BSC kansanterveys (Hons)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

BSc Public Health (Hons)

Tämä tutkinto on tarkoitettu kaikille innoissaan räjähdyksen yhteisön kansanterveyden aloitteita puolilta Britanniassa, joiden tarkoituksena on parantaa ihmisten terveyttä strategioita sisällyttämällä sosiaalisen muutoksen, vähentämään eriarvoisuutta, muuttuvat julkinen politiikka, uusia tuotteita ja palveluja, parempia asuntoja, parantunut laatu terveydenhuolto ja paikalliseen uudistamiseen järjestelmiä. Ohjelma on monitieteinen, mikä heijastaa valtion politiikkaa kansanterveyteen. Jokainen, joka on vahva tunne oikeudenmukaisuutta on kiinnostunut kunkin erityisohjelman ydin ja valinnaisia ​​aineita tarjotaan osana tämän verran. Kohokohta monille opiskelijoille on sijoitus tilaisuus tarjosi kolmantena vuonna, jossa opiskelijat viettävät aikaa työskennellä mahdollisten tulevien työnantajien. Tämä ohjelma on yksi vain kaksi tarjotaan undergraduates Lontoossa ja Kaakkois.

Sitoutumisemme opiskelijoille ei pääty valmistumisen, koska tämä tutkinto-ohjelma on vahva keskittyminen jatko työllistyvyyden ja olemme jatkuvasti kehittää olemassa olevia yhteyksiä terveyden- ja sosiaalihuollon tarjoajat, jotka auttaisivat ohjaamaan tutkinnon työhön. Teemme myös tiivistä yhteistyötä ammatillisten järjestöjen, jotka edustavat kansanterveyden työvoimaa kansallisesti ja tämä suhde on auttanut kehityksen kanssa tämän verran.

Opiskelet kansanterveyden välillä ei vain fyysistä, vaan psykologinen ja sosiaalinen näkökulmasta liikaa. Jokainen kurssi on suunniteltu tukemaan teitä kehittämään ymmärrystä laajempia sosiaalisia, poliittisia, ympäristöä ja taloudellisia, yhteydessä, että vaikutukset yksilön ja yhteisön terveyteen.

Jokainen kurssi arvioidaan tavoitteena on kehittää taitoja ja osaamista, jotka tarvitset kerran työhön. Esimerkkejä ovat analysoidaan tietoja ja asiakirjoja, ja tuottaa raportteja tai akateemisen julisteita.

Viimeksi päivitetty Elo 2016

Oppilaitoksesta

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, th ... Lue lisää

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, the university is ranked 26th for student satisfaction, out of 122 institutions in the UK, putting it ahead of all other universities in the capital. Näytä vähemmän
Lontoo , Rochester + 1 Lisää Vähemmän