset opiskelijan aloituspäivät

Uusille kansainvälisille opiskelijoille suuntautumistilaisuudet alkavat 14. syyskuuta 2018 . Tämä ylimääräinen aika on suunniteltu erityisesti auttamaan uusia kansainvälisiä opiskelijoita pääsemään Yhdistyneeseen kuningaskuntaan ja GCU: iin ennen yleisen opiskelija-induktio- ja opetustyön aloittamista.

Tänä aikana tapahtuu koko joukko hauskoja ja informatiivisia aktiviteetteja, kuten kampus- ja kaupunkikierroksia sekä tervetulotoiveita, joilla voit tavata muita kansainvälisiä opiskelijoita.

Arviointimenetelmät

Käytämme laajaa oppimis- ja opetusmenetelmää sen varmistamiseksi, että sinulla on sekä tarvittava osaaminen ja ymmärrys liiketoiminnasta ja johtamisesta sekä älyllisistä ja henkilökohtaisista taidoista.

Jokainen ohjelman moduuli käyttää omaa oppimis-, opetus- ja arviointistrategiaansa oppimistavoitteiden saavuttamiseksi. Arviointimenetelmät vaihtelevat moduulien välillä ja voivat sisältää näkymättömiä tutkimuksia, luokkatestejä, esseitä, johtamisraportteja, tapaustutkimuksia, esityksiä ja ryhmätyötä.

Opetusmenetelmät

Käyttämämme oppimis- ja opetusmenetelmät varmistaaksemme, että ohjelmamme ovat sekä ammatillisesti merkityksellisiä että akateemisesti haastavia. Lähestymistapamme on opiskelijakeskeinen, käytännöllinen, osallistuva ja tarpeellinen työnantajien tarpeisiin.

Olemme siirtyneet perinteisestä opettajankeskeisestä oppimisesta itsenäisempään oppimisympäristöön, jossa sinua kannustetaan kehittämään kriittisiä ajattelutaitoja.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Commu ... Lue lisää

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Community Health. Working in partnership with our staff, students and external stakeholders, the School of Health and Life Sciences has created a unifying vision designed to meet the 2020 University Strategy, embedding excellence, engagement and energy into every aspect of school life. Näytä vähemmän