BSC in Oral Health Science

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Hammashoitajat / terapeutit ovat erittäin ammattitaitoisia ammattilaisia, jotka työskentelevät osana hammaslääkäreitä, jotka hoitavat potilaille hyvää hampaiden terveyttä.

Niillä on olennainen merkitys suun sairauksien kuten sappeen, hampaiden ja suun syöpien ehkäisyyn. Niiden taitoja ovat ennaltaehkäisevät, parodontaalit ja ennaltaehkäisevät hoitomuodot aikuisten ja lasten hampaissa kliinisen hoidon ja koulutuksen avulla.

Tämä jännittävä ja haastava ohjelma opettaa Glasgow Dental Hospital, Glasgow Caledonianin yliopisto ja useita tiedotuskeskuksia. Hammashoitokoulun kliinisten taitojen laboratorioilla on erinomaiset tilat ja uusinta opetustekniikkaa.

Hyvät viestintätaidot ovat välttämättömiä potilaiden ja vanhempien tai hoitajien hoitamiseksi. Opiskelijoiden odotetaan noudattavan yleisen hammashallituksen tiukkoja käytännesääntöjä ja korkeatasoinen kypsyys, luottamuksellisuus ja ammattitaito säilyvät koko kurssin ajan.

Sinun urasi

Valmistuneet voivat hakea rekisteröintiä yleisen hammashoidon neuvoston kanssa. NHS: n, yksityisen käytännön tai yhteisön hammashoidon palveluksessa on monia uravaihtoehtoja hammashoitokäytännöissä, joihin voi kuulua myös kotihoito ja sairaalahoito. Valmistuneet voivat myös osallistua tutkimukseen ja suun terveyden edistämiseen.

Mitä opiskelet

Vuosi 1

Biolääketieteelliset tieteet, käytännön periaatteet, ihmisen sairaudet, plakkiin liittyvät taudit.

2. vuosi

Dental Biomaterials, Kipu ja ahdistuneisuus, Pediatric Dentistry, Hammaslääketiede.

3. vuosi

Integroitu potilashoito, hammaslääketieteellinen tutkimus, suun sairaus, valinnainen projekti.

Yleiskatsaus

Opiskelijat osallistuvat Inter-ammatillisiin moduuleihin kolmen vuoden aikana ohjelman mukana muiden Allied Health -ammattilaisten opiskelijoiden kanssa.

Sisäänpääsyvaatimukset

Vuosi 1

SQA korkeampi

BBBB mukaan lukien Biology plus Nat 5 englanti ja toinen tiede C

Taso

BCC mukaan lukien biologia sekä GCSE englanti ja toinen tiede (fysiikka, kemia tai matematiikka) C / 4: ssä

ILC korkeampi

H2H2H3H3 sisällyttämään biologian ylempään ja tavalliseen matematiikkaan ja englantia kohtaan O2

IB-tutkintotodistus

24 pisteen tulee sisältää korkeamman tason biologia ja toinen tiede

BTEC-laajennettu tutkintotodistus

mukaan lukien biologia MMP: ssä ja GCSE englanti C / 4: ssä

College

HND / SVQ / NVQ Hammashoitotyö. Muita tieteeseen perustuvia HND-pätevyyttä voidaan harkita edellyttäen, että hakijalla on vähintään SQA Higher BB mukaan lukien Biologia / Human Biology.

Englannin kieli

Hakijoita, joiden en- simmäinen kieli ei ole englanti, vaaditaan yleensä pitämään IELTS: n kokonaispistemäärä 7,0, joka on 6,5 kussakin elementissä tai vastaava.

Lisäinformaatio

Lisävaatimukset

Hyvät viestintätaidot ovat välttämättömiä potilaiden ja vanhempien tai hoitajien hoitamiseksi. Opiskelijoiden odotetaan noudattavan yleisen hammashallituksen tiukkoja käytännesääntöjä ja korkeatasoinen kypsyys, luottamuksellisuus ja ammattitaito säilyvät koko kurssin ajan.

Valitut hakijat kutsutaan haastatteluun osana hakuprosessia.

Palkkiot ja rahoitus

Maksamasi lukukausimaksut määräytyvät pääosin maksutilanteessasi. Mikä on opiskelijamaksumääränne?

Opintomaksut 2018/19

  • Koti: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Kansainvälinen: 11 500 puntaa

* Kolmen tai neljän vuoden tutkintoa suorittavien RUK-opiskelijoiden lukumäärät ovat yhteensä 27,750 puntaa. Skotlannin hallituksen on vahvistettava erityiset maksut, ja ne voivat muuttua, kun ne vahvistetaan.

Jos aloitat opintosi syyskuussa 2018 tai tammikuussa 2019, nämä ovat vuosittain tai moduulimaksuja, jotka koskevat kurssisi kestoa. kuitenkin maksut voivat muuttua. Täydelliset yksityiskohdat siitä, miten maksut saattavat muuttua, lue maksut ja hyvityssäännöt.

Lisäkustannukset

Kurssimaksuista voi aiheutua lisäkustannuksia yliopistosi aikana.

Apurahat

Tarjoamme korkealaatuista koulutusta oikeudenmukaiseen hintaan; Yliopistollisena yliopistona olemme sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuista koulutusta lahjakkaille opiskelijoille pitämällä lukukausimaksut alhaisina ja antamalla runsaan 2,5 miljoonan puntaa vuodessa apurahaa.

Jos sinulla on kysymyksiä tai tiedusteluja 2018/19 saatavissa olevista apurahoista, ota yhteyttä opiskelijan kyselytiimiin.

Kansainväliset opiskelijan aloituspäivät

Uusille kansainvälisille opiskelijoille suuntautumistilaisuudet alkavat 14. syyskuuta 2018 . Tämä ylimääräinen aika on suunniteltu erityisesti auttamaan uusia kansainvälisiä opiskelijoita pääsemään Yhdistyneeseen kuningaskuntaan ja GCU: iin ennen yleisen opiskelija-induktio- ja opetustyön aloittamista.

Tänä aikana tapahtuu koko joukko hauskoja ja informatiivisia aktiviteetteja, kuten kampus- ja kaupunkikierroksia sekä tervetulotoiveita, joilla voit tavata muita kansainvälisiä opiskelijoita.

Professional akkreditointi

Valmistuneet voivat hakea rekisteröintiä yleisen hammashoidon neuvoston kanssa.

Arviointimenetelmät

Käytämme laajaa oppimis- ja opetusmenetelmää sen varmistamiseksi, että sinulla on sekä tarvittava osaaminen ja ymmärrys liiketoiminnasta ja johtamisesta sekä älyllisistä ja henkilökohtaisista taidoista.

Jokainen ohjelman moduuli käyttää omaa oppimis-, opetus- ja arviointistrategiaansa oppimistavoitteiden saavuttamiseksi. Arviointimenetelmät vaihtelevat moduulien välillä ja voivat sisältää näkymättömiä tutkimuksia, luokkatestejä, esseitä, johtamisraportteja, tapaustutkimuksia, esityksiä ja ryhmätyötä.

Opetusmenetelmät

Käyttämämme oppimis- ja opetusmenetelmät varmistavat, että ohjelmamme ovat sekä ammatillisesti merkityksellisiä että akateemisesti haastavia. Lähestymistapamme on opiskelijakeskeinen, käytännöllinen, osallistuva ja tarpeellinen työnantajien tarpeisiin.

Olemme siirtyneet perinteisestä opettajankeskeisestä oppimisesta itsenäisempään oppimisympäristöön, jossa sinua kannustetaan kehittämään kriittisiä ajattelutaitoja.

Ajoitettu oppiminen ja opetus

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Commu ... Lue lisää

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Community Health. Working in partnership with our staff, students and external stakeholders, the School of Health and Life Sciences has created a unifying vision designed to meet the 2020 University Strategy, embedding excellence, engagement and energy into every aspect of school life. Näytä vähemmän